2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047740 بازدید | 684623 پست
سلام بتام شد ۱۹۶ شنبه میرم ببینم کجا آزمایشای ایمنی رو میدن دکترمم عوض میکنم صد در صد

عزیرم خیلی ناراحت شدم.....

ایشالله به زودی شادیت موندگار میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام امروز روز ۱۰ انتقالمه یکشنبه ازمایش دارم خیلی کمردرد ودرد پریودی دارم ببخشید بعضی موقعه ها او ...

ایشالله برا مامان شدنته عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انا جون خوبی؟ببخشید ی سوال داشتم من ازروزی جنین انتقال دادن فقط تو دسشوییم میخواستم ببینم علتشو ...

از چه لحاظ یعنی شکمت زیادی کار میکنه؟

یا تکرر ادرار داری؟

بچه ها فرق هماتوم با هموراژی چیه؟این رنج عددا زیاده؟

عزیزم نگران نباش.....

من دقیق نمیدونم اما به نظرم یکی هستن.....

عزیزم سایزشونم تقریبا یکیش مشابه مال منه یکیش یه کم بزرگتر.....

من اورگالترون امروز که ۸ سیکلمه تزریق کردم همراه پیورگان

فردا هم دارم و جمعه باید ۸ شب دکا تزریق کنم یکشنبه هم ان شاءالله پانکچر. اگه تخمدونام درد بگیره حتی زیاد طبیعیه؟

ببخشید کسی تو بیمارستان دولتی ای وی اف کرده تو تهران ونتیجه گرفته کل هزینه چقد شد و بیمه سلامت قبول ...

عزیزم خوب کسایی که دولتی رفتن تعدادشون کمه و باید آنلاین بشن که بتونن کمکت کنن.....

به من دیروز گفت دو تا سمت چپ داری سمت راستم یادم نیست گفت سه چهار تا چهار پتج تا.. انقد تند حرف میزن ...

عزیزم خوب علی الحساب بد نیست.....

دوستان جواب آزمو گرفتم  به لطف خدا مامان شدم روز 14-15انتقال بتا 1193 باورم نمیشه  دع ...

سلاااام عزیزم هزاران بار تبریک میگم بهتون شاینا جان...از ته دل خوشحال شدم که خدا جبران کرد واستون الهی که به سلامتی این روزها رو سپری کنید و  و با دلخوشی در آغوش بگیریدیکی دو تا فرشته کوچولو رو. ..آمین😚😚😚😚🌹🌸🌼

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
ممنون  از  پاسخگوییت آنای مهربون❤ چقدر بده که دکترا میزارن آدم تجربه تلخ داشته باشه بعد ا ...

عزیزم میتونی تلاشتو بکنی.....

آنا جان سلام عزیزم امیدوارم حال خودت و نی نی هات و همسر مهربونت خوب باشه. عزیزم توی یکی از پستا برای ...

عزیزم دقیق نمیدونم اما ظاهرا برای ذخیره خیلی پایینه.....

انگاری چند ماه پشت سر هم تخمکگیریه چیه.....

اما دقیق نمیدونم......

بذار ببینم این دکتری که رو این متد کار میکردو پیدا کنم.....

عزیزم میشه بهم یاد بدی چیکار کنم هایپرنشم؟ چی بخورم؟ 

عزیزم مگه شرایط هایپریو داری؟

تورو خدا سرخود کاری نکنینا.....

من اولین میکروم از ترس هایپر نشدن انقدر دوغ خوردم زدم کل سیستممو به هم ریختم.....

پس عزیزم اول ببین ریسکشو داری یا نه.....

من اورگالترون امروز که ۸ سیکلمه تزریق کردم همراه پیورگان فردا هم دارم و جمعه باید ۸ شب دکا تزریق کن ...

عزیزم آب زیاد بخور.....

گوشت و مرغ و ماهیم بخور.....

سفیده تخم مرغ آب پزم تا میتونی بخور.....