2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047636 بازدید | 684621 پست
باشه عزیزم پس منم بیخیالش شم‌.اخه گفتم یکم کارای مثبت بکنم.از فردا میخوام ورزشو شروع کنم‌.پروتئین هم ...

عزیزم به نظر رحمت سرد نیست.....

یه سری اصولم بیشتر رعایت کن که مشکلی پیش نیاد.....

بعد حموم و ن ز د ی ک ی بلافاصله آب نخور.....

آب سرد و یخ رو کلا ترک کن.....

بعد ن ز د ی ک ی بلافاصله خودتو نشور.....

رو سیمان و کاشی و.... نشین.....

موقع پریودی سعی کن خودتو نشوری.....

سردیجاتم زیادی تو دوره پریودی نخور.....

رعایت کنی مشکلی پیش نمیاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متشكرم، يعني روز نهم برا ستروتايد و سونو دير نيس؟؟ اناجون و لاله جون خيلي از پاسختون ممنونم و اينكه ...

فدات عزیزم.....

عزیزم بسته به بدن و پاسخش سونو و دارو تجویز میشه نگران نباش و با کسی خودتو مقایسه نکن.....

تو سونوهات فقط سایز و تعداد فولیکولها رو بپرس که عیار دستت بیاد بدنت چه جوابی داده!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ن عزیزم ندارم

پس نگران نباش طبیعیه.....

سلام آنا جون...سوالم تکراریه ببخش ولی ذهنم درگیر شده ..آنا جون من چرا حرکتی از بچم حس نمیکنم چند روز پیش جوری ضربه میزد ک ناخودآگاه خندم میگرفت از ضربه هاش ولی بعد از اون الان چند روز ک میگذره خبری ازش نیست 😔چرا؟

خب گونال و سینال از یه خانواده بودن اخه والا نمیدونم چی بگم اما به نظرم به دکترت بگو حد اقل داری ...

چشم عزیزم مرسی ک جواب دادی.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
پس نگران نباش طبیعیه.....

انا جان زنگ زدم برا ازمایش ژنتیک کاریوتایپ جفتمون ششصد تومن میشه گفتن اصلا با دفترچه قبول نمیکنن ازاد حساب میکنن 

ازمایش ژن غلظت خون هم پانصد تومن

ازمایش اسپرم همسرم حدودا دویست تومن

ازمایش ایمنیم نزدیک پانصد جمعا میشه دو میلیون تومان

بخدا خیلی دلم گرفت اصلا دفترچه رو قبول نمیکنن 

قربون خدا بشم اخه این چه حکمتیه تو این وضع گرونی باید دو میلیون پول ازمایش بدیم.

دوستان کسی انجام داده جدیدا این ازمایشاتو

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
انا جان زنگ زدم برا ازمایش ژنتیک کاریوتایپ جفتمون ششصد تومن میشه گفتن اصلا با دفترچه قبول نمیکنن ازا ...

من شهرستان انجام دادم فقط خودم آزمايشهاى تكميلى رو بدون كاريوتايپ انجام دادم ١/٥٠٠ شد

البته شهرستان گرونتره.به نظرم به شما خوب گفتن

كجا مى خواين انجام بدين؟

من شهرستان انجام دادم فقط خودم آزمايشهاى تكميلى رو بدون كاريوتايپ انجام دادم ١/٥٠٠ شد البته شه ...

حالا نتیجه گرفتین.این ازمایشات کمکی کردن

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

سلام دوستان من سیکل بعد از پانکچر هستم ال دی خوردم الان ۱۰ روزه ال دی تموم شده ولی پریود نشدم چقدر بعدش پریود میشیم؟سیکل قبل از پانکچر ۴روز بعد قطع ال دی پری اومد

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
حالا نتیجه گرفتین.این ازمایشات کمکی کردن

من ايمنى مشكل دارمCd19 و Cd19+5 اما متاسفانه خارج از ايران به هيچ وجه قبول نمى كنن بايد قبل از انتقال جنين ام پردنيزولون داشته باشم مى گن اين قرصها بينهايت قوى هستن و كلى عوارض دارن و از طرفى اصلا اين آزمايشها براى ما بى معناست و هيچ ربطى به منفى شدن انتقالت نداره

انعقادى هم چون MTHFR مشكل داشتم B6 و B12 و فوليك اسيد مى خورم و گفتن باردار كه شدى خودمون تست مى كنيم و اگه نياز بود حتما آسپرين هم تجويز مى كنيم

سه تا هم جنين دارم و هر بار يكى انتقال مى دن مى خوام بهشون اعتماد كنم ايشالا كه بتونم جواب بگيرم در غير اينصورت مجبورم بيام ايران از اول همه پروسه ميكرو رو شروع كنم چون اينا امكان نداره برام كورتون درمانى كنن قبل انتقالم به خاطر مشكل ايمنيم

انشاله که نتیجه بگیری ، شوهرمن خوب بود ولی هرسری ازمایش میده بدتر میشه  ، دکتر باغ نی هم بی فای ...

باغ نی واسه شوهرم خوب بود سرعت و تحرکش خوب شد،ولی اشتباه کردیم رفتیم پبشه همون دکتری که شوهرم عمل کرده بود آمپول داد که اون بلا سرمون آورد،دکترهای کرمانشاه دارو نمیدن واسه مرد باید خودمون به زور ازشون بخوایم بنویسن،انشالله دست چوبساز واست خوبه و باردار میشی عزیزم