2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
خب amh اوکی داشتید حتما. الحمدلله

نه بابا کجا اوکی بود 0،669 بود یعنی نیم تقریبا

همه دکترا گفتن نه خودت نه همسرت شانس طبیعی باردار شدن ندارین و فقط نا امیدمون کردن و ترسوندنمون

تا جایی که دلار همینجور میرفت بالا و دارو کم شده بود دکترم گفت برو داروهایه ای وی اف تو بخر واسه 2 ماه بعد داشته باشی 

فکرشو بکن.....

اینجا آنا همیشه از معجزه میگفت با خودم میگفتم ببین خرشون از پل گذشته چقدر واسه ماها میرن رو منبر ولی بعد حامله شدنم فهمیدم انرژی دوستانه نی نی سایت از 100 تا سای بابا قوی تره 

تو هم گوش کن و دیگه انقدر نا امید نباش 

یه روزی میشه میایی از خاطرات بارداریت واسه عده ای دیگه از دوستان تعریف میکنی

٢هفتس انتقال جنين دادم فردا بايد آزمايش بدم ولي امروز درد پريود گرفتم ولي شديده خيلي يعني دارم پريو ...

ایشالله نشونه مامان شدنته.....

چرا منفی فکر میکنی عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون انا جان. یه سئوال دیگه به نظر شما کدوم معمولا واجب تر هست که حتما انجام بدم... میدونم همه مهم ...

عزیزم انعقادی حیاتی تره یعنی جون خودتم بهش بستگی داره......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چقدر امیدبخش گفتید . ان شاءالله. آخه تو اینستاگرام از یه دکتر پرسیدم تا گفتم مقدار هورمون و فورا گف ...

عزیرم دکترا که خدا نیستن.....

ببین برو صفحه اول اسم منو پیدا کن.....

ببین به چه سختی بعد سه میکرو مامان شدم.....

در حالی که بهمون پیشنهاد اسپرم اهدایی دادن.....

حالا فکر کن با اون همه سختی مامان شدم الان دوباره طبیعی در کمال ناباوری مامان شدم و چیزی به زایمان مجددم نمونده.....

بچه ها برای مشکل من که amhخیلی پایین و سن بالا برای بارداری دارم. چه دکتری معرفی میکنید؟ سایر گروه ...

عزیزم ایشون دارن از ایران میرن......

برا ذخیره پایین والا ن ص ر هم توصیه میشه....

به نظرم پیش هر دکتری میری دکتری باشه که بهت انرژی + بده چون کم موثر نیست......

عزیزم مگه تا وقتی دارو میخوریم و شیاف و آمپول پری میاد؟ فکر نکنم هاااا. قطع کنیم میاد.

بستگی به فرد داره معمولا نمیاد اما برا بعضیا پیش اومده با دارو پریود شدن.....

دردم شدیده.خونریزی هم افتادم.یعنی برم بیمارستان.اخه.هیچی حالیشون نیست

عزیزم تنها کاری که میتونی بکنی فقط استراحته.....

سعی کن کارتو تلفنی راه بندازی.....

زنگ بزن ببین چی میگن.....

انوکسان و آسپرین که قطعه.....

پروژسترونت چقدره؟

آنای عزیز از هزبنه هاشم اطلاع دارین؟؟همون نسخه سه و چهار رو؟

والا نیلو حدودای یه تومنی میشه.....

جاهای دولتی ظاهرا خیلی پایینتره.....

دوستان اخیرا انجام دادن.....

بیان اطلاعات میدن.....

دوستان این ازمایش اسپرمویه نگاه میندازین لطفا

عزیزم مرکز ناباروریه؟؟

نه بابا کجا اوکی بود 0،669 بود یعنی نیم تقریبا همه دکترا گفتن نه خودت نه همسرت شانس طبیعی باردار شد ...

من به آی وی اف هم راضی ام. فقط نگن اهدایی چون اصلا همسرم نمیپذیره.

خداروشکر که باردار شدید. خداروشکررررر. 

برای من قلبش تشکیل نشد دکترا هم برام آزمایش ایمنی انعقادی نمینویسن خودم رفتم دادم همه چیش خوب بود ول ...

عزیزم انا چند بود؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان .حالتون خوبه.منو یادتون هست که اندمترم رشد نمی کرد.اومدم بگم هیسترو شدم چسبندگی داشتم.ای ...

سها جون با کدوم دکتر هیسترو شدی؟

نگران نباش خدا رو شکر چسبندگی برطرف شده حتما مامان میشی