2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047724 بازدید | 684621 پست
عزیزم نیکی جان!! با اسپرین پیش میرم یعنی چی عزیزم؟ شما در مورد بیماریت اطلاعات دقیق نداری متاسفانه م ...

منم این برداشتو کرده بودم اما خوب در مورد مشکلش اطلاعات درستی ندارم.....

به نظر منم سر خود نباید همچین کاری بکنه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم لاله‌جونم.پس من روز اول پریودم میرم همیجا پیش دکتر زنان که چک کنه.فقط اینکه همون یه روز برم ک ...

عزیزم آره همینکارو بکن اگه دیدی اوکی هست داروهاتو به وقتش شروع کن و روز ۸م برو سونو اما دیدی مساعد نیست شروع نکن و به دکترت جریانو بگو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متوجهم گلم.عزیزم‌اگه روز اول پریودم سونو بشم کافیه؟یا وقتی روز دوم امپولو شروع کردم باز باید برم‌سون ...

بله روز اول سونو شو.....

کلا سونوی روز از یا سوم یه روزیه هر کدومو بری میشه فقط چون داروهات از روز دوم شروع میشن تو همون روز اول برو سونو!!!!!!

اخه یه هفته قبل سونو باز‌خوبه گلم.من تا روزی که‌بخوام امپولمو شروع کنم میشه سه ماه بعد اولین سونو!یک ...

دقیقا درست متوجه شده خوب کسی که یه هفته قبل سونو شده لااقل میدونه دیگه کیست میست نداره.....

منم ان شاءالله سز میشم. تاریخ 3 آبان برام زده ان شاءالله. میشه 38هفته و 5 روزم.تیکرم هم براساس سزاری ...

به سلامتی عزیزم.....

سلام 

من میخوام ای وی اف کنم هنوز داروهام شروع نشده  امروز روز ۶ سیکلمه دکتر گفتش روز ۱۹ بیا برا سونو و همچنین استرادیول و آسپرین و پودراینوفولیک هم نوشت که از روز بیست بخورم  ، من اینو فولیک از روز اول پریود شروع کرم .

فقط اسپرین و استرادیول نمیدونم چرا گفت بخورم ؟

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

لاله جون این که جنین رو با سونو انتقال بدن خیلی مهمه چون من درجه اهمیتش رو خیلی بالا می دونستم در ...

والا دکتر منم بدون سونو انتقال میده و توجیهشم این بود چون عمق رحم رو میدونه بر اساس اون تو بهترین موقعیت انتقال میده.....

من حدسم اینه تو خارج رحمی ضخامت آندومتر و نرمال بودن پوشش (پرزهای دیواره رحم) دیواره رحمم بی تاثیر نیست.....

حالا که نخوردی دیگه اشکال نداره ببین ماها که قرصامون خیلی هستن بهتره جای قرص داشته باشیم تا یادمون ...

آره عزیزم.

راستش من تصورم این بود آسپرین برای اینه که چون داروهای هورمونی و آمپول ها غلظت خون میاره برای همه میدن که اینو جبران کنه.

نمیدونستم خیلی خیلی مهمه.

زمان خوردنش بعد از ناهار بهترین موقعس درسته؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم دفع اب از ناحیه واژن داشتی یعنی؟ الان هم ادامه داره یا همون یه بار بود؟ چند روز از انتقال گذش ...

اره از واژن یود اونم زیاد دو بار با فاصله کم دو سه بارم به مقدار کمتر امروز روز 26 انتقالم

چون انا جون  می گن این مایع ازاد مانع لانه گرینی جنین می شود شماهم قبل از درمان اندومتریوز نت ...

من حس میکنم اون مایع آزاد،به جورایی به سم سیتوکین آزاد شده از بافت آندومتریوز در ارتباط بود اما بازم میگم مطمئن نیستم.....

در کل اخیرا تمرکزم و قدرت تحلیلم پایین اومده و حافظم میاری نمیکنه.....

اگه بتونم پرونده آندومتریوزمو نگاه کنم شاید چیزی یادم بیاد.....

والا دکتر منمبدون سونو انتقال میده و توحیهشم این بود چون عمق رحم رو میدونه بر اساس اون تو بهترین موق ...

راستش من اکثر جاها که دیدم و شنیدم بدون سونو هست.

توی ابن سینا هم همینطور.

دکتر نیلوفر معترف برای من انتقال داد.سونویی در کار نبود.اما گفت رحمت کوچیکه.گفت بهش نمیخوره یک بارداری کامل داشتی با این رحم.

این بده ، کوچیک بودنش؟

ولی همینکه فهمید کوچیکه بدون سونو ، احتمالا به قول شما عمق و حجم رحم رو میفهمن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم دفع اب از ناحیه واژن داشتی یعنی؟ الان هم ادامه داره یا همون یه بار بود؟ چند روز از انتقال گذش ...

اره از واژن بود دو بار با فاصله کم بود ولی زیاد بعدم دو سه بار کم الان روز 25انتقالم

لاله جون بعد از انتقال اصلا نباید خم بشیم؟ مثلا بعد انتقال بخوایم شلوار بپوشیم باید خم بشیم یا مثلا ...

عزیزم ترجیحا خم نشو، بشین از طبقه پایین کابینت هر چی میخوایی بردار.....

شلوارتم بشین لبه صندلی یا تخت بپوش.....

سلام  من میخوام ای وی اف کنم هنوز داروهام شروع نشده  امروز روز ۶ سیکلمه دکتر گفتش روز ۱۹ ...

عزیزم خوب استرا برا آماده سازی بستر رحمه.....

آسپرینم چون این داروهای هورمونی غلظت خونتو بالا میبره داده که عوارضشو کم کنه......

خودتم تا میتونب آب زیاد بخوری روزی دو سه لیتر.....

به سلامتی ایشالله به زودی مامانی.....