2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047677 بازدید | 684621 پست
احتمالا همون پایین گفته.برا من روزی سیصد واحد گفته باید دو تا پن 900 واحدی بگیرم.آخه من ذخیرم پایینه ...

نيوايي نگران نباش اونو كهگفت سونو ميكنه ببينه دارو كافي هس نيس بيشتر كنه كمتر كنه قطع كنه، خلاصه وسط يه چكي ميكنن ديگه با سونو، توكل به خدا فقط و فقط، قطعا همه چيز دست خودشه و خيليم مهربانتر از پدر و مادر پس كمك ميكنه رها نميكنه كه، توكل به خودش

...
نيوايي نگران نباش اونو كهگفت سونو ميكنه ببينه دارو كافي هس نيس بيشتر كنه كمتر كنه قطع كنه، خلاصه وسط ...

قربونت برم.بخدا اینقد تو فکر همین داروهام دارم دیوونه میشم.انشالله ک شما با همین داروها نتیجه بگیری عزیزم.راستی من ب ماما گفتم مکمل مصرف کنم گف آره خیلیم خوبه هم خودت هم شوهرت مصرف کنین

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نيوايي نگران نباش اونو كهگفت سونو ميكنه ببينه دارو كافي هس نيس بيشتر كنه كمتر كنه قطع كنه، خلاصه وسط ...

راستی ماهای جونم هزینه داروهات چقد شد؟راحت گیر آوردی؟گونال پن 900 چند گرفتی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

خواهرای گلم یه راهی برای رفع این سوزش معده میشناسید؟؟؟

از وقتی آسپرین شرو کردم اینطور شدم.جالبه قبلا این مشکل رو نداشتم با مصرف آسپرین.

حالا الان ۵ روزه دیگه نمیخورم اما خوب نشدم.لعنتی صبا از خاب بیدارم میکنه😐😒

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من از دوستام كه كشور هاي ديگه بودن پرسيدم.اونا اينجور گفتن.نميدونم واقعا.البته رويان هم كه رفتم ...

آره. من حس میکنم جدیدا رفتن به این سمت.چون من پروندم برای قبل بود دیگه نگفتن.

ما ۳۱ سالمونه.

اما دوستم ۳۹ سالش بود، یک بار آی یو آی منفیم داشت تبریز، حالا گفته بودن باز آی یو ای.

اما خودش اصرار کرد ، بخاطر سنش قبول کردن ، آی وی اف.

بعضی وقتا مبگم نکنه اوضاع ما خیلی بدتر از اوناست خودمون خبر نداریم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بچه ها من وارد روز ده انتقال شدم.. دیشب لباسم کمی لک قهوه ای شده بود. صبح هم موقع نماز معذرت میخوا ...

کسی جواب منو نمیدونه؟

البته فک‌کنم آنا و لاله جون باید بیان جواب بدن.

آره. من حس میکنم جدیدا رفتن به این سمت.چون من پروندم برای قبل بود دیگه نگفتن. ما ۳۱ سالمونه. اما د ...

اره.بلاخره به دكتر بشتگي داره.مثلا يزد هم دكتر كريم زاده هم دكتر اورولوژيست كلا برا ما اي يو اي رو بي اهميت دونستن.در حالي كه من ٣٣ سالمه.تازه ما شش نفر بوديم برا پانكچر كه بقيه بين ٢٠ تا ٢٧ اينا سنشون بود.ولي كلا علم پزشكي مث رياضي فرمول ثابتي نداره.تشخيصيه ديگه.كلا ما هم محبوريم اعتماد كنيم ديگه.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
متشكرم، يعني روز نهم برا ستروتايد و سونو دير نيس؟؟ اناجون و لاله جون خيلي از پاسختون ممنونم و اينكه ...

خواهش میکنم عزیزم من که کاری نمیکنم

عزیزم همون جور که قبلا هم کفتم ، درستش اینه که روز 6 یا 7 باشه ، اما واقعا قابل پیش بینی نیست که دقیقا چه روزی نیازه شروع بشه ستروتاید و ...
پس بهتره بهش فکر نکنی
در ضمن اینم بگم کسی که عدد ذخیره کم داره با کسی که عدد ذخیره اش زیاده روز شروع ستروتایدش فرق داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خواهش میکنم عزیزم من که کاری نمیکنم عزیزم همون جور که قبلا هم کفتم ، درستش اینه که روز 6 یا 7 باشه ...

لاله جون برا عدد ذخیره پایین ستروتاید زودتر شرو میشه یا دیرتر؟کار ستروتاید چیه؟

کسی جواب منو نمیدونه؟ البته فک‌کنم آنا و لاله جون باید بیان جواب بدن.

عزیزم لکه بینی رو خب خیلی از بچه ها داشتن و حتی یکی از بچه ها همین چند وقت پیش خونریزی شبیه پری داشت و مثبتم شد در صورتیکه میگف دیگه تمومه.خیره انشالله عزیزم

قربونت برم.بخدا اینقد تو فکر همین داروهام دارم دیوونه میشم.انشالله ک شما با همین داروها نتیجه بگیری ...

انشالله همه نتيجه ميگيرن، ببين طبيعيه كاملا كه نگران باشي، من با اينكه خيلي سعي دارم ميكنم خودمو كنترل كنم و بزنم ب بيخيالي با اين حال كاملا ناخودآگاه نيمه شب بيدار شدم تا سه ساعت نتونستم بخوابم خب خودم ميفهمم از استرس بود، ولي باز خودمو زدم ب بي خيالي ببين همش به خودت يادآوري كن كه اگر آدم احساس بدي به خودش بگيره خداي ناكرده ناشكري  نشه يه وقت!!!! به خودت يادآوري كن مگه يه هفته ده روز دارو چيه كه به خاطرش دلتو غمگين كني،،،خدا خوشش نمياد، چش رو هم بزاري يه هفته ده دوازده روز ميگذره و همه چي تموم ميشه و تنها چيزي كه ميمونه تو هستي و خداي مهربون پس فكر امپول مامپولو بيخيال شو و فقط با خودش صحبت كن ميشنوه، هو السميع البصير،،، ديگه نبينم غم ب دلت راه بديا، ببين من خودم اين چن روز همش مرور كردم همه ي گذشته رو اتفاقاتو حتي از بس حرص خوردم داشتم ميتركيدم چون اگر اون كارها نبود همون سالهاي اول به فكر بچه ميبودم، خيلي از دخالت هاي خواهرشوهرم دلگيرم و از كوتاهي بزرگترها درمورد يه زندگي نوپا، خيلي دلخورم همش يادم ميوفته و ناراحت ميشم حتي اومدم اينجام با دوستاي گلم درد دل كردم خيلي راهنماييم كردن، ولي آخرش ديگه ديدم وقتشه خودمو جمع و جور كنم و غم و فكر و خيالو بزارم كنار چاره ديگه اي نيس و بايد هواي خودمونو داشته باشيم، به خودم گفتم حساب اونا نزد خدا محفوظه و منم بهتره پاشم تو اين شرايط و موقعيت به فكر خودم باشم و غمگين بازي درميارم خدا رو خوش نمياد لوس بازيه به خاطر يه هفته ده روز آمپول، غمگين شم،،، شورش كردم خلاصه عليه خودم، ادا اطوارو و فاز غم و ترسو گذاشتم كنار فعلا، حالا ممكنه بياد سراغم خب ميام زودي مشورت ميكنم و در موردش منطقي فك ميكنم و يه قران و توسل و چيزي كه قلب رو آروم كنه و والسلام ديگه فكرشو نميكنم، اين تصميم رو دارم برا ده بيس روز اينده به كمك خدا البته،،، ببخشيد روده درازي شد زياد خرف زدم فقط گفتم شايد به درد شمام بخوره😉 پاشو بخند برا خودت برنامه بزار

...
عزیزم لکه بینی رو خب خیلی از بچه ها داشتن و حتی یکی از بچه ها همین چند وقت پیش خونریزی شبیه پری داشت ...

جدا؟ آخه در حد لکه نبود.معذرت میخوام ، خون قهوه ایه کثیف زیادی بود.اما از نماز صبح تا حالا دیگه نیمد.

من که گفتم پریوده، نوار بهداشتی هم گذاشتم از نا امیدی!

یادتون نیست کی بود اونیکه اینجوری بود؟

زنگ زدم مرکز گفت آسپرین رو قطع کن و یه شیافم اضافه کن اگه دیدی ادامه داشت

خواهش میکنم عزیزم من که کاری نمیکنم عزیزم همون جور که قبلا هم کفتم ، درستش اینه که روز 6 یا 7 باشه ...

شما بزرگواري ميكني، اجر بزرگي هم داري قطعا، چون مثقال ذره اي نزد خدا گم نميشه،،،

ميتونه به ميزان دارو ها هم بستگي داشته باشه و روز شروع داروها؟؟ يعني روزي ١٥٠گونال و دو منوگون،،، شش روز، روز هفتم ستروتايد،،، منظور شما از روز هفتم، يعني ٧ پريودي؟ يا منظورتون روز هفتم از شروع داروهاست؟؟؟؟

اگه منظورتون روز شش و هفت پريودي باشه كه اونوقت يعني براي كسي كه داروهاش از سوم شروع شده ميشه فقط سه چهار روز آمپول و فرداش ستروتايد!؟

...