2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
من تجربه شخصی خودمو میگم  ولی معمولا کسایی که دچار افت بتا میشن مشکل ایمنی دارن که با پردنی و ...

برای من قلبش تشکیل نشد دکترا هم برام آزمایش ایمنی انعقادی نمینویسن خودم رفتم دادم همه چیش خوب بود ولی این جا گفتن ANA مثبته تو رویان به دوتا دکتر نشون دادم گفتن خوبه 😭😭😢 دیگه سپردم دست خدا تا ببینیم چی پیش میاد 

خداجونم شکرت       
سلام انا جون در مورد انتقال جنین از یک شهر به شهر دیگه اطلتعات  دارین جنین من ارومیه هست منتهی ...

من پیگیر بودم اماگفتن اینکار رو نکنی بهتره کیفیت جنین پایین میاد.منم ترسیدم بعد الکی جنین مرده رو توبدنم انتقال بدن.ماکه متوجه نمیشیم دکترا هرکاری کنن

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انا جون در مورد انتقال جنین از یک شهر به شهر دیگه اطلتعات  دارین جنین من ارومیه هست منتهی ...

عزیزم والا بین دو شهر رو نمیدونم اما احتمالا بشه که همچین پیشنهادی بهت دادن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برای من قلبش تشکیل نشد دکترا هم برام آزمایش ایمنی انعقادی نمینویسن خودم رفتم دادم همه چیش خوب بود ول ...

حالا تو کسایی که میکرو میکنن و منفی میشن بعد چندبار 

سرمو حتما میدن

که بدن جنین رو پس نزنه

سلام دوستان من بعد از سزارینم هر چند وقت عفونت ادراری میگیرم.چون شکممو بد دوختن وقتی از دستشویی پا ...

عزیزم پس حتما یه هیسترو بهتره بشی چون ممکنه به خاطر زایمان بدت چسبندگیم آورده باشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم انشالله خدابهترینشو بهت بده.منم ای وی اف اولم مثل شمابودم هیچ مشکلی هم نداشتم بقول دکتراحتمالا ...

ستاره جون آزمايشهاى ايمنى و انعقادى رو انجام داده بودين؟مشكلى نداشتين؟

سلام دوستان من میخوام پیش،دکتر چوبساز از تهران میکرو کنم خودم کرمانشاه هستم همش واسم سوال با چی برگر ...

تبسم جان قطار داره اون از همه بهتره کوپه میگیری واسه خودت دراز میکشی،هفته ای ۲ روز هم تهران به کرمانشاه و بالعکس هم داره

من تجربه شخصی خودمو میگم  ولی معمولا کسایی که دچار افت بتا میشن مشکل ایمنی دارن که با پردنی و ...

عزیزم انشالله خدا دو قلوهاتو برگردونه بهت...احتمال خیلی زیاد آزمایش هارو میدو ایمنی و انعقادی رو..دیگه نمیخوام این تجربه تلخ رو داشته باشم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
نه  امروز روز9انتقالم

عزیزم آب زیاد بخور.....

حواستم به علایمت باشه.....

انتقالت قرش بود یا فریز؟

عزیزم والا به دکترت ربط داره که اصلا این آزهارو قبول کنه یا نه..... والا نمیدونم چرا براشون راحته گ ...

آره ۱۳تا جنین فریز دارم..نسخه ها رو از کدوم صفحع ببینم آنا جان؟؟

ممنون عزیزم 

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
سلام انای عزیز.  من فردا انتقال دارم به امید خدا. به نظرتون خیلی واجبه امشب نزدیکی داشته باشم.& ...

نه عزیزم چه واجبی؟

اتفاقا اگه بخوایی داشته باشی لازمه به ارگاسم برسی و با این شرایط فکر نکنم برسی پس بیخیالش شو.....