2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047792 بازدید | 684626 پست

توروخدا بعداز منفی شدن بتا و قطع پروژسترون چه علایمی باید داشت. اینقدر پاهام درد گرفتند که نمیدونم از قطع پروژسترونه یا نه؟؟؟؟؟  دردش قابل تحمل نیست😭 کسی تجربه داشته؟؟؟؟

ی سوال؟؟؟؟  کیا شوهراشون مشکل داشتن تو دادن آز اسپرم؟ شوهرم خودارضایی بلد نیس . ببخشید اینو م ...

من دوبار تا حالا پانکچر داشتم و هیچوقت شوهرم تنهایی نرفته.سعی کردیم صبح زودتر اونجا باشیم تا بتونم کنارش باشم.روزای قبلشم همه کارای تشکیل پرونده و حتی پرداخت پولو انجام میدیم تا اون روز هیچ کاری نداشته باشیم.یه نظرم شما هم همین کارو بکن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مرکز نوین مشهد

سلام عزیز. شما نوین تازه شروع کردین؟ مرکز خوبی هست ؟ من هن اونجا نوبت دارم هنوز میخوام برم برا دارو. 

من ۹ ساعت راه باید بیام 

هزینه هاش چطور؟ داروهاتون راحت گیر اوردین؟

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

سلام 

من از اول روزي يكي شياف ٢٠٠ ميلي استفاده كردم

روزي ك ويزيت شدم نمونه همرام نبود و شياف ٤٠٠ برام داده 

ك الان متوجه شدم 

شياف قبليم تموم شد ديروز حالا الان رفتم اينو برداشتم متوجه شدم 

اشكال نداره الان بزارم تا صبح بپرسم ؟؟

ی سوال؟؟؟؟  کیا شوهراشون مشکل داشتن تو دادن آز اسپرم؟ شوهرم خودارضایی بلد نیس . ببخشید اینو م ...

عزیزم کدوم مرکزی؟ چرا جدا؟

توی ابن سینا اتاق و تخت ایزوله داره.همسر هم با شوهر میره اونجا.

تازه جالبه بعد که نمونه رو دادین ، آوردین بیرون میپرسه این نمونه با نزدیکی بوده یا نه! 

یعنی براشون طبیعیه و منطقیه که کسی با نزدیکی نمونه بده که طبیعی تر باشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه ها سلام

من ١٢ مهر ازمايشم منفي شده

ولي هنوز كه هنوزه از درد كمر و پهلو دارم ميميرم ب خدا

عوارض داروهاس يعني؟

خيلي درد دارما خيلي

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
من شديدا ريزش مو داشتم كه به خاطر قطع پروژسترون بود

من از وقتي رفتم تو سيكل تا همين الان ريزش موم زياد شده😒

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
خوب کردی خواهر جون..من مرکز ابن سینا تهران...شما چی؟

منم ابن سينام😇

البته مهر منفي شدم

احتمالا دومين انتقالم اذر باشه

شما انتقال دادي يا قراره بدي؟

منم یبار اینجوری شدم اینقد شب تخمدونام درد میکرد ک دیگه خودمو آماده کرده بودم برا مردن همش فک میکردم ...

نیوا جان شما سری قبل چندتا تخمک داشتید؟داروهات و دوزشون چطوری بود؟

بچه ها سلام من ١٢ مهر ازمايشم منفي شده ولي هنوز كه هنوزه از درد كمر و پهلو دارم ميميرم ب خدا عوار ...

شاید میخوای عادت بشی واسه اون باشه ...و گرنه فکر نکنم مال امپول و داروها باشه عزیزم...مسکن بخور..البته اگه مطمئنی منفی هستی

سلام مرجان آسمان عزيز  آزمايش دادم منفي بود متاسفانه  خيلي ناراحتم 😔😔

درکت میکنم ..چون منم سه بار منفی شدم ..خیلی خیلی سخته...ولی باید قوی باشی ...گریه کن و خودتو خالی کن ...دوباره یاعلی بگو برو دنبال کارات....

انشاالله که ایندفعه مامان میشی عزیزم