2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047720 بازدید | 684621 پست
راستی عزیز این کالمرز رو چی وقتایی بخورم صبح یا شب؟ 

فرقی نداره
فقط با فولیک یا اهن باید فاصله داشته باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم والا انتقال خون دوستان گفتن دیگه انجام نمیدن..... دو هفته قبل انعقادیا آسپرینو باید قطع کنی.. ...

ممنون انا جان.

یه سئوال دیگه به نظر شما کدوم معمولا واجب تر هست که حتما انجام بدم... میدونم همه مهم هستن اما معمولا یکی از لیست ها احتمال اینکه جلو سقط رو بگیره بیشتره...

اگر هزینه ها خیلی نباشه که حتما انجام میدم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فوليك به اندازه كافي هست توي اوبوست

خب دکترا اصولا 1 میلی میدن فولیک رو
ولی تو اوابوست 400 میکرو گرم هست
بعضی از دکترا کافی نمیدونن بعضی هام کافی میدونن
این دیگه نظر دکتره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم خدا بخواد تا وقتی حتی یه دونه تخمک داری امکان مامان شدنت هست..... یه بار تحریک تخمدان داشته ب ...

چقدر امیدبخش گفتید . ان شاءالله.

آخه تو اینستاگرام از یه دکتر پرسیدم تا گفتم مقدار هورمون و فورا گفت باید اهدایی استفاده کنی. و این برام مقدور نیست . اصلا همسرم راضی نمیشه

امپوا انوکسا رو قطع کردم میگم ادامه بدم شاید خوب شدم

بدون تجويز دكترتون اصلا كاري نكنيد

منم هماتوم دارم دكترم انوكسا و اسپرينو قطع كرد واسم، البنه انوكسا رو ١٠ روزي بود قطع كرده بودم

فقط استراحت كنيد يا اگه خدايي نكرده دردتون شديد شد حتما برين پيش دكترتون

انشالا كه هيچي نيست

دیگه بعدش کاری نمیشه کرد فقط استراحت مطلق میشه بیمار و حتی برای دست شویی هم باید لگن بذاره اگه طول ...

خب خداروشکر . ممنون عزیزم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
٢هفتس انتقال جنين دادم فردا بايد آزمايش بدم ولي امروز درد پريود گرفتم ولي شديده خيلي يعني دارم پريو ...

عزیزم مگه تا وقتی دارو میخوریم و شیاف و آمپول پری میاد؟ فکر نکنم هاااا.

قطع کنیم میاد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خب خداروشکر . ممنون عزیزم 

سلام بهار جان شما دوقلو باردارید؟ آزمایش سلفری دادید؟ کدوم آزمایشگاه رفتید وهزینه اش چقدر شد ؟

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
خب واقعا نمیشه پیش بینی کرد خوردنش ضرر نداره نهایتا از بد تر شدن کیفیت تخمک جلوگیری میکنه

ممنون عزیز انشاالله گل پسرت رو سالم بغل کنی...

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
سلام انا جون در مورد انتقال جنین از یک شهر به شهر دیگه اطلتعات  دارین جنین من ارومیه هست منتهی ...

اول بایدببینی ارومیه قبول میکنه جنینتوببری افسون جون؛بعدازتبریزبایدیه مخزنی بگیری ک توش اَزُت باشه؛فک کنم سفته امانت بایدگذاشت تامخزنوبگیری یه همچین چیزی به من گفته بودن من میخواستم تهران ببرم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بدون تجويز دكترتون اصلا كاري نكنيد منم هماتوم دارم دكترم انوكسا و اسپرينو قطع كرد واسم، البنه انوكس ...

دردم شدیده.خونریزی هم افتادم.یعنی برم بیمارستان.اخه.هیچی حالیشون نیست

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خو ...

آنای عزیز از هزبنه هاشم اطلاع دارین؟؟همون نسخه سه و چهار رو؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...