2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
 مرسی عزیزم، من چنتا سایت خوندم فکر میکنم طبعم گرم و تر باشه، میگم حجامت یا فصد یا نشستن تو پود ...

عزیزم تو چه فرشته مهربونی هستی، چه قدر مسئولیت پذیری ❤️❤️❤️آن شاالله خدا دل شما و پدر و مادر بچه رو شاد کنه

گلم کلا کارهای عجیب و غریب نکن، از رو سایت ها اصلا واسه خودت تجویز نکن، به نظرم یه پزشک که تو حیطه طب سنتی کار می کنه باید شما رو ببینه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام انا جون خوبی؟ببخشید ی سوال داشتم من ازروزی جنین انتقال دادن فقط تو دسشوییم میخواستم ببینم علتشو میدونید شما؟چی بخورم خوب شم؟برا جنینام ک ضرر نداره زیاد دسشویی رفتن؟

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
سهی جون چندتا فولیکول داری و اندازشون چنده؟

به من دیروز گفت دو تا سمت چپ داری سمت راستم یادم نیست گفت سه چهار تا چهار پتج تا.. انقد تند حرف میزنن و کم و کوتاه ادم یادش نمیمونه.. گفت ریز هم داری که حساب نمیکنیم.. اینا یعنی چی؟

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 

ببخشید کسی تو بیمارستان دولتی ای وی اف کرده تو تهران ونتیجه گرفته کل هزینه چقد شد و بیمه سلامت قبول میکنن میشه بهم بگید چرا هیچ کس راهنمایی نمیکنه 😕

تیکرم فقط برای دل خوشیمه برام دعاکنید که منم مادربشم😢😢
من الان راجبش خوندم زده جذب میشه تو هفته های بالا فقط باید استراحت مطلق باشی و زیرت حتما یه بالش ک ...

زیر پام یاباسن؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
اره امروز رفتم دیشب خونریزی داشتم.

همون هماتوم هست ولی هماتوم اول که هماتوم نبوده یعنی به صورت لخته نبوده,اول خونریزی بوده که بهش میگن هموراژی,هموراژی با استراحت باید تبدیل به هماتوم بشه و بعد جذب بشه...

چيزى كه من پيدا كردم اين بود عزيزم

نگران نباش فقط استراحت كن حتما رفع مى شه🙏🏼🌸