2777
2789

به خونه و ماشین داریم بعد ازدواجمون گرفت از اول پول داشت ولی پولش تو کارش بود، شغلش آزاده شرایط کاریش داره بهتر میشه بچه هم نداریم، خونمون میخوایم سه خواب کنیم سال جدید ماشینمون هم میخوایم بهتر کنیم تیگو هشت بخریم ولی گفته چیزی بنام من نمیکنه، الان زوده چندین سال بگذره ی خونه نقلی گفت ب عنوان مهریم بگیره مهریم۱۱۴ سکه هست، اینکه میبینم اگ پیشرفت کنه همش می‌خواد واسه خودش باشه ناراحت میشم بنظرتون حق دارم؟ اینم بگم شوهرم هوای کارگراش داره دستشون میگیره برای منم خرج میکنه ها اما نه اونجوری ک باید نسبت ب درامدش، شما جای من چیکار میکنید انقدر فکر نکنید براتون مهم نباشه لطفا نظراتتون بگید یکم آروم شم مرسی

من ک برام مهم نیس البته خونه نداریم ها ولی خب 

اگ هم داشته باششیم من و همسرم هیچ فرقی نداره بلاخره جیب ها یکیه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا درباره خونه و ماشین خب انقدر زود خونه ماشین به نام کسی نمیکنن 

ولی واسه خرج کردنش خب روراست خرجاتو بگو 

هرچی میخوای بگو برات بخره شاید چیزس نمیگی اونم خب به ذهنش نمیرسه بخره .ماهانه یه مبلغی هم معین کن بهت بده 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

ده تا خونه هم بخره و به نام تو نباشه ، بازم تو و بچه هات قراره تو اون خونه ها زندگی می کنین

اگه خیلی درگیر این هستی که حتما یه چیزی به نامت باشه ، حتما استرس جدایی در آینده داری که میترسی دستت خالی بمونه

وگرنه چه فرقی میکنه خونه ای که توش با عشق زندگی می کنین به نام کی باشه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

طلا بخر با پولاش 

مثلا بهش بگو برای تولدم اینا طلا برام بخر خیلی خوشحال میشم و انرژی میگیرم و... در عین حال زندگیتو بکن و جوری باش که زیادددد هم برات مهم نیست ولی با هدیه طلا خوشحال میشی اینجوری طلاها برای خودته هروقت خواستی مثلا میفروشی ماشین میخری

پس انداز کن برا خودت

🌸روزی که مامان شدم بهترین روز عمرم بود🌸از سال ۹۷عضو بودم یه مدت خواننده خاموش بودم الان که نی نی دار شدم اومدم دوباره عضو شدم🤰یه خانوم معلم مهربون که عاشق شغلشه💕یه بچه ی مظلوم وسط🤧هوای بچه های وسط خونواده رو بیشتر داشته باشید 

منم تا قبل بچه دوم چیزی به اسمم نبود.بعد ۲ تا بچه اموالشو نصف کرد

همین الان هم با توجه به خرید و فروشایی که این چند وقته داشتیم در حال حاضر فقط ی ماشین به اسممه

این چیزا نه خوشبختی میاره نه بدختی.همین که بهش اعتماد داشته باشی برای زندگی با تو داره تلاش میکنه کافیه

همه کامل نیستن ولی آروم آروم اعتراضتو بهش بگو با خانواده هایی رفتو آمد کن ک زیاد خرج میکنن برای خانواده و ....

و اینکه اینو هم یه گوشه ذهنت بزار ما نمیتونیم آدما رو تغییر بدیم مامان و باباتو بیار تو ذهنت اون تایمی که به اختلاف نظر رسیدی بهاشون تونستی برای همیشه تغییرشون بدی ؟ نه اونا اونجوری رشد پیدا کردن 

فقط اگ خودشون بخوان تغییر میکنن