2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047819 بازدید | 684628 پست
سلام عزیزم.خوبین؟ شما کجا انتقال دادین؟ فک کنم دو روز از من جلوترین. ان شاالله هفته دیگه با دست پر ...

سلام عزیزم.مرسی.من پیامبران انتقال دادم .مرسی بهمچنین.استراحتم فقط برای دسشویی رفتن و یکی دیگم که برای تزریق امپول میرم بیرون.ولی از دیروز اشپزی میکنم فقط.علائم هیچی ندارم فقط 2روز حالت تهوع داشتم که فکر میکنم از ابمیوه ای بوده که خوردم.بله منم همونجوریم خیلی عادیه .

عزیز دلم اصلا بهشون فکر نکن..... میفهمم بهت استرس دادن اما بگو در قبال این وروجکا مسولم و باید آرام ...

سلام انای مهربون خوبی؟

عزیزم من الان هفته18هستم چند وقتیه ترشحاتم خیلی فرق کرده

ترشحات بی رنگ دارم که ببخشید بوش خیلی بده

و یچیز جالب و خنده دار اینکه لباس زیرمو سوراخ میکنه

روم نمیشه ب دکترم بگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من گونال پن ندیدم ولی فکر کنم رو همون ۱۵۰ تنظیم میکنی..... بازم ببین دوستانیکه تجربه دارن چی ...

راستی انا جون نزدیک زایمانته الهی سالم بدنیا بیاد نینی نازت

اسمش قراره چی باشه؟

عزیزم برا ما اینطوری بود..... تازه با همون شرایط طبیعیم باردار شدم..... بخواد بشه میشه چرا که نه؟

عزیزم خدا فرشته های‌کوچولوت رو حفظ کنه.ولی فکرکنم مورفوی همسر شما ۲ بود

برای  شوهر من اخرین بار زده بود کمتر از یک.یعنی یک یا صفر.تحرک‌هم همینطور.اخه بدون‌تحرک و‌مورفو جنین تشکیل میشه مگه‌انا جون؟نگرانیای من تمومی نداره.کاش با مصرف این داروها و یخ درمانی یکم مورفو و تحرکش بالاتر رفته باشه.راستی انا جون خودت بهتری؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزم.مرسی.من پیامبران انتقال دادم .مرسی بهمچنین.استراحتم فقط برای دسشویی رفتن و یکی دیگم که بر ...

من نمازم نشسته میخونم.و از توالت فرنگی استفاده میکنم. 

ولی گاهی لازمه خم و راست بشم.مثلا معذرت میخوام شستن بچه توی دستشویی.

غذام از شنبه دارم خودم درست میکنم.ظرف میشورم.و تقریبا به روال قبل برگشتم.

هفته اول یک کم اذیت بودم.درد داشتم کمی. اما با شروع هفته دوم انگار تموم شده همه چی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام به همگی  امروز ازمایش دادم بچه ها .. التماس دعا دارم ..

منتظر خبرای خوبت هستیم‌گلم

فکرکنم یه مامان جدید دیگه هم داشتیم.حسابی تبریک میگم بهت

رونیکا جان

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
همچنان حالت تهوع رو داری؟ درد چی؟

سلام

آنا جان هر از گاهاي تخمدانهام ب سمت كشاله تير ميكشه اما ذره ذره هستش

قبلا فقط سمت چپ بود الان هر دو طرف هستش 

امروز بيشتر شده 

حموم هم رفتم الان شايد برا اونه زياد سروپا بودم چون يكم طولاني شد و خم و راست شدم 

همزمان داخل  و ا ژ ن م هم يه حس تيركشيدن ميكنم

س روز دگه هفت هفتم تموم ميشه 

اينا طبيعين ؟؟ 

من نمازم نشسته میخونم.و از توالت فرنگی استفاده میکنم.  ولی گاهی لازمه خم و راست بشم.مثلا معذرت ...

منم هیچ علائمی ندارم.نگران نباشید انشالله که ازمایش میدین و خدا دلتونو شاد میکنه

یعنی میگی بدنم جنین رو پس زده ؟؟؟

نمیگم صد در صد 

ولی من تو اکثر کسایی که افت بتا دیدم این بوده

میگیره همه چی خوبه بعد پس میزنه چون به عنوان یه عامل خارجی میدونه واسه بدن

من تجربه شخصی خودمو میگم  ولی معمولا کسایی که دچار افت بتا میشن مشکل ایمنی دارن که با پردنی و ...

عزیزم منم افت بتا داشتم رشد نکرد حس میکنم اینطور باشه شما دلیل علم  دارین یا شنیدین که از مشکل ایمنیه؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم انشالله خدا دو قلوهاتو برگردونه بهت...احتمال خیلی زیاد آزمایش هارو میدو ایمنی و انعقادی رو..دی ...

ممنون عزیزم 

فعلا یه دونه داده

دعا کن بمونه و سالم بیاد بغلم

اصلا نگران نباش با همون آز حل میشه

فقط عکس رنگی دادی که لوله ها از نظر هیدرو بررسی بشن؟؟