2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047670 بازدید | 684621 پست
خواهرای گلم یه راهی برای رفع این سوزش معده میشناسید؟؟؟ از وقتی آسپرین شرو کردم اینطور شدم.جالبه قبل ...

عزیزم پنتاپرازول بخور نیم ساعت قبل صبخونه.....

بالش زیر سرت بلندتر باسه و شیبدار.....

به سمت چپ بخواب.....

یه چند روز با رعایت اینا تحمل کن اگه بهتر نشدی یه دکتر برو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عذرخواهی میکنم من ترشح سفید دارم بدون سوزش و خارش طبیعیه؟ آخه روز انتقال عفونت داشتم مترونیدازول خو ...

عزیزم به دکترت بگو ولی به نظرم جای نگرانی نداره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب چون میفرستن تهران هم آزاد حساب میکنن هم گرونتر میگیرن..... فکر کنم یه سر بیایی اینجا بدی مناسبت ...

انا اصلا نمیتونیم بخدا از همسرم خجالت میکشم میگن بخاطر من داره عذاب میکشه بخاطر من اذیت میشه همش بغض دارم خدایا خودت رحم کن

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
لاله جون برا عدد ذخیره پایین ستروتاید زودتر شرو میشه یا دیرتر؟کار ستروتاید چیه؟

برا من با ذخیره پایینتر دیرتر شروع شد.....

روز ۸ فکر کنم.....

لاله جون برا عدد ذخیره پایین ستروتاید زودتر شرو میشه یا دیرتر؟کار ستروتاید چیه؟

برا مهاره و یه جورایی فرصت میده فولیکولهای تحریک شده فرصت بزرگ شدن پیدا کنن.....

ایشالله برا لانه گزینیه..... داروهاتو ادامه بده حتما.....

ممنون.

اول که لک بود گفتین برای لانه گزینیه خیالم راحت شد، اما بعدش دیدم زیاد شد. 

دیگه لک نبود.

خیال کردم یه چیزی فرای لانه گزینیه.

اما بعضیا تجربشو داشتن ، گفتن، در کمال تعجب دلم آروم‌گرفت.

ممنون از پاسخت عزیزم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
انشالله همه نتيجه ميگيرن، ببين طبيعيه كاملا كه نگران باشي، من با اينكه خيلي سعي دارم ميكنم خودمو كنت ...

آفرین بهت عزیزم.....

همون کاریو داری میکنی که باید بکنی.....

مهم آینده هست که باید تا میتونیم زیباترش بکنیم......

جدا؟ آخه در حد لکه نبود.معذرت میخوام ، خون قهوه ایه کثیف زیادی بود.اما از نماز صبح تا حالا دیگه نیمد ...

عزیرم من خونریزیم داشتم چه برسه به قهوه ای.....

یعنی خون تازه و رون و زیاد.....

به تجویز دکتر عمل کن و استراحتم کن.....

عزیرم من خونریزیم داشتم چه برسه به قهوه ای..... یعنی خون تازه و رون و زیاد..... به تجویز دکتر عمل ...

یا مه گفته بودین. من فکر میکردم شما بعد از مثبت شدنتون خون دیدین.نه چند روز قبلش.

توکل به خدا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
به من تاكيد كرد ناف رو از وسط دو نيم دايره ي  بالا و پايين در نظر بگير و بعد به نيم دايره ي پاي ...

عزیزم من سیکلای قبل نیمه پایینی میزدم.سه تا انگشتتو به هم بچسبون بزار کنار نافت معمولا سمت راست یا چپ ناف یه کوچولو متمایل به پایین

محيا هستم😅اسممو خراب تايپ كردم بعدش اصلاح نشد😂 راستش حدود يك و چهارصد آزاد ميشد كه با تاييد بيمه ...

عزیزم میتونی بگی نی نی یار درستش کنه!!!!

اگه دوست داری البته!!!!

عزیزم چون کوچیکه و نحوه قرارگیریش رو حس کردن حرکاتش تاثیر داره..... یه چیز شیرین بخور و به سمت چپت ...

میدونی چجوریه حرکتی حس نمیکنم ولی اطراف نافم ی حس سنگینی دارم و در روز خیلی کم انگاری اجزای شکمم جابجا میشن ی همچین حسی....دکتر برام اکوی قلب جنین نوشته برای دو هفته دیگه آنا جون اون ب چه صورته؟

سلام وقت بخیر. دوستان من 10 روز دیگه نوبت گرفتم بیام تهران برای درمان . شمال دوبار میکرو کمنفی داشتم ...

عزیزم خوب ابن سینا میایی اول مراحل تکنیل پرونده داری.....

آزمایشهای روتین خودت و همسرت.....

پاپسمیر.....

آز اسپرم....

آز روز دوم سیکل...

سونوی روز ۸ تا ۱۱.....

عکس رنگی اگه نداری.....

اینا تکمیل بشن حالا بر اساس شرایطتتون تصمیم گرفته میشه....

ممنون از جوابت عزیزم. میخوام بدونم ابن سینا خوب هست اصلا؟ از رویان بهتره؟ ادم میتونه دکترش رو خودش ا ...

نه عزیزم مراکز کارشون گروهیه و بستگی به شیفت دکترا و روزایی داره که تو اونجا باید باشی....

اینکه روز پانکچر و انتقالت شیفت کدوم دکترا باشه.....