2777
2789

امروز برای اولین بار رفتم برای جراحی پلک 

البته دکتره گفته بود بیا ببینم ولی شوهرم میگفت حتما عمل میکنه و تمام خلاصه قبلش ظهر شوهرم اومد گفت یکی از اقوامشون تصادف کردن تو جاده متاسفانه خدایی منم ناراحت شدم ولی شاید برای این دکتری که میخواستم برم یک سالی صبر کردم چون بچم شیرخواره کسی نیست پیشم مادرم اومد گفتم فرصت خوبیه 

بعد چون همسرم هم بهم خیانت کرده بله اعتماد به نفسم صفر شده دلم می‌خواد تغییر کنم حوصله هیچی ندارم 

بعد تو راه که میرفتیم مطب زنگ زدن به ما که اره اونایی که تصادف کردن دارن میارن شهر شما که بزرگه مثلا اگه میشه برید بیمارستان پیششون 

منم گفتم عیب نداره ولش کن دکتر نمیرم بریم پیششون 

بعد شوهرم گفت نه تو رو میبرم خودم میرم بیمارستان 

بدبختی منم امروز کلا گوشیم رو نبردم گذاشتم خونه 

خلاصه ما رفتیم مطب ‌ و شوهرم منم گذاشت و رفت منم با دکتره حرف زدم گفت 

اگه هستین تا بنویسم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفت فعلا انجام نده و چون شیر میدی و خوب نمیشه 

منم یه یک ربعی نشستم چون آخرین نفر بودم اومدم بیرون و وایساذم تو راهرو 

خیلی سرد بود خلاصه پیاده اومدم در بیمارستان چون نزدیک بود تقریبا یک خیابون بیشتر فاصله بود 

این ((اگه هستین بقیه شو بنویسم)) چیه افتاده سرِ زبون صاحب تاپیک ها؟؟؟خودتونم خوب میدونید تو همه ی ت ...

من بیشتر تاپیک ها همه رو مینویسم ولی کسی نظر نمیده 

میگم وقتی کسی نیست حداقل وقتم تلف نشه ببخشید بازم