2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
امروز جمعه اس نیستن متاسفانه

عزيزم استراحت كن 

شياف رو هر ٨ ساعت بزار 

ب منم همينو گفتن در صورت لك يا خونريزي 

اگه آسپرين ميخوري قطع كن 

حالا باز بزار آنا جان و لاله جان بيان بهتر راهنمايي ميكنن 

اما براي همه معمولا همينو ميگن 

ب خودت هيچي نگفتن ؟؟

بعید میدونم روال این باشه. من ۵ سال پیش رفتم ابن سینا، بعد از آز و بررسی گفتن میکرو. پارسالم رفت ب ...

ما هم رفتیم ابن سینا اول یه دوره دارو دادن گفتن شاید برای ای یو ای مناسب بشه شرایطش که خب نشد و گفتن مستقیم میکرو
فک کنم یکی اینکه با کدوم دکتر ویزیت بشه بیمار بستگی داره
دیگه اینکه شرایط تحرک هم خیلی مهمه
چون اگه تحرک خوب باشه اصولا دو سه دوره ای یو ای رو امتحان میکنن تو ای یو ای تحرک خیلی مهمه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من وارد روز ده انتقال شدم.. دیشب لباسم کمی لک قهوه ای شده بود. صبح هم موقع نماز معذرت میخوا ...

عزیزم به دکترت خبر بده شاید امپول و شیاف رو زیاد کرد یا اگه اسپرین و انوکسا داری قطعش کرد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون سلام، شمام شش تا گونال و منوگون داشتين؟ بعدش  يه ستروتايد؟  لاله جون اوني كه ميگي ...

نه عزیزم
من که دیگه اخر راهم
یکی از دوستان بود تازه وارد سیکل شده بود

من تو سیکل فقط روزی دو تا گونال داشتم
باید نیمه چپ و راست بزنی با 4 انگشت فاصله
حالا اگه بعد از یه مدت سفت و دردناک شد میتونی گاهی پایین بالا هم بزنی اما خب درد داره

اف اس اچ کم کم به مرور میاد پایین
نه بلافاصله

آناجون دیشب به مدت چهار پنج ساعت با استرس شدیدی سر کردم همش فک میکردم الانه تخمدونام بترکن درد مختص ...

نه بابا مگه الکیه؟

پس این سوناها مگه بوغن؟

الکی نیست که نگران نباش.....

درد که تا حدی هست حتی منی که نهایت تو بهترین حالت ده تا تخمک ازم گرفتن هم تا چند روز از درد تخمدان گاها نمیتونستم قد راست کنم....

پس سخت نگیر....

دردی که خیلی غیر قابل تحمل باشه و باعث تهوع و تنگی نفس و درد کتف و..... بشه جای تامل داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تو برگه نوشته روز سوم برا نوبت سونو تماس بگیرید دیگه نمیدونم برا روز چندم سونو میکنن

نيوا جان يه چيزي بگم خوشحال شي، اين گونال خداروشكر اصلا سوزنش هيچ دردي نداره خيالت راحت، انگار نه انگار كه اصلا سوزني فرو ميشه وسط شكمت، اون منوگون هم كه چون دو پودر در يك آب بود(البته اگر برا شمام گفتن يه اب واس دوتا پودر) چون حجمش كم درمياد اصلا احساسش نميكني زودي تموم ميشه

...
مرسی عزیزم. بار اولم بود که آی وی اف کردم. شنبه میرم دکتر ببینم چی میگه. واقعا سخته انگار دوتا بچه ه ...

میفهمت اما بدون روز خوش نزدیکه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم من که دیگه اخر راهم یکی از دوستان بود تازه وارد سیکل شده بود من تو سیکل فقط روزی دو تا ...

اونوقت تا اون اف اس اچه بياد پايين قبلش انتقال بدن مشكلي واس بارداري نيس؟

...
همون ادمایی که تو رویان تو بخش توضیحات هستن نوشتن. برا قبل پانکچر.. اخه روش انجامش هم بلد نیستم.. فق ...

عزیزم اگه مرکز تجویز کرده نگران نباش.....

سایز فولیکولها معمولا به ۱۷-۱۸ برسه دیگه زمان پانکچر تعیین میشه.....

بچه ها من دارم لک قهوه ای میبینم چیکار کنم؟😭😭

هیچ ماری فقط استراحت کن و با نرمز و دکترتم تماس بگیر نیاز باشه پروژسترون اضافه میکنن.....

آنا جون دکتر ب من دو تا گونال 900 داره روزی 300 واحد ک برا 6 روز هست.ولی منوگون 8 تا داده.یعنی گونال ...

سونو بشی تعیین میکنه دز داروهای بعدیتو....