2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام انا جان بچه ها دوستان ببخشید یه سوال مهم داشتم... برا کسی که پانکچر داره برا رشد خوب تخمک ها و ...

عزیزم دقیق نمیدونم اما فکر کنم تقویت تخمک بیشتر به همون ماهی که ساختت میشه ربط داره اما خوب تقویت بدنم از قبلها بیتاثیر نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من فکر میکنم واسه کسانی که عادی هستن و مشکل انعقادی ندارن سیکلوژست جواب میده اما کسانی که مشکل انعق ...

عزیزم من مشکل انعقادی شدید داشتم.....

یعنی ژن غلظت خونو داشتم و هماتوم داشتم و انوکسانم قطع شد و علاوه بر دو تا آمپول پروژسترون دو تام شیاف سیکلوژست اضافه شد و شکر خدا تا غربالگری اول هماتومم رفع شد.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم این مرکزی که من میرم بعد از پانکچر می گند روز بعدش صبح با آزمایشگاه تماس بگیرید ببینید چن ...

شما کدوم مرکز میرید؟

من بیمارستان عرفان رفتم

فردا زنگ میزنم ببینم بهم میگن؟

روز پانکچر هم اصلا دکترم رو ندیدم

پرستار بخش دستور داروها رو بهم داد

از دادم گفتن فون ویلبراند هست بله شبیه هموفیلیه با یک فاکتور تفاوت دکتر زنان که استاد بقیه بود و د ...

عزیزم جدی پیگیر باش و سر خود کاری نکن بلایی سر خودت میاریا!!!!

من چند بار گفتم حتما زیر نظر هماتولوژ یا آنکولوژ باش چون اونه که دقیق میتونه بگه درمان مشکلت چیه....

حالا دوست داشتی با ر ا ح ل ه ت و ک ل ی یه ویزیتی بشو.....

هم آنکولوژه هم تو زمینه ناباروری کار کرده.....

عزیزم من امروز خونریزی داشتم دکتر جدیدم گفت باخونریزی انوکسا واسپرین قطع ولی رویان میگه چون دوقلو هس ...

عزیزم میتونی یکی یکی امتحان کنی.....

مثلا اول آسپرینو قطع کن ببین خونریزیت قطع میشه با نه قطع نشد انوکسانو قطع میکنی.....

به من هیچی نگفتم دیروز پانکچر شدم گفتند دو سه تا تخمک بوده اصلا نمی‌دونم جنینی در کار هست یا نه؟ ...

عزیزم توکل به خدا.....

ایشالله که هست.....

+ فکر کن.....

منم سوالم همینه... تو سیکل میکرو تا قبل پانکچر فقط بخوریم هم بده؟ اخه شنیده بودم تا قبل پانکچر گرمی. ...

وای من خودمو این همه میکشم با شنیدمها خودتونو ناکار نکنین بازم میگین شنیدمممممم......

عزیزم ببین اصلا تغذیه قابل تقلید نیست.....

من چه قبل انتقال چه بعد انتقال فقط گرمی خوردم و واقعا برا من خوب جواب داده اما تا حالا یه بارم به کسی نگفتم قبل و بعد انتقال فقط گرمی بخورین.....

عزیزم هر کسی باید مناسب طبعش بخوره.....

به خدا من پدر همسرمو با گرمی در آوردم غافل از اینکه نباید بهش گرمی میدادم....

بیچاره شرایطشو داغونتر کردم با گرمی دادن بهش به اسم تقویتتتتتت.....

بعد که فهمیدم طبعش گرمه و خنکی براش خوبه و تغذیشو اصلاح کردیم شرایطش بهتر شد.....

آنا جون من تجربه کردم اگه همون قسمت کم هوایی هم که توش هست خارج کنیم دیگه کبود نمیکنه من با انگشت می ...

همسر منم هواگیری میکنه.....

دیگه دخترمم یاد گرفته چطور هواگیری کنه بلاچه.....

خودتو نگران نکن منم نا الان نمیدونستم خوردم اندومترم نوع Aبود دکترم گفت خیلی عالیه.مال توام همینطور ...

مرسی  خداکنه نگران بودم خ خیلی ناراحت میشم اگه نشه... 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
همسر منم هواگیری میکنه..... دیگه دخترمم یاد گرفته چطور هواگیری کنه بلاچه.....

آنا جان عرق کاسنی مضره برای منی که اوایل بارداریمه؟؟من چون عطش داشتم و گرمیمه همیشه و یکمم فشارم بالاس.دکتر تو یزد گفت عرق کاسنی بحور  و هرق شاطره و گوجه فرنگی..الان چند نفر بهم گفتن عرق کاسنی باعث سقط جنین میشه..درسته؟؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
سیاه دونه طبعش خشکه و باعث میشه ضخامت اندومتر خراب بشه در واقع سیاه دونه حزو داروهای گیاهی هست که ب ...

لاله جون ی سوال؟خب مَنی ک طبعم گرم وخشکه (طبق تشخیص خودم)مثلا روغن سیاهدونه قبل انتقال ب شکمم بمالم بده یعنی واس گرم شدن رحم؟اینطوری هم رو اندومتر تاثیرمیذاره؟که البته نمتونم تشخیص هم بدم رحمم سرده یاگرم؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستان من الان مشهدم نائب الزیاره همتون هستم دوست جووونیا از افسون خبری نیست؟؟؟کجاست؟؟مامان شد؟ ...

سلام عزیزم التماس دعا خیلی

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
شما کدوم مرکز میرید؟ من بیمارستان عرفان رفتم فردا زنگ میزنم ببینم بهم میگن؟ روز پانکچر هم اصلا دک ...

من اصفهانم

حتما فردا صبح زنگ بزن

منم روز پانکچر دکترمو ندیدم مهم روز انتقال هست که خودشون انتقال بدند

مرسی  خداکنه نگران بودم خ خیلی ناراحت میشم اگه نشه...

بابا نگرانی رو بریزید دووووور.بشینید با شوهراتون فیلم کمدی ببینید بخندید.به خدا توی یه مقاله خوندم توی کلینیکای اروپا روز انتقال یه سری ادمو میارند که فقط خانومارو بخندوند بعد آمار گرفتند دیدند چقدر درصد مثبت شدن میره بالا.