2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047789 بازدید | 684625 پست
رفقا چند تا سوال چند وقته ذهنمو درگیر کرده . دقیقا کی جنین ها میچسبن به رحم بعد از انتقال؟ یعنی بر ...

عزیزم جنین تو سن 6تا7 روزگی خودش شروع میکنه به لانه گزینی و تا بخواد کاملا بچسبه یکی دو روزی طول میکشه
اما خب تقریبا تا هفته ی 6 که قلبش تشکیل میشه نیازه استراحت نسبی وجود داشته باشه چون هنوز جای حنین سفت نیست
برای ماها که بارداریمون طبیعی نیست و بدن خود به خود پروژ تولید نمیکنه تا هفته ی 10 که جفت بتونه شروع کنه به تولید پروژ خیلی حیاتیه
اما نه اینکه در حد استراحت مطلق باشیم ، فقط در حدی که کار سنگین که فشار به رحم بیاره انجام ندیم کافیه

خارج رحمی تو میکرو بیشتر خطای پزشک در انتقال هست و البته گاهی هم اتفاقیه چون کاتر میتونه خم بشه به سمت لوله ها و جنین اونجا لانه گزینی کنه
که اینو میشه با انتقال با سونو جلوش رو گرفت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم نیاز که هست اما تو یه پست دیگه هم نوشتم که خیلی از دکترا روتین کاری درست رو خیلی جدی نمیگیرن ...

ممنونم لاله‌جونم.پس من روز اول پریودم میرم همیجا پیش دکتر زنان که چک کنه.فقط اینکه همون یه روز برم کافیه دیگه؟اگه‌ کیست و عفونت نداشتم دوم پریودم شروع کنم آمپولمو؟ممنونم از صبر و حوصلت.خیلی کمکم کردین بخدا.از شما‌و انا جون و بقیه دوستان ممنونم که بی منت راهنماییمون میکنید😚بهترینها رو براتون میخوام

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم درستش اینه که روز اول تا سوم سونو بشی   بر اساس اون داروهاتو شروع کنه نه با سونوی روز اول ...

متوجهم گلم.عزیزم‌اگه روز اول پریودم سونو بشم کافیه؟یا وقتی روز دوم امپولو شروع کردم باز باید برم‌سونو؟چون اینجا دکترای زنان خیلی خوب‌نداره.قبولشون ندارم زیاد.ولی خب‌میتونه بفهمه کیست و عفونت دارم یا نه.حالا سوالم اینه فقط روز اول پریود برم چک بشم؟بعدش اگر‌مشکلی‌نبود از روز دوم پریودم امپولو شروع کنم تا هفتم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم  دکتر من گفته بود ۵،۶یا ۷ پری برم پیشش سونو ولی چون توی این روزها توی مطب نبود ازش پرسید ...

اخه یه هفته قبل سونو باز‌خوبه گلم.من تا روزی که‌بخوام امپولمو شروع کنم میشه سه ماه بعد اولین سونو!یکم دیره.تصمیم گرفتم همینجا برم‌پیش دکتر زنان که‌چک کنه ببینه کیست یا مشکلی ندااشته باشم‌ بعدش از روز دوم امپولو شروع کنم،تا روز هفتم که برم پیش دکترم

شما به سلامتی کی زایمانت میشه؟ شما هم تیکرت بر اساس طبیعیه یا سز؟ ان شاء ا... سز میشی؟

منم ان شاءالله سز میشم. تاریخ 3 آبان برام زده ان شاءالله. میشه 38هفته و 5 روزم.تیکرم هم براساس سزارین است

حالا که نخوردی دیگه اشکال نداره ببین ماها که قرصامون خیلی هستن بهتره جای قرص داشته باشیم تا یادمون ...

سلام ب همه دوستان،جای قرص چیه لاله جون؟داروخونه میفروشن؟منم این مشکلوداشتم تعدادقرصام زیادن روری۱۷تاقاطی میکردم بعدازاین پلاستیک کوچولوهاگرفتم اندازه کف دست قرصهای روزانه روریختم توش؛حال اگه جای قرص چیزبهتریه اونومیگیرم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم جنین تو سن 6تا7 روزگی خودش شروع میکنه به لانه گزینی و تا بخواد کاملا بچسبه یکی دو روزی طول میک ...

عزیزم دکترمهرافزابدون سونوانتقال انجام میده نه لاله جون؟دکترظهیری جدیداباسونوانتقال میده ولی دکترعبدالهیان ک بجای دکترظهیری این دفعه آخرانجام دادبرام بدون سونوبود

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

لاله جون

این که جنین رو با سونو انتقال بدن خیلی مهمه چون من درجه اهمیتش رو خیلی بالا می دونستم

در صورتیکه دکتر اصف جاه باهاش مطرح کردم می گه جنین مثل پرنده وقتی تو رحم می زاریم پرواز می کنه و هر جا خودش خواست می شینه

شما این موضوع رو تایید می کنید؟

پس چرا خیلی از دکترها تاکید دارند انتقال با سونو باشه؟

عزیزم میدونم به چیزی تو این مایه ها بود..... مایع آزادی چیزی..... الان دقیق حضور ذهن ندارم..... ب ...

چون انا جون 

می گن این مایع ازاد مانع لانه گرینی جنین می شود

شماهم قبل از درمان اندومتریوز نتیجه منفی میشد

می خواستم بدونم دکترها تو سونو قبل ازانتقال اشاره ای به این اب داخل حفره رحم می کردند؟

عزیزم جنین تو سن 6تا7 روزگی خودش شروع میکنه به لانه گزینی و تا بخواد کاملا بچسبه یکی دو روزی طول میک ...

لاله جون بعد از انتقال اصلا نباید خم بشیم؟ مثلا بعد انتقال بخوایم شلوار بپوشیم باید خم بشیم یا مثلا بعد از سه روز استراحت بخوایم غذا درست کنیم همه مواد غذایی که مثلا رو کابینت نیست که بخوایم استفاده کنیم بالخره خم و راست شدن داره ببخشید ذهنم درگیر شده

خدایا شکرت😙
پس هیچ چیزش یه جورایی دست ما نیست. خواست خداست. نمیشه گفت یکی مثلا بد استراحت کرد.یکی ملاحظه نکرد ...

مراحل رشد جنین بعد از انتقال:

روزهاي بعد از انتقال جنين سه روزه :

1.جنين به رشد ادامه مي دهد و از مرحله 6-8 سلولي به مرحله 16 سلولي به نام مورولا مي رسد
2.تقسيم سلولي ادامه دارد و جنين از مرحله مورولا به مرحله ي بلاستوسيست (حدودا100) سلولي مي رسد.
3.بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
4.مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
5.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
6.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
7.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
9.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
10.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
11. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

روزهاي بعد از انتقال جنين پنج روزه :

1. بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
2. مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
3.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
4.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
5.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
7.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
8.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
9. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا می گم ای کاش به جای اینکه پیش حنطوش زاده می رفتم پیش دکتر فرزانه می رفتم .چون شاید بهم می گفت نگ ...

عزیزم ببین اصلا دیگه به این چیزا فکر نکن......

ببین اگه واقعا بنا بود بمونه میموند عالم و آدمم نمیتونستن مانع موندنش بشن.....

روشانیلو هم قرا  بود سقط کنه اما هر کاری کرد شرایط سقط مهیا نشد.....

یعنی یه جورایی سنگ جلو پاش گذاشته شد.....

یادت باشه تصمیمشو گرفته بود دیگه اما یه جورایی همش نشد عملیش کنه.....

پس دیگه بهش فکر نکن!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
25 روز از انتقالم میگذره انا جون جنینم هم پنج روزه بود

عزیزم احتمالا مثل من شدی منم به خونریزی افنادم خون روشن و روون و قرمز ازم میومد.....

عزیزم تنها راهی که داری فقط استراحته.....

امروزم که سونو بری دیگه خیالت تخت تخته.....

نه منم خلفی هست جفتم 

پس یکیه......

نمیدونم پس شاید نوع جفت و جنسیت به هم ربط دارن.....

به نظرم منطقی نیست به هم ربط داشته باشن.....

یعنی جای جفتم زنونه مردونه داره؟

خخخخخخخخخخ.....