2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست
ممنون میشم یه اطلاعاتی درمورد روال درمانی بهم بدین. برو بیا زیاد داره ؟ 

شما الان اول راهید؟ یعنی عکس رنگی و آز اسپرم همسرتونم ندادین؟

از کجا میخواین برین تهران؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

من شنبه آز دادم منفی شد متاسفانه یدونه جنین داشتم شوهرم اسپرمش ضعیفه ولی تو گیلان اصلا بهش دارو ندادن. امیدوارم بیام تهران با تکمیل درمان همسر دیگه جواب بگیرم. اخه رحمم خوبه جنین هم گرید A نمیدونم چرا دوبار منفی شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگى

بچه ها كسى تجربه پى آر پى رو داشته قبل انتقال؟؟؟

يه دكترى تو آلمان قبل انتقال بعديم بهم پيشنهاد پى آرپى و يا تزريق امگان اف داخل رحمى رو داده كه مى تونه رو مثبت شدن انتقال تاثير داشته باشه مى خواستم بدونم كسى از شما تجربه پى آر پى رو داشته؟؟

انا جان  دکتر برام کو کیو تن نوشت  دارو خانه رد کیوتن بهم داده  چیکار کنم بخورم ؟؟ ...

عزیزم بخور نوش جونت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام, آنا جان یه سوال داشتم ,بعد از میکرو استرادیول و شیاف رو تا هفته چند ادامه بدیم؟🤔🤔

عزیزم بستگی داره به فردش.....

من استرا رو تا هفته ۱۴ داشتم اما بعضیا خیلی زودتر براشون قطع کردن......

شیافم باز به شرایط بستگی داره.....

فقط شیاف داری؟

آمپول نداری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تو گیلان دوبار میکرو منفی شدم. باید پروندمو 28 مهر تازه بیارم ابن سینا

عزیزم اول از همسرت نمونه میگیرن و بهتره شرایط آز رو داشته باشه.

خودتم آز میری و اگر روز ۷ یا ۸ یا ۹ بعد از شروع پری باشه عکس رنگی میگیرن ازت.

به نظرم یه جوری برنامه ریزی کن که حالا که میری  این همه راه رو ، فقط تشکیل پرونده نباشه،.

بتونی نمونه یا آز هم بدین.

زنگ بزن . ۰۲۱_۲۳۵۱۹

داخلی ۸۲۰ پاسخگویی. ببین چه روزی باید باشی اونجا.

که لااقل بتونی چند مرحله پیش بری.

بعد اگر ۲۸ مهر نیست ، زمانی که وقت گرفتی رو عوض کن اگه شد.

بعد هم دارو میدن تا چند ماه همسرت بخوره، خودتم شاید دارو لازم داشته باشی.و......

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام آنا جون...سوالم تکراریه ببخش ولی ذهنم درگیر شده ..آنا جون من چرا حرکتی از بچم حس نمیکنم چند روز ...

عزیزم چون کوچیکه و نحوه قرارگیریش رو حس کردن حرکاتش تاثیر داره.....

یه چیز شیرین بخور و به سمت چپت بخواب ببین حسش میکنی؟

کمم باشه قابل قبوله چون هنوز بزرگ نیست.....

اگه دیدی دلت آروم نمیگیره یه سونو برو.....

حالش خوبه ها ولی درکت میکنم من تا قبل اینکه حرکاتش دایمی و ملموس بشه فکر و خیال زیاد میکردم و فقطم با سونو راحت میشدم.....

انا جان زنگ زدم برا ازمایش ژنتیک کاریوتایپ جفتمون ششصد تومن میشه گفتن اصلا با دفترچه قبول نمیکنن ازا ...

عزیزم تهران نیستی؟

تبریز

خوب چون میفرستن تهران هم آزاد حساب میکنن هم گرونتر میگیرن.....

فکر کنم یه سر بیایی اینجا بدی مناسبتر در بیاد.....

با اتوبوس بیایی و برگردی.....

یه سریارم میتونی مراکز دولتی که اخیرا دوستان انجام دادن انجام بدی.....

سلام دوستان من سیکل بعد از پانکچر هستم ال دی خوردم الان ۱۰ روزه ال دی تموم شده ولی پریود نشدم چقدر ب ...

خوب پانکچر خودش نظم رو به هم میریزه.....

تا دو هفته هم جا داره خبری نشد برو دکتر احتمالا پروژسترون بده.....

نيوا سلام خوبي خوشگل خانوم؟؟ نيوا اين گونال پنو سوزنشو تا تَح فرو ميكني؟؟ بعدشم من يادم رفت نيمه بال ...

عزیزم معمولا چپ و راست ناف به فاصله چهار پنج انگشت.....

بچه ها من وارد روز ده انتقال شدم.. دیشب لباسم کمی لک قهوه ای شده بود. صبح هم موقع نماز معذرت میخوا ...

ایشالله برا لانه گزینیه.....

داروهاتو ادامه بده حتما.....

لاله جون سلام، شمام شش تا گونال و منوگون داشتين؟ بعدش  يه ستروتايد؟  لاله جون اوني كه ميگي ...

لاله جون فقط گونال داشت عزیزم.....

فکر کنم ۱۵۰ واحد گونال روزانه داشت.....

به من تاكيد كرد ناف رو از وسط دو نيم دايره ي  بالا و پايين در نظر بگير و بعد به نيم دايره ي پاي ...

مهیا جان شما ذخیره تخمکت چند بود؟ مال من ۰/۷هست منم دوز داروهام دقیقا مثل شماست از ماه دیگه باید شروع کنم البته من ۴ روز مونده به سیکلم باید ۴تا لوریس زیر جلدی بزنم.نیوا جات میشه شما هم ذخیره تخمکتو بگی.قبلا گفتید ولی یادم نیست مرسی