2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047816 بازدید | 684628 پست

سلام خانوما من امروز روز ۲۱ انتقالمه..عصر نوبت دکتر دارم..الان یه لک خیلی کمرنگ دیدم خیلی نگرانم چیکار کنم..تروخدا اگه میدونین کمکم کنین..دارم از نگرانی میمیرم😭

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
سلام خانوما من امروز روز ۲۱ انتقالمه..عصر نوبت دکتر دارم..الان یه لک خیلی کمرنگ دیدم خیلی نگرانم چیک ...

آرل جان لک طبیعیه دیگه خیلی از بچه ها لک و خونریزی داشتن زنگ بزن اگه لازم باشه شیاف استفاده کنی

خدایا شکرت😙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرل جان لک طبیعیه دیگه خیلی از بچه ها لک و خونریزی داشتن زنگ بزن اگه لازم باشه شیاف استفاده کنی

شیاف گذاشتم دراز کششیدم ..خیلی میترسم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
پس یکیه...... نمیدونم پس شاید نوع جفت و جنسیت به هم ربط دارن..... به نظرم منطقی نیست به هم ربط داش ...

نميدونم والا😅😅😅سرچ داشتم ميكردم ديدم كه زده يه تحقيقي تو ايران شده كه اكثرا اينجوري بودن ولي بازم صد در صدي نيست

پیچک جون ،من دوقلو دارم  جفت یکی خلفی یکی قدامی هردو دخترن فکر کنم ربطی به جفت نداره جنسیت

واقعا جنسيت برام مهم نيست ولي خيلي دوست دارم زودتر بدونم😁خدا ني نياتونو حفظ كنه

واقعا برامنم سواله جنینا ک نمیگیرن چی میشن پس؟کی و چطوری دفع میشن؟

جذب اندومتر میشن و با پریود دفع میشن 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون هميييينه و بايد بگم بدترم ميشه، من اصلا شبا خواب ندارم مرتب ميرم دستشويي و ببخشيددد با اينك ...

دقیقا!!
من روم نشد بنویسم خوب شد نوشتی
منم میگم این حجم از ادرار اخه از کجا میاد !!

ممنون دیگه انگار همه همین جوری هستن
پس مشکلی نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بعد اينكه ماشاءالله بزرگتر شده و حركاتشون قويتر شده، من وقتي بريچ بود لگدارو گاهي روي رونم حس ميكردم ...

مال من که کلا در حال چرخشه
فک میکنه اومده پیک نیک!!
یه جوری هم لگد میزنه انگار ما رفتیم مزاحم اونا شدیم !! انگار نه انگار اونا تو دل و روده ما دارن وول میخورن :((

ممنونم لاله‌جونم.پس من روز اول پریودم میرم همیجا پیش دکتر زنان که چک کنه.فقط اینکه همون یه روز برم ک ...

اره عزیزم همون سونو بری کافیه بعد داروهات رو شروع کن و طبق دستور پزشک روزی که گفت برای سونو برو یزد

منم ان شاءالله سز میشم. تاریخ 3 آبان برام زده ان شاءالله. میشه 38هفته و 5 روزم.تیکرم هم براساس سزاری ...

عه من دلم خوش بود 38 هفته و یکی دو روز سز میکنن که!!
چقدر دیر

ان شاء ا... به سلامتی زایمان کنی عزیزم

سلام ب همه دوستان،جای قرص چیه لاله جون؟داروخونه میفروشن؟منم این مشکلوداشتم تعدادقرصام زیادن روری۱۷تا ...

والا اسمش نمیدونم چیه دقیقا
من میگم جای قرص
روشم قشنگ نوشته صبح و ظهر و شب
بینشون هم دیواره داره و جدا کرده

سلام ب همه دوستان،جای قرص چیه لاله جون؟داروخونه میفروشن؟منم این مشکلوداشتم تعدادقرصام زیادن روری۱۷تا ...

اره گلم داروخونه دارن
بیا از تو نت عکسشم پیدا کردم برات