2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047817 بازدید | 684628 پست
 مرسی عزیزم، من چنتا سایت خوندم فکر میکنم طبعم گرم و تر باشه، میگم حجامت یا فصد یا نشستن تو پود ...

آرام جان ایشالا که مثبت بشه و دل اون خانوم شاد بشه..

خودتم ایشالا همیشه صحیح و سلامت باشی🌷

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
جدا مشهد؟  من چون از ۵ سال پیش تهران پرونده داشتم بازم رفتم اونجا. شاید مشهد برام بهتر بود.نم ...

آره مشهد. مرکز نوین زیر نظر دکتر منصوریه ولی اون روز خودش نبود دکتر قندی انتقال داد و همه میگفتن دست خانوم دکتر خیلی خوبه. هرچند که لطف و عنایت خداس.

خدایا شکرت🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من فولیک ۵ دارم بعد ناهار میخورم. ب ۶رو هم ساعتای شیش هفت.. مثلا ی میوه میخورم بعدش قرص..&nbs ...

اهان مرسی عززیزمم.....آره فمیبیون 1 میخورم

من  بالاخره تو شهر خودمون پیدا کردم و خریدم اونم یه ورق سی تایی فقط.....ولی هفته ی پیش که تهران زنگ میزدم که پیدا کنم .....داروخانه مرکز ناباروری ابن سینا

و داروخانه دکتر آزاده سالم داشتن ....یه زنگ بزن ببین هنوزم دارن

راستی دکتر گفت این ساعتایی که گفتین ..دارو مصرف کنین؟

مرسی عزیزم، من چنتا سایت خوندم فکر میکنم طبعم گرم و تر باشه، میگم حجامت یا فصد یا نشستن تو پود ...

عزیزم اگه گرمه ریسک نکن چون رحم زیادی گرمم خوب نیست....

هر کاری میکنی بدون مشورت با دکتر طب سنتی نباشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ویزیت بار اول ۷۰،باردوم به بعد ۶۰. سونوی مطب ۱۰۰. تو آبان که ویزیت ندارن.فقط عمل ها اونجا ان ...

توی ابن سینا سونو ۴۰ و ویزیت ۳۰ هست.

البته تقریبا.

اما همیشه نمیشه که با دکتر طرازی باشه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بچه ها آزمایش من مثبت شد با بتای ۲۵۱۶

خداروشکر،تبریک میگم عزیزم انشاالله دوران بارداری خوبی طی کنی و نی نیت بسلامت بدنیا بیاد انشاالله 

واسه منم دعا کن ۱۴ روز دیگه ازمایش دارم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
سلام خانمای گل  من امروز روز سوم انتقالم هست دیروز و امروز ببخشید معذرت ولی اصلا دفع نداشتم&nb ...

سلام عزیزم

منم خعلی دچار یبوست میشم تا اینکه مشکلم فهمیدم یکی کم ابی و یکی مزاج سردی ک من دارم ..درمانش چیه حالا 

من صبحانه یک لیوان شیرداغ بایک قاشق عسل میخورم .....قبل از خوابم نصف لیوان...توی طول روزم چای خعلی کم رنگ .....اینکار بکن صد درصد بعد دو روز معدت عالی کارمیکنه ولی ادامه بدها همیشه شیر بخور ...من خداروشکر تا موقعی ک میخورم راحتم راستی ...ی موقع هایی شیرنیست ابجوش بخور

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
بچه ها آزمایش من مثبت شد با بتای ۲۵۱۶

وای چ عالی بهت تبریک میگم خعلی مبارکه

یه بیو از خودت بده وبگو پیش کدوم دکتر میری و چند تا انتقال دادی وکیفتش چی بود؟؟

راستی فک کنم دوقلو باشه هااا

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
سلام عزیزم منم خعلی دچار یبوست میشم تا اینکه مشکلم فهمیدم یکی کم ابی و یکی مزاج سردی ک من دارم ..در ...

شما هم تازه انتقال دادین؟؟؟

من اصلا یک ماهی هست چایی نمیخورم،شیر همیشه بین روز میخورم ولی باشه از فردا صبح شیر میخورم 

ممنون گلم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
فدات عزیزم. از لحظه ای که شنیدم فثط میگم خدایا هیچ زنی در آرزوی بچه نباشه و این روزو ببینه. به حق عل ...

رونیکا جون تبریک میگم دوران بارداری خوب و راحت داشته  باشی🌺🌺🌺

سلام خانمای عزیز. 

من رفتم دکتر بهم اوابوست و روبال ژل و قرص کالمرز داده، این اخری برا چیه ؟خوبه؟ 

و سوال دوم اینکه رویال ژل روزی ۱ دونه کافیه؟

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.