2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047676 بازدید | 684621 پست
آره عزیزم. راستش من تصورم این بود آسپرین برای اینه که چون داروهای هورمونی و آمپول ها غلظت خون میاره ...

من نداشتم چون بهم نمیساخت اما فکر کنم شب بهتر باشه چون میخوابی و تحرکتم کمتر میشه بیشتر این قضیه رو جبران میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مراحل رشد جنین بعد از انتقال: روزهاي بعد از انتقال جنين سه روزه : 1.جنين به رشد ادامه مي دهد و از ...

عزیزم این اعداد کنارش ، روز های ۱و ۲ و ... هست؟

کاش بیشتر می موندم و بعد راه میفتادم برم خونه.

بازم هر چی خدا بخواد.

راستی با جنین ۵ روزه ، زودتر بی بی چک مثبت میشه؟

آخه برای همه ما نوشت ۲۴ ام بریم آز بدیم.

ولی همه انتقال بلاستوسیت نبودیم.بهتر نبود ماها رو زودتر مینوشت بریم آز بدیم؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نداشتم چون بهم نمیساخت اما فکر کنم شب بهتر باشه چون میخوابی و تحرکتم کمتر میشه بیشتر این قضیه رو ...

آهان. چون گفته بودن با معده پر فکر کنم. منم شام نمیخورم اکثرا.

ممنون.باز زنگ میزنم مرکز میپرسم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم این اعداد کنارش ، روز های ۱و ۲ و ... هست؟ کاش بیشتر می موندم و بعد راه میفتادم برم خونه. باز ...

عزیرم این اعداد روزهای بعد انتقاله....

مثلا روز اول بعد انتقال و.....

عزیزم این روال تقریبیه یعنی بسته به شرایط چند ووز این ور و اون ورم داره.....

دکتر منم معمولا روز ۱۴ برا همه نوع جنین زمان آز میزنه.....

نمیسه مقایسه کرد خیلی.....

ببین مثلا من سر دخترم روز ۱۴ بتام با جنین ۴ روزه ۶۰۰ بود در حالی که میبینی برا یکی دیگه جنینش پنج روزه بوده بتاش خیلی پایین بوده.....

اصلا نمیشه مقایسه کرد.....

این یه فرمول کلیه که هر کسی میتونه یه تبصره براش بشه!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آهان. چون گفته بودن با معده پر فکر کنم. منم شام نمیخورم اکثرا. ممنون.باز زنگ میزنم مرکز میپرسم.

خوب بعد شام بخور....

میشه با معده پر.....

البته بعد ناهارم موردی نداره اما به نظرم اگه اشتباه نکنم شب بهتر باشه.....

دریا جان الهی که بارداریت رو به سلامت بگذرونی .چقد خوشحالم وقتی تیکر بارداریتون رو می بینم خدا رو هز ...

ممنون ندا جون ...ایشالااااااااااا بزودی خدا دلتو شاد کنه و اینبار نینی جونت تا آخرش برات بمونه

عزیزم خوب استرا برا آماده سازی بستر رحمه..... آسپرینم چون این داروهای هورمونی غلظت خونتو بالا میبره ...

خیلی ممنون 

ولی اب چرا انقدر زیاد ؟

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

خیلی ممنون  ولی اب چرا انقدر زیاد ؟

عزیزم در کل آب برا جبران غلطت خون خوبه.....

حتی اگه هیچ مشکل انعقادیم نداشته باشی کلا بارداری و هورموناش تو بارداری طبیعیم باعث بالا رفتن غلظت خون میشن و روزی دو سه لیتر آب توصیه میشه و تو موارد خاص حتی بیشترم توصیه میشه......

چون بحث خونرسانی به رحم و جنین و تخمدانا و.... خیلی موثره!!!!!

سلام بچه ها

من قراره ٢١ لاپاراسكوپي بشم چون اندومتريوز دارم بايد اول لاپاراسكوپي بشم بعد جنين ها رو انتقال ميدن احتمال داره تا ٢١ پ ر ي و د بشم به نظرتون اشكالي داره آخه يادم رفت از دكتر بپرسم

راستي كارت جنين هام رو ميفرستم ميشه بهم بگيد جنين هام چندسلولي هستن

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
پیچک جون ،من دوقلو دارم  جفت یکی خلفی یکی قدامی هردو دخترن فکر کنم ربطی به جفت نداره جنسیت

سلام ببخشید شما از هفته ی چندم متوجه تکون جنین ها شدید ؟

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .