2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047804 بازدید | 684626 پست
جدا؟ پس چرا نمیگن حتما یه هفته بمونین و بعد برین شهر خودتون مثلا. و اینکه تو این مدت ول اند تو رحم؟ ...

عزیزم من اینبار فردای انتقال دلم درد گرفت کشاله ران هم شدید درد گرفت دلم که درد گرفت به شوهرم گفتم مبارکه محکم منو بغل زدن دلت قرص😍😍.ولی درد کشاله ران رو نمیدونستم که واسه باردایه البته اینجا بچه ها میگن

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منبعد خونریزیم دو تا سیکلوژست اضافه شد و تا هفته ۱۵-۱۶ هم داشتم و شکر خدا مشکلیم پیش نیومد.... ...

من ابریزشم خیلی بود خونریزیم هم اول صورتی بود بعد قرمز شد بعد امپول پروژسترون هم خیلی کمتر شد

25 روز از انتقالم میگذره انا جون جنینم هم پنج روزه بود

پريا جان انشالله همون ترشحات بارداري بوده با يكم لك بيني، كار خوبي كردي طبق دستور دكتر داروهاتو ادامه دادي، فردا انشالله ميري پيش دكترت خيالت راحت ميشه، شنيدم لانه گزيني يك فرايند يك شبه نيس، تدريجا ادامه داره و جنين مدام جاشو محكم ميكنه اون ماه اول، يعني شما الان يازده روز از موعدت ميگذره، خب ممكنه هنوز نيني درحال جاسازي و محكم كاري باشه

...
پريا جان انشالله همون ترشحات بارداري بوده با يكم لك بيني، كار خوبي كردي طبق دستور دكتر داروهاتو ادام ...

فکر نمیکنم در حال لانه گزینی باشه بتام خیلی بالا بود 45هزار الان دیگه ساک حاملگی هم تشکیل شده قلبشم احتمالا همینطور انشالا که هیچکس ناامید نشه فردا میرم سونو مشخص میشه پناه بر خدا هر چی پیش بیاد خیره کاری از دستم برنمیاد

فکر نمیکنم در حال لانه گزینی باشه بتام خیلی بالا بود 45هزار الان دیگه ساک حاملگی هم تشکیل شده قلبشم ...

اتفاقا اين سوال دو سال قبل برام پيش اومد دكتر گفت نگران نباش شيافو بزن داره جاشو محكم ميكنه ولي من با خودم گفتم بتاي بالاي هجده هزار ديگه يعني چي خو جاشو محكم كرده تموم شده ولي دكتر راس ميگفت بعدها خيليا رو ديدم كه اوايل لك بيني داشتن و همه چي هم نرمال بود بحمدالله، الان بچه هاشون بغلشونه، از اون وقت ب بعد فهميدم كه هر لكي خطرناك نيس، در همون حد كن حواسمون باشه كافيه، و استرس خودش از شديدترين خونريزيا مخرب تره برا جنين

...
@parpar17   سلام پرپر جان دوست خوبم..به سلامتی روز شمار در آغوش گرفتن فرشته نازنین تون شروع شد ...

سلام عزيزدلممم، مرسي از دعاي قشنگت واقعا هم اين روزا محتاج دعاهاتونم

من از سال ٨٦ كوليت دارم خيلي خيلي شديد بود اول همه روده درگير بود درمان كردم بعد بيخيالش شدم چندسال و باهاش ميساختم متاسفاااانه بچه بودم و نميدونستم چي به چيه، يه مدت بعد از ازدواجم برگشت و خيييلي شديد كار به سوراخ شدن روده داشت ميكشيد كه رفتم زير نظر دكتر و هنوز كه هنوزه مرتب چك ميشم و دارو ميخورم و كاملا خوب بودم خدارو شكر تا اينكه ماه ٦ بارداري باز يه كم درد برگشت و باز دارو استفاده كردم، اين بيماري اگه دكتر خوب و دقيق و دلسوزي داشته باشي كاملا كنترل ميشه ولي مزمن هست و درمان كامل نميشه و باااايد مداااام دارو مصرف كنيم

من كپسول ٨٠٠ آساكول روزي ٣ تا ميخوردم كه توي بارداري دارم روزي ٦ تا ٦٠٠ پنتاسا ميخورم، روزانه يه دونه آزارام و حتما فوليك ٥، اينا داروهاي ثابتم هست. وقتي شديد بود بيماري پردنيزولون رو شروع كردم و با بهتر شدنم كم كردم تا قطع شد و مهمتر از اينا اِنِما آساكول شبي يه دونه ميزدم، بعد شد يه شب در ميون تا قطع شد

هررر سوالي داشتي من در خدمتم عزيزم

بچه هایی که اواخر بارداریتون هست انا جون پرپر جون ستاره جون و... من دیگه این روزا اکثر اوقات احساس ...

لاله جون هميييينه و بايد بگم بدترم ميشه، من اصلا شبا خواب ندارم مرتب ميرم دستشويي و ببخشيددد با اينكه فاصله زمانيش كوتاهه هميشششه تعجب ميكنم كه اين حجمممم از كجا واقعا ؟ مثانه و روده مگه چقد جا دارن؟ واقعا عذر ميخوام كه ميگم ولي شده از خواب پاشدم رفتم دستشويي و برگشتني هنوز به تخت نرسيدم بازم رفتم دستشويي چون قشنگ مشخصه داره فشار مياررره، حتي خيلي وقتا ميگم الانه كه بتركه مثانه ام ، هرچي به آخرش نزديكتر ميشيم فشارا بيشتر و قويتر ميشه و پايينتر حسش ميكني، نگران نباش

بچه هایی که اواخر بارداریتون هست انا جون پرپر جون ستاره جون و... من دیگه این روزا اکثر اوقات احساس ...

بعد اينكه ماشاءالله بزرگتر شده و حركاتشون قويتر شده، من وقتي بريچ بود لگدارو گاهي روي رونم حس ميكردم وقتي نشسته بودم و شكمم به رونم نزديك بود ولي وقتي سفاليك شده اين روزا توي دنده كاملا حسش ميكنم و ميفهمم كه كف پاهاشو داره فشار ميده

کرج ،رویش میرین شماهم؟؟ .  من قبلا میکرو شده بودم وسه دوره انتقال منفی ر تجربه کرده بودم.اگ ...

متاسفم عزیزم جنینت حیف شد من این تجربه رو دارم هنوزم دلم میسوزه جنینم سقط شد خیلی سخته و دردناک😔😔

من مطبشون میرم چند روز  قبل آزمایش ایمنی و سی دی ها رو دادم اینبار میخام تحت نظر متخصص ایمنی باشم وقتی مطمین شدم بعد برم واسه انتقال انعقادیا رو قبلا دادم البته متخصص ارتوپدی واسم نوشته بود مشکلی نداشتم

خانم دکتر تو مطب ویزیت میکنن و اسه بیمار وقت میزاره حتما مطب شرایطش بهتر از رویشه  فقط میمونه هیستروسکوپی دکتر ح ی د ر چند ماه قبل گفت نیاز نیست و پیش دکتر ن ص ر سونو شدم ایشون گفت مشکلی نداری نمیدونم هیسترو بگم برام انجام بدن سر دوراهی موندم جای ریسک کردن ندارم 

انشالله خدا بهمون کمک کنه 

😆😆😆😆. ان شاءالله به سلامتی و دل خوش دقیقا مثل من. منم اصلا نمی تونم بدون برنامه قبلی کاری کنم

شما به سلامتی کی زایمانت میشه؟
شما هم تیکرت بر اساس طبیعیه یا سز؟
ان شاء ا... سز میشی؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
منم تکرر ادرار دارم.این حس فشار تو شکم را شبها دارم.کلا شب ها شکمم مثل سنگ میشه.اما باز هم حتما بادک ...

انقباض که دارم
دیگه براش دارو دارم و کاری بیشتر نمیشه کرد

اما اون حس فشار انقباض نیست
مثل وقتی که شرمنده ادم مشکل دستشویی داره هست، اما مشکل دست شویی هم ندارم فعلا
منم مثل شما شبا بیشتر این حس فشار رو دارم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام ب همگی...خانمای باردار ی سوال: من الان تو هفته نوزده هستم تکونای بچه ی روز خیلی زیاده ی روز اصل ...

اوائل همین جوریه
ولی از ماه 6 اگه نی نیت مثل من شیطون باشه دیگه خسته میشی از تکوناش

میدونم عزیزم همیشه بعد تاخیر میذاشتم.اما یادمه بعضی دوستان میگفتن چند روز مونده به پری بیبی گذاشتن م ...

اها الان متوجه شدم
فک کردم همین روز 16 میخوای بذاری

گاهی زودتر نشون میده
گاهی هم حتی بعد از تاخیر هم نشون نمیده
اگه برای اینکه متوجه بشی لقاح اتفاق میوفته بعد دفع میشه میخوای بی بی بذاری، خب باید گفت الزاما منفی شدنش اینو نمگیه که اصلا لقاح انجام نشده

@parpar17   سلام پرپر جان دوست خوبم..به سلامتی روز شمار در آغوش گرفتن فرشته نازنین تون شروع شد ...

و يه چيز ديگه كه خيييلي مهمه اينه كه داروي ايراني اصلا و ابداً جواب نميده و اگه بده خييييلي كم و طووووولاني مدت، من كه مزالازاين ميخوردم انگار آب ميخوردم فقط زمان رو باهاش از دست دادم و بدتر شدمءالبته من شرايط همسرتون رو نميدونم، چه علايمي داشت و در چه حد بوده مشكلش