2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047631 بازدید | 684621 پست
آنا جون ،،لاله جون سلام میشه تفسیر کنید

عزیزم این تستهارو برا چی نوشتن واست؟

من خیلی نفهمیدم چین....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون و لاله جون سلام، انشالله كه حال خودتون و نينياي ناز عالي باشه هميشه، الهي آمين بچه ها م ...

عزیزم چقدر سخت
مطمئنا خواهر شوهرت سزای عملش رو میبینه
دیگه به گذشته فکر نکن چون واقعا جز اذیت شدن خودت چیزی به دست نمیاد
مهم زندگی الانتون هست
به نظرم با همسرت یه دو نفره ی عاشقانه بگیرین و در مورد همه ی مسائل جانبی این مساله صحبت کنین
اینکه قراره کسی بدونه یا نه ، اینکه این مسیر چه سختی هایی داره مخصوصا از نظر روحی
اینکه داروها میتونن اثر روحی نا مناسب داشته باشن و نیازه همسرت بیشتر هوالتو داشته باشه و......

دیگه اینکه سعی کن به اثرات منفی داروها اصلا فکر نکنی
چون باعث میشه جذبشون کنی
تلقین مثبت کن عزیزم به خودت و سعی کن اول روحیه ات رو اروم نگه داری

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم چطور بفهمم که شرایط هایپری رو دارم؟ راستی الان که چهار روز قبل پانکچر هستم میتونم آب زیاد بخورم ...

عزیزم خوب از رو عدد ذخیره.....

پلی کیستیک هستی یا نه.....

ظاهرا دکا داشتی.....

عزیزم رژیم پرپروتئین ندادن؟

خوب آب زیاد خوردن کلا خوبه داروها غلظت خونو بالا میبرن کمک میکنه جبران بشه.....

پروتئینم برات خوبه.....

سفیده تخم مرغم خوبه.....

بهتر بود زودتر شروع میکردی اما الانم دیر نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رفقا یه سوال، من هشت روزه انتقال دادم. فردا یعنی روز نهم برم استخر بده؟  بخاطر عفونت بهتره نر ...

به هیچ وجه نرو!!!

بچه ها من يادتونه كه گفتم رفتم يزد براي اي وي اف.ماه ديگه بايد برم برا انتقال.بگذريم.از بين اونايي ك ...

عزیزم فعلا که نصف مسیر رو رفتی و جنین هات هم فریز داری ، بهتره دیگه به این چیزا فکر نکنی و به فکر انتقال باشی 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون من امروز رفتم سونو روز یکشنبه ضخامتم 7.5 بود الان شده 6.6 چرا اینطوری میشه موندم دیگه به خد ...

ان شاء ا... شنبه درست میشه عزیزم
والا چی بگم
با ناراحتی چیزی درست نمیشه
سعی کن مثبت فکر کنی

فدای اون صورت ماهش...ببوسید این ابجی خانوم گل رو از طرف من که حتما داره لحظه شماری میکنه واسه دیدنش. ...

هممون به امید زنده ایم..

ایشالا روزی برسه که دلت لبریز از شادی باشه💚

دلم خیلی گرفته امشب پست شمارم ک خوندم اشکام سرازیر شد.

ایشالا همیشه تنت سلامت باشه و آرزوی بچه دارشدنتم براورده بشه🌹

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام بتام شد ۱۹۶ شنبه میرم ببینم کجا آزمایشای ایمنی رو میدن دکترمم عوض میکنم صد در صد

منم دقیقا همین روزا رو تجربه کردم آرل جون.افت بتا.روزای خیلی بدیه... اما جز صبوری کاری نمیشه کرد...ایشالا بزودی دلت شاد بشه💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
فدای اون صورت ماهش...ببوسید این ابجی خانوم گل رو از طرف من که حتما داره لحظه شماری میکنه واسه دیدنش. ...

فدات عزیزم......

ایشالله به راحتترین شکل ممکن و در کمال ناباوری مامان میشی.....

اول سلامتی خودتو و همسرتو از خدامیخوام بعدشم یه معجزه شیرین.....

ن تکرر ادرار

نگران نباش.....

طبیعیه....

سوزش نداری که!!!!

سلام به همه دوستان من سوالی داشتم 4ساله اقدامم همه نوع دارو برای تخمک گذاری استفاده کردم نتیجه نداد ...

عزیزم جدیدا مراکز دولتی مثل قبل نیستن که هر کسی بتونه میکرو کنه اونجا
انگار باید برین و نامه بگیرین و بعد تهران (البته نمیدونم کجا) تایید کنن تا بتونین از شرایط طرح 85 درصدی استفاده کنین

لتله جان ممکنه لطفا بگی کدوما کمه بگم ازمایشگاه اضافه کنه

بهتره این سی دیها باشن:

۵، ۱۹، ۵+۱۹، ۱۶، ۵۶، ۱۶+۵۶

۴ و ۸ و ۴/۸ هم باشه بد نیست.

سطر اول تو اولویتن.

سطر دومم باشه بد نیست.

عزیزم فعلا که نصف مسیر رو رفتی و جنین هات هم فریز داری ، بهتره دیگه به این چیزا فکر نکنی و به فکر ان ...

اره ديگه.توكل بخدا🙏🏻🙏🏻

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷