2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047674 بازدید | 684621 پست
انشالله همه نتيجه ميگيرن، ببين طبيعيه كاملا كه نگران باشي، من با اينكه خيلي سعي دارم ميكنم خودمو كنت ...

عزیزم ان شاالله همه و مخصوصا شما خیلی زود حاجت دلتون روا میشه و مادر میشین.

انتظار واقعا کلافه کنندس.

اما فکر و خیال های بد رو از خودتون دور کنین ، خیلی ها اول زندگی ، یک سال که چه عرض کنم ، سال ها جلوگیری سفت و سخت میکنن، غافل از اینکه مشکلی هست .

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
جدا؟ آخه در حد لکه نبود.معذرت میخوام ، خون قهوه ایه کثیف زیادی بود.اما از نماز صبح تا حالا دیگه نیمد ...

آره مرجان گرچه سخته ولي سعي كن اصلا به خون و لك حساس نشي چون دليل و معيار چيزي نميتونه باشه، ملّت تا نه ماه تو خون غرق بودن بچه شونو صحيح و سالم هم دنيا اوردن، خيليام يه لك نديدن ولي رفتن سونو متوجه يه سري چيزا شدن، پس لك و خون معيار يك چيز مشخصي نيس، تازه لك شما قهوه اي بوده يعني خون كهنه، و سوم هم اينكه حتي ممكنه به خاطر لانه گزيني باشه،، توكل به خدا فقط

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره مرجان گرچه سخته ولي سعي كن اصلا به خون و لك حساس نشي چون دليل و معيار چيزي نميتونه باش ...

ماهای جون میشه بگی هزینه داروهات چقد شد؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خواهرای گلم یه راهی برای رفع این سوزش معده میشناسید؟؟؟ از وقتی آسپرین شرو کردم اینطور شدم.جالبه قبل ...

دکتر برای من برای رفع سوزش معده رانتیدین داده 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
جدا؟ آخه در حد لکه نبود.معذرت میخوام ، خون قهوه ایه کثیف زیادی بود.اما از نماز صبح تا حالا دیگه نیمد ...

والا عزیزم یادم نیس کی بود فقط یادمه گف پری شدم اینقد ک خونریزی داشت.انشالله برا شمام همینطوره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ماهای جون میشه بگی هزینه داروهات چقد شد؟

محيا هستم😅اسممو خراب تايپ كردم بعدش اصلاح نشد😂

راستش حدود يك و چهارصد آزاد ميشد كه با تاييد بيمه خداروشكر هفتصد شد

...
دکتر برای من برای رفع سوزش معده رانتیدین داده 

روزی یدونه؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
محيا هستم😅اسممو خراب تايپ كردم بعدش اصلاح نشد😂 راستش حدود يك و چهارصد آزاد ميشد كه با تاييد بيمه ...

ببخشید عزیز دلم محیا جونم.من تو نت زدم گونال 600 واحدی 750 زده بود.بیمه چی داری عزیزم؟

شما بزرگواري ميكني، اجر بزرگي هم داري قطعا، چون مثقال ذره اي نزد خدا گم نميشه،،، ميتونه به ميزان دا ...

عزیزم من روز دوم داروهام شرو شد تا هشتم.صبح هشتم ستروتاید زدم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بيمه تامين،

بنظرت بیمه سلامت تایید میکنن؟یا برم تو تامین وارد کنم داروها رو؟

بچه ها من وارد روز ده انتقال شدم.. دیشب لباسم کمی لک قهوه ای شده بود. صبح هم موقع نماز معذرت میخوا ...

من دقیقا اینجوری بودم

استراحت کن و داروهات رو ادامه بده

انشالله که شما هم مثبت میشی

به من از قبل گفته بودن در این وضعیت آسپرین رو قطع کنم و شیاف رو دوتا استفاده کنم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
بنظرت بیمه سلامت تایید میکنن؟یا برم تو تامین وارد کنم داروها رو؟

راستش نميدونم سلامت رو، بهتره تماس بگيري از جايي سوال كني حتما پيگير بيمه باش، چون خب درحد نصف تأثيرگذاره، تامين هم داري؟ تامين كه شكرخدا قبول ميكنه البته با تاييد

...

سلام وقت بخیر. دوستان من 10 روز دیگه نوبت گرفتم بیام تهران برای درمان . شمال دوبار میکرو کمنفی داشتم. میخوام درمورد دکترا یخورده راهنماییم کنین اینجا مراحل کار چجوریه. البته من ابن سینا نوبت گرفتم