2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047647 بازدید | 684621 پست
عزیزم نگران نباش..... من دقیق نمیدونم اما به نظرم یکی هستن..... عزیزم سایزشونم تقریبا یکیش مشابه م ...

اصطلاحات پوسترولترال ولترال چیه؟موقعیت جفت رو گفته یا هماتوم رو؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله جان ازمایشاتم کامله؟برا همسرمم کاریوتایپ و ازمایش اسپرم نوشتن

همه رو نوشته اما سی دی هات کامل نیستن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم آب زیاد بخور..... گوشت و مرغ و ماهیم بخور..... سفیده تخم مرغ آب پزم تا میتونی بخور.....

گلم چطور بفهمم که شرایط هایپری رو دارم؟ راستی الان که چهار روز قبل پانکچر هستم میتونم آب زیاد بخورم یا بعد پانکچر این کارها رو بکنم؟ 

بار اول با اصف جاه.که دوبار باردار شدم بعدش سقط شد .بار دوم بارزاقی که زد بدبختم کرد.بار سوم با اصف ...

پس با این حساب تا حالا تو همین تاپیک دکتر رزاقی رحم چند نفر رو زده داغون کرده !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
با این اوصاف پس من پیش کی برم؟ یه دکتر دیگه بگید پس.

والا دکتر عارفی هم هست
اما به نظرم با عارفی هم ریسکه چون اونم معتقد به جنین بلاست هست و ریسک اینکه جنین ها از دست برن خیلیه

والا خیلی از بچه های اینجا با دکتر طرازی هستن
خود انا جون هم همین
به نظرم بچه ها ازش راضی ان
حالا خودشون بهتر میتونن راهنمایی کنن که افرادی با ذخیره کم هم پیشش میان یا نه

آخه داروی منو ماما نوشت.دکتر گفته بود سینال منم گفتم سینال خوب نیس گونال نوشت برام بعد بش گفتم پرگوو ...

خب گونال و سینال از یه خانواده بودن اخه

والا نمیدونم چی بگم
اما به نظرم به دکترت بگو حد اقل داری پرگو میزنی شاید دوزش رو برات تغییر بده مثلا

آنا جون ،،لاله جون سلام میشه تفسیر کنید

عزیزم به نظرم چیز غیر عادی نداره باز ببین لاله جون نظرش چیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
روزي دو تا اوبوست ميخورم دوستم ديرزو رفتم پيش يك پزشك متخصص زنان كه از اقوام همكارمه همه ازمايشامو ...

عزیزم تو 4 تا اوابوست کلا 400 میکرو گرم فولیک اسید هست
شما که تازه داری نصف تعداد روزانه اش رو میخوری

آنا جون ،،لاله جون سلام میشه تفسیر کنید

ببخش حواسم نبود چند تا عکسه نگاه کنم چیزی به نظرم اومد میگم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com