2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047802 بازدید | 684626 پست
سلام خانوما.من توی هفته پنجمم..شدیدا درد دارم..یهو زیرشکمم سفت میشه باد شدیدی میوفته تو تنم و فشار ب ...

عزیزم بتاتو تکرار کرده بودی؟
سونو شدی یا هنوز نشدی؟

امپول و شیاف روزی چند تا داری؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
واي الهييييي به خاطر يه دو لقمه صبحانه انقدر اذيت شدي!!خدا به همه مون كمك كنه، خدارو هزااااران بار ش ...

والا خیلی فکر کردم که چرا یهو معده دردم برگشت
چون خوب بودم با داروها
امشب یادم اومد احتمالا به خاطر نسکافه اس !! چند روز قبل تو فیلم دیدم داشتن نسکافه میخوردن هوس کردم، به شوهرم گفتم فقط دو تا بخر اما 6 تا خرید منم 3 روز پشت هم خوردم برای اینه که احتمالا معده ام مشکل ساز شد!!

عزیزم اگه تخمک زیاد بگیرن خب درد طبیعیه ، هر چی تخمک کمتر بگیرن درد کمتره
قبل از پانکچر هم درد هست اما نه خیلی ، در حد درد تخمک گ وسط سیکل ولی باز به تعداد فولی ها بستگی داره
یه مقدار هم حس فشار تو ناحیه تخمدان هست
که اینا هم باز به تعداد فولیها مربوطه

بعد از پانکچر بسته به شدت درد ممکنه مسکن وریدی داشته باشی یا به صورت شیاف
من سری قبل که هایپر شدم و مکسن هام به صورت شیاف تو بیمارستان بستری که شدم ادامه داشت
اما این سری فقط تو بیمارستان یه بار تزریق کردن و دیگه درد نداشتم

دیگه اینکه بعد از پانکچر پیاده روی نکن
همین طور کار سنگین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمين همه جنينا بلاست نميشن نه؟ تو جنينات زياده ميتوني اينكارو كني اگه تاخالا نكردي به امتحانش ميارزه ...

نه همشون بلاست نمیشن دفعه پیشم قرار بود بلاست کنن جنین شناس پشیمون کرده بود دکترمو گفته بود جنین هاش گریدشون عالیه نیاز نیست بعدم ممکنه چندتاشون از بین بره خودشونم گیجن نمیفهمن.منم میگم اینبار بلاست کنم نمیدونم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
الان گوشیم خاموش میشه چیکار کنم بیرون یخچال خراب میشه یا برای اینکه راحت وارد بدن میشه میگن بزاریم ی ...

عزیزم خراب نمیشه فقط برای اینکه اب نشه میگن بذارین داخل یخچال

برا انتقال فرش اون مسكن ها ضرري تاثير بدي نداره؟؟ كسايي كه انتقال دارن دو روز بعدش، درد پانكچر  ...

خب کسی که انتقال فرش داشته باشه نهایتا برای دردش تو خونه استامینوفن میدن
اصولا دردش خوب میشه عزیزم مگر کسی که هایپر بشه و انتقالش عقب بیوفته

بله داروها میتونن عارضه ی روحی هم داشته باشن

لاله جان،آناجان را ستی من هم هرتیزیگوتی ام هم هموزیگوت😂 فقط برام   ب۶٬۱۲داد و فولیک اسید و و ...

احتمالا همینا برات کافی بودن
اونایی که میکرو میکنن اسپرین هم میدن چون دوز داروهای هورمونی خودش عامل غلظت خونه

لاله جون اين سوال يكي از دوستانه، كسي كه پريوديش سي دو روزه باشه و هميشه تو سونو يه فولي غالب و ...

اره عزیزم
کلا بالای 5 6 تا فولی اوائل سیکل داخل هر تخمدان باشه پلی کیستیک هست
دوست شما پلی کیستیکه اما تخمک گ هم داره
یعنی هنوز دچار عوارض پلی کیستیکی که عدم تخمک گ هست نشده

اره عزیزم کلا بالای 5 6 تا فولی اوائل سیکل داخل هر تخمدان باشه پلی کیستیک هست دوست شما پلی کیستیکه ...

لاله جون ميدونم سخته ولي سعي كن طي اين يكي دو ماه هم به سختي هم كه شده چيزاي متفاوت از رژيم غذايي روزمره و سابقت، ميل نكني، خيلي سخته البته، من خودم دلم همه چي ميخواد از بس دو ساله سخت گيري كردم واس خودم

لاله جون حتي اگر اون فولي ها زير ده باشن؟؟

يعني هف هش و پنج ميل اينا؟؟

ميگه اوايل سيكل نبوده كه روز يازده سيكلش بوده،،

ميگه پلي كيستيك يعني ذخيره ش بالاس ؟

...
نه همشون بلاست نمیشن دفعه پیشم قرار بود بلاست کنن جنین شناس پشیمون کرده بود دکترمو گفته بود جنین هاش ...

اه ادم نميدونه چيكار كنه ب خدا چون هيچ قانون صد در صدي وجود نداره همه ش ريسكه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
عزیزم خراش تو مطب ماندگاریش کمتره به نظرم ماه قبل انتقال باید باشه..... بابت جنیناتم به نظرم همه رو ...

کلا 8تاست آنا.باور میکنی دیگه انرژی برا دوباره پانکچر شدن ندارم؟100درصد اگر جنینام تموم شه هرگز اسم بچه رو نمیارم واقعا اینبار شکستم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اگه جنین هات تو الزهرا نبودنو میشد پی جی دی کنی بهتر بود اما بلاست کردن هم ریسکه هم اینکه الزاما جنی ...

لاله جون دفعه پیش تا حد التماس پیش رفتم نهایتا نظر جنین شناس این بود گرید جنین هات عالیه اگر تعداد بیشتری انتقال بدم ممکنه کیفیتشونو بیاره پایین یعنی دوست دارم خودمو اعدام کنم

لاله جون ميدونم سخته ولي سعي كن طي اين يكي دو ماه هم به سختي هم كه شده چيزاي متفاوت از رژيم غذايي رو ...

اره دیگه توبه کردم
امروزم هوس خیار کردم رفتیم از سر کار خریدیم و با نهار خوردیم تا شب مردم و زنده شدم
دیگه نمیخورم هر چیزی هوس کردم

اتفاقا وجود همون فولی های زیر ده هستن که نشونه ی پلی کیستیکی هستن
وگرنه وسط سیکل فرد دیگه نباید به حز فولی بالغ فولی دیگه ای داشته باشه نهایتا هم اگه داره یکی دو تا تو هر تخمدان

اره عزیز پلی کیستیک یعنی ذخیره بالا

کلا 8تاست آنا.باور میکنی دیگه انرژی برا دوباره پانکچر شدن ندارم؟100درصد اگر جنینام تموم شه هرگز اسم ...

نشکستی وگرنه الان اینحا نبودی
تو واقعا نمونه ی صبری برای بچه های منتظر
امیدوارم نتیجه ی صبرت رو به زودی ببینی