2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047854 بازدید | 684629 پست
عزیزم خوب ابن سینا میایی اول مراحل تکنیل پرونده داری..... آزمایشهای روتین خودت و همسرت..... پاپسمی ...

ممنونم خیلی خوب توضیح دادی برام. من چند سال پیش عکس رنگی گرفتم احتمال داره جدید بازهم بخوان؟

خوب تو كه اولين نفر نيستى ثمين جون آخرين نفر هم نيستى اين مشكلهارو دارى و بودن كسانى كه همين مشكلها ...

اعصابم خیلی خرده.اولین بار سقط شد گفتم عیب نداره این بار دوم با وجود امپول بازم.... روحیمو از دست دادم کلا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نمیدونستم باردار بودی ،انشالله خدا واست حسابی جبران میکنه اون غمو دیگه از یادت میبره معذرت می ...

گلم من 26 سالگی با اولین اقدام باردار شدم اونم دوقلو پسر ولی چون توی یه کیسه بودن از بین رفتن شش ماهگی ، بعدش تا یکسال خودم یکسره میرفتم صانعی که چرا باردار نمیشم اونم تا دلت بخواد بهم دارو میداد .. بالاخره شک کردم به شوهرم فرستادمش ازمایش دیدم مشکل داره و واریکوسل داره همین که عمل کرد بدتر شد اونم دوبار عمل کرد .... دوبارم ای یو ای کردیم منفی ... منم که دیگه کور شدم بس که اشک ریختم ... الان سی سالمه .. 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم خدا به دلت صبر بده. به مراد دلت برسی

ممنونم ... انشالله هیچکس به روزگار من گرفتار نشه و هرکس آرزوی بچه داره زود زود صاحب بچه سالم بشه.

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
گلم من 26 سالگی با اولین اقدام باردار شدم اونم دوقلو پسر ولی چون توی یه کیسه بودن از بین رفتن شش ماه ...

وای صانعی اصلا واسه بارداری خوب نیست فقط عملش عالیه،مثه شوهر من واریکوسل عمل کرد ولی جواب ندادحتی بدترم شد اگه میدونستم بدتر میشه هیچوقت نمیذاشتم عمل کنه

فداتشم سنی نداری تازه اول جوونیته من یه سال کوچیکترم،۶ ساله دارم این دکتر و اون دکتر میرم یه بار ای یو ای کردم که منفی شد دیگه افتادم دنبال میکرو تا ببینم چی میشه 

وای صانعی اصلا واسه بارداری خوب نیست فقط عملش عالیه،مثه شوهر من واریکوسل عمل کرد ولی جواب ندادحتی بد ...

انشالله شما زود زود نتیجه می گیری گلم ، اره اگه میدونستم هرگز نمیزاشتم عمل کنه چقدررر اذیت شد و امپول هورمونی زد . چندروز پیش رفتم چوبساز مامایی که مطبشه گفت شوهرت خیلی بدم نیست ولی بهتره میکرو کنی ، خودم گفت دارو بده اونم یه تقویتی نوشت که رفتم بگیرم شد سیصد که نگرفتم بجاش ولمن گرفتم ... من که تمام تلاشمو کردم این چندسال کلللی هزینه کردم الانم حاضرم جونمو بدم فقط از این دردسر دکتر و دارو راحت شیم، میترسم  اخرش من عیب دار شم بس که دارو واسه ای یو ای و ای وی اف مصرف کردم

انشالله شما زود زود نتیجه می گیری گلم ، اره اگه میدونستم هرگز نمیزاشتم عمل کنه چقدررر اذیت شد و امپو ...

انشالله جواب میگیری عزیزم ،موفق باشی اگه کاری سوالی بود درخدمتم بی تعارف میگم فداتشم

انشالله جواب میگیری عزیزم ،موفق باشی اگه کاری سوالی بود درخدمتم بی تعارف میگم فداتشم

ممنون گلم از لطفت ، فقط امیدوارم دکتر بهم خیلی دارو نده چون دومین ای یو ای خیلی اذیت شدم پنج تا تخمک خوب داشتم یعنی دو روز آخر نمیتونستم بشینم الان خیلی میترسم میدونم که بدتر قراره بسرم بیاد ... شما معتضدی میری؟ الان تحت نظر کدوم دکتری؟ به شوهرت چی داده؟ 

ممنون گلم از لطفت ، فقط امیدوارم دکتر بهم خیلی دارو نده چون دومین ای یو ای خیلی اذیت شدم پنج تا تخمک ...

معتضدی ای یو ای کردم،الان زیره نظر دکتر کشاورزی هستم جهاد دانشگاهی 

واسه شوهرم رفتیم پیشه دکتر زرگوشی فقط یه قرص تاموکسیفن داد واسه ۳ ماه دو هفته دیگه قرصش تموم میشه باید آزمایش بده 

ممنونم خیلی خوب توضیح دادی برام. من چند سال پیش عکس رنگی گرفتم احتمال داره جدید بازهم بخوان؟

بستگی داره.....

حالا چک میکنن اگه قابل قبول بود که هیچ نه مجدد باید بندازی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
معتضدی ای یو ای کردم،الان زیره نظر دکتر کشاورزی هستم جهاد دانشگاهی  واسه شوهرم رفتیم پیشه دکتر ...

منم واسم کشاورزی ای یو ای کرد خیلی مهربونه ، انشالله خوش خبر باشی عزیزم و خبر بارداریتو بدی ...