2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047726 بازدید | 684622 پست
لاله جون دفعه پیش تا حد التماس پیش رفتم نهایتا نظر جنین شناس این بود گرید جنین هات عالیه اگر تعداد ب ...

ثمین جنین های منم عالی بودن
دو تا آ مثبت انتقال دادن و یه دونه هم آ
نمیدونم چرا برات دو تا انتقال دادن !!
گریدشون چی بود؟
یادته؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اره عزیزم کلا بالای 5 6 تا فولی اوائل سیکل داخل هر تخمدان باشه پلی کیستیک هست دوست شما پلی کیستیکه ...

لاله جون من دفعه قبل تو مركز نويد بودم اونجا زيفت ميكنن ، من نميدونم روز عمل و روز اي وي اف چند تا جنين انتقال دادن ولي براي من٤ تا بسته ٤ تايي جنين فريز كردن به جز اونايي كه انتقال دادن

من روزي كه عمل شدم شبش از درد شديد رفتم بسمارستان اونجا گفتن هايپر نشدي ولي من خييييييلي درد داشتم حتي تا ١٠ روز اصلا صاف نميتونستم راه برم

درسته گذشته ولي همش برام سواله كه معني هايپر شدن پس چيه ؟؟؟!! دكتر شهر خودمون هم با اين چيزايي كه گفتم مطمعن گفت تو هايپر شده بودي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه جنین هات تو الزهرا نبودنو میشد پی جی دی کنی بهتر بود اما بلاست کردن هم ریسکه هم اینکه الزاما جنی ...

لاله جون اطلاع دارین هزینه پی جی دی چقده؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
نشکستی وگرنه الان اینحا نبودی تو واقعا نمونه ی صبری برای بچه های منتظر امیدوارم نتیجه ی صبرت رو به ...

لاله جون من چهارشنبه آز پروژسترون دارم ممکنه با اینکه سینافکت میزنم باز پروژسترون بالا بره و انتقالم کنسل بشه؟

خدایا شکرت😙
سلام خانوما.من توی هفته پنجمم..شدیدا درد دارم..یهو زیرشکمم سفت میشه باد شدیدی میوفته تو تنم و فشار ب ...

عزیزم به خورد و خوراکت دقت کن.....

احتمالا گوارشت دچار مشکل شده.....

یا چیز نفاخ خوردی یا مشکل دفعی چیزی.....

ایشالله که چیزی نیست و رفع میشه بازم با دکترت مطرح کن جای نگرانی باشه بررسی میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واي الهييييي به خاطر يه دو لقمه صبحانه انقدر اذيت شدي!!خدا به همه مون كمك كنه، خدارو هزااااران بار ش ...

عزیزم خیلی نمیشه مقایسه کرد بستگی به میزان تحریک و بزرگ شدن تخمدانتم داره.....

خیلی فکرتو درگیرش نکن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الان گوشیم خاموش میشه چیکار کنم بیرون یخچال خراب میشه یا برای اینکه راحت وارد بدن میشه میگن بزاریم ی ...

خراب نمیشه فقط برا اینکه نرم نشه میگن بذارین تو یخچال وگرنه زیر ۳۰ درجه هست دیگه نه؟

همیشه به دمای روی دارو نگاه کنی خیالت راحتتره....

اناجان سلام  نمیدونم منو یادته یا نه ؟؟؟ الان دوباره بارداری؟  یادمه دفه پیش دوماه از م ...

دیبا جون آره عزیزم یادمه.....

خوبی خانومی؟

دو تا بودن با یکی فکر کنم دوقلو بودن درسته؟

ببخش دیگه حافظم یاری نمیکنه برا جزئیات.....

عزیزم به لطف دعاهاتون طبیعی باردار شدم.....

اونم در کمال ناباوری.....

دیگه چیزی تا زایمانم نمونده.....

التماس دعا دارم......

فقط خیلی اخیرا ترس وجودمو گرفته.....

میترسم نتونم از عهده خوب بزرگ کردن دو تا وروجک بر بیام و شرمندشون بشم.....

خیلی محتاج دعاتونم.....

برا انتقال فرش اون مسكن ها ضرري تاثير بدي نداره؟؟ كسايي كه انتقال دارن دو روز بعدش، درد پانكچر  ...

آره عزیزم چندین برابر پریودی میتونه به همت بریزه.....

اما دیگه چه میشه کرد باید تحمل کرد.....

ایشالله همسرتم باهات همکاری میکنه.....

مسکنم در حد توان بهتره استفاده نکنی.....

ان شاء ا... انا جون لباسا رو با دست شستی یا مینی واش؟ فقط اب کشی کردی یا صابون هم زدی؟

عزیزم من مینی واش کلا نخریدم.....

چون جاشو نداشتم.....

والا من لباسای دخترمم با لباس شویی خودمون شستم.....

فقط قبلش یه بار زدم خالی خالی با دمال ۹۵ کار کرد، بعدش لباساشو انداختم با پودر صابون بچه فیروز شست.....

آخرشم یه دور خالی با آب شستم.....

لاله جان،آناجان را ستی من هم هرتیزیگوتی ام هم هموزیگوت😂 فقط برام   ب۶٬۱۲داد و فولیک اسید و و ...

عزیزم والا برا من آسپرین تجویز شد فقط بهم نساخت.....

کلا 8تاست آنا.باور میکنی دیگه انرژی برا دوباره پانکچر شدن ندارم؟100درصد اگر جنینام تموم شه هرگز اسم ...

برا همین میگم ریسک نکن همه رو بلاست نکن....

میفهمم چی میگی.....

لاله جون من دفعه قبل تو مركز نويد بودم اونجا زيفت ميكنن ، من نميدونم روز عمل و روز اي وي اف چند تا ج ...

عزیزم خوب ۴ بسته ۴ تایی کم کم میشه ۸ تا.....

یه چند تام انتقال دادن یعنی کم کم کمش ده تا داشتی.....

حالا اینکه از چند تا فولی حداقل ده تا جنین داشتی به احتمال خیلی بالا هایپر بودی.....