2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047808 بازدید | 684627 پست
نمیدونم چیه اینا... من دکترم تفسیر کرد.. به دکترت نشون ندادی؟؟

نه ايران انجام دادم اين آزمايشهارو و الان هم برگشتم براى دكتر اينجام فرستادم اما هنوز نديده ببينه بهم مى گه اما از روز اول آزمايشهاى انعقاديمو براشون فرستادم بهم گفتن انعقادى مشكلى ندارى اما خودم ويتامين B ها رو شروع كردم فوليك هم مى خورم

اما با توجه به تفسير آزمايش آنا جون نوشته 5G/5G نرمال 

اما ايمنى دو تا از CD هام يكى Cd19 و اون يكى Cd19+ Cd5 ام بالاست منتظرم ببينم در اين مورد چى مى گن

انا جون و لاله جون! وقتي كسي هايپر بشه توي ازمايش خون چيزي معلوم ميشه يا نه؟! من از درد داشتم ...

عزیزم ببین هایپر شدن با داشتن عوارض هایپری فرق داره.....

شاید وقتی بهت میگن هایپر نشدی یعنی عوارضش گریبانگیریت نشده.....

کلا وقتی تعداد فولیات بالای ۱۴-۱۵ باشه هایپر شدی.....

هایپر شدن یعنی تحریک بیش از حد نرمال تخمدانا.....

بعضیا با رعایت رژیم میتونن جلو عوارضشو بگیرن.....

بعضیا نمیتونن.....

بعضیام که قبل انتقال عوارض هایپریشون خودشونو نشون ندادن بعد انتقال نشون میدن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون و لاله جون! وقتي كسي هايپر بشه توي ازمايش خون چيزي معلوم ميشه يا نه؟! من از درد داشتم ...

مثل این میمونه دو نفر که یکی ورزشکاره یکی یه فرد معمولی یه وزنه ای بردارن.....

خوب وزنه به هر دو فشار میاره اما خوب یکیشون عضلات قوی داره دچار عوارض خاصی نمیشه یکی کلا ناکوت میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها آزمایش من مثبت شد با بتای ۲۵۱۶

مبارکت باشه عززززیزم...

التماس دعا🌷🌷🌹

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آنا جان من بعد از تزریق پروژسترون آزمایش دادم ممکنه کاذب باشه؟ بد جور افتاده تو سرم

عزیزم نه بابا پروژسترون چه ربطی با هاش سی جی داره؟

بجه ها بهترین زمان مصرف b6 چه موقع اس؟

همینطور ویتامینb12 کی تزریق بشه بهتره؟

فمیبیونو عیب نداره با b6 با هم بعد ناهار مثلا خورد؟

کلا مصرف قرصا رو نمیدونم😑

فقط میدونم آسپیرین شبا خوبه 

یسوال.. تخمک گ یعنی چی؟؟؟🙈🙈🙈

یعنی تخمک گذاری......

خداکنه بشه😔😔تو دلم آتیشه😔

عزززیز دلم برات صلوات فرستادم و آیت الکرسی خوندم.

ایشالا که دلت شاد شاد میشه امشب.🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بجه ها بهترین زمان مصرف b6 چه موقع اس؟ همینطور ویتامینb12 کی تزریق بشه بهتره؟ فمیبیونو عیب نداره ب ...

عزیزم من خیلی این مدلی زوم نمیکردم فقط بینشون دو ساعت فاصله میدادم.....

سلام  خانم هایی که پیش دکتر طرازی میرن. دکتر تو ابن سینا و بیمارستان آبان ،میکرو میکنن؟ مرکز ...

عزیزم ویزیت بار اول ۷۰،باردوم به بعد ۶۰.

سونوی مطب ۱۰۰.

تو آبان که ویزیت ندارن.فقط عمل ها اونجا انجام میشه.

ابن سیناهم میدونم که شیفتیه و بستگی داره روزی که میری شیفت خانوم دکتر باشه یا نه.ولی اینم میدونم ک ویزیت و سونو کمی ارزونتر از مطب هست.

من پانکچرم توی آبان نزدیک ۳۵۰۰ شد.

چندروز بعد یتومن برای فریز دادم.

انتقالمم ۱۵۰۰.

سلام عزیزم من قراره رحم جایگزین کسی بشم شرایط بدنیشو دارم، میشه راهنماییم کنی ک چی بخورم یا نخ ...

عزیزم خیلی خیلی خوشحالم که در قبال کسی که نسبت بهش تعهد داری احساس مسولیت میکنی.....

عزززم والا اولا بهتره طبعتو بشناسی و تغذیت مناسب طبعت باشه.....

یعنی طبعتو به سمت اعتدال ببری......

اگه طبعت گرمی قبل انتقال گرمی کنار خنکی خوبه یعنی زیاده روی تو خوردن گرمی خوب نیست.....

بعد انتقالم باز تعدال رو حفظ کنم اما در کل برآیند گرمی و سردی قبل انتقال رو به گرمیه بعد انتقال حفظ اعتدال.....

اما اگه مثل من طبعت سرد باشه قبل و بعد انتقال گرمی واست خوبه.....

من تا ماه سوم بارداریم فقط گرمی خوردم و اون موقع دیگه حس کردم طبعم داره رو به گرمی میره دیگه ترکیبی خوردم که اعتدال حفظ بشه.....

آبم زیاد بخور.....

مواظب یوبس و نفخ باش.....

بعد انتقال یه بند نخواب.....

هر از گاهی پاشو یه دوری تو خونه بزن.....

ایشالله که بتونی به زودی دل مادریو شاد کنی.....

خودتم همیشه شاد و سلامت باشی.....

نه ايران انجام دادم اين آزمايشهارو و الان هم برگشتم براى دكتر اينجام فرستادم اما هنوز نديده ببينه به ...

اها.. من ایمنی خوب بودم.یدونه سی دی بالا بود فقط اونم یه واحد.دکترم گفت فعلا برا ایمنی چیزی نمیخای.

انعقادی تو هرسه تا ژن .. یه الل نرمال بود یه الل موتان.

که بهم ب۶ و ب۱۲ و فولیک ۵ و اسپرین داد.

بجه ها بهترین زمان مصرف b6 چه موقع اس؟ همینطور ویتامینb12 کی تزریق بشه بهتره؟ فمیبیونو عیب نداره ب ...

عزیزم من فولیک ۵ دارم بعد ناهار میخورم.

ب ۶رو هم ساعتای شیش هفت.. مثلا ی میوه میخورم بعدش قرص.. 

آسپرینم شب خوبه.

امپول ب ۱۲ رو هم هر پنج شنبه ده تا ۱۱ صبح تزریق میکنم.تا الان یدونه زدم‌ده تا نوشته برام.

فمیبیون ۱ میخوری؟از کجا خریدی؟؟