2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047798 بازدید | 684626 پست
ادم لجش میگیره اخه هنوز هیچی نشده چطور میگی داره سقط میشه والا دکتر من تو ده  هفته هم یکی قلب ...

اره بخدا همینجوری راحت بهم گفت قلبم ریخت ولی دخترخواهرم ارومم کرد گفت اینا کلا زیاد چرت میگن فقط میخوان یه کاری کرده باشن حالا چه خوب چه بد

,,انا جون لاله جون شما طول سرويکستون چند بود؟  من ميترسم بعد از هفته 24 پایین بیاد و نشه سرکلا ...

تو هفته 12، 35
تو هفته ی 19، 35
تو هفته ی 26 ، 34.5

دیگه بعدش سونو نداشتم

عزیزم بعد از هفته 24 چیه؟
نهایتا تا هفته 20 میشه سرکلاژ کرد
بعدش اگر هم کسی انحام بده خیلی خطرناکه و ریسکه
شما حتما تا هفته 19 یه سونو برای بررسی طول سرویکس برو تا اگه لازمه سرکلاژ بشی به موقع بفهمی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما.من توی هفته پنجمم..شدیدا درد دارم..یهو زیرشکمم سفت میشه باد شدیدی میوفته تو تنم و فشار بعد یهو ول میشه..من خیلی نگرانم ..اگه اطلاعی دارین کمکم کنین😭😭نمیخوام از دستش بدم😭😫

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
ممنون از احوال پرسیت عزیزم نه راستش اصلا خوب نیستم مخصوصا امروز شبا که خواب ندارم غذام که هضم نمیشه ...

واي الهييييي به خاطر يه دو لقمه صبحانه انقدر اذيت شدي!!خدا به همه مون كمك كنه، خدارو هزااااران بار شكر كه آخراي كاري، انشالله وقتي بغلش گرفتي جبران اين روزا ميشه،،

لاله جون پس بعد از پانكچر درد گرفتم طبيعيه نترسم، درسته؟

قبلش چي؟ قبل از پانكچر درد وجود داره؟؟

و اينكه بعد از پانكچر با يه مسكن خوب ميشه برميگردي خونه؟يا همچنان مسكن لازمه توي خونه؟؟

...
سلام شیاف سکلوژیست حتما باید توی یخچال باشه بیرون باشه خراب میشه 

الان گوشیم خاموش میشه چیکار کنم بیرون یخچال خراب میشه یا برای اینکه راحت وارد بدن میشه میگن بزاریم یخچال

چقدر خوب  اما جاري ما آز داد باردار نبود  قبلنا با قرص متفورمين ميشد اما حالا ديگه ن&nbs ...

مامان طاها اگه متفورمین داده بودن بهش که پلی کیستیک هست و عدد ذخیره اش بالاست
حالا حالا ها یائسه نمیشه
با این شرایطی که داره و بدون دارو پریود نمیشه عدد ذخیره اش بالای 7 هست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام آنا جون دوستان عزیزم دکتر برام آزمایش روز ۲ تا ۳ پریودی نوشته الان پریود شدم دقیقا کی باید برم ...

فردا روز اولته عزیزم
میتونی سه شنبه یا چهار شنبه بری

ممنون از احوال پرسیت عزیزم نه راستش اصلا خوب نیستم مخصوصا امروز شبا که خواب ندارم غذام که هضم نمیشه ...

برا انتقال فرش اون مسكن ها ضرري تاثير بدي نداره؟؟

كسايي كه انتقال دارن دو روز بعدش، درد پانكچر تا موقع انتقال برطرف شده؟؟ 

لاله جون داروها عارضه ي خلقي هم دارن؟ من قبل از پريودي اعصابم دو سه روزي به هم ميريزه، ميخواستم بدونم داروها اون حالت هاي روحي رو هم ايجاد ميكنه؟؟؟

...
واقعا منم کم آوردم اما تا باشه از اینکم آوردنا باشه برا بقیه دوستان منتظرمون.....

ان شاء ا...

انا جون لباسا رو با دست شستی یا مینی واش؟
فقط اب کشی کردی یا صابون هم زدی؟

منم دقیقا قبل میکرو رفتم دکتر غدد .. گفت ده روز بخوری میزون میشی و لازم نیست ادامه بدی.. حالا تصمیم ...

واقعا ده روزه میزون شد؟
مال من یه ماهی طول کشید تا میزون شد

لاله جان،آناجان

را ستی من هم هرتیزیگوتی ام هم هموزیگوت😂

فقط برام   ب۶٬۱۲داد و فولیک اسید و ویتامین د.....اندازه دو ماه

.وگفتن باید اپوکسان۶۰۰۰ در صورت بارداری مصرف کنم.اما آسپرین نداده.ب نظرتون یادش رفته یا اصولا آسپرین تو کارشون نیست؟

چون داروها رهم خودم یادشون آوردم تا نوشتن،همش میگم حتما آسپرین یادش رفته

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
فردا روز اولته عزیزم میتونی سه شنبه یا چهار شنبه بری

لاله جون اين سوال يكي از دوستانه، كسي كه پريوديش سي دو روزه باشه و هميشه تو سونو يه فولي غالب و ده پونزده تا زير ده ميلي متري و ده پونزده تا هم تو اون يكي تخمدان زير ده داشته باشه، پلي كيستيكه؟؟

...