متوجه منظورت نشدم عزیزم
من تازه متوجه مشکل انعقادیم شدم و سر بارداری اولم نمیدونستم.
ناگهانی یکی از جنین ها سنش با سونو تفاوت کرد و من هرچی اصرار کردم غیر طبیعیه گوش ندادن و گفتن یکیش ریزه عیب نداره
بعد افتادم به خونریزی و دکولمان و ...
حالا الان که بعد سه تا سقط و یه زایمان زودرس متوجه شدن فون ویلبراند دارم واسم از ترومبوز و یه آز تشخیص ایمنی خیلی خاص و واسه شوهرم دی اف آی و اس اف ای نوشتن.گفتن اگه شوهرت هم این ژنو داشته باشه مجبوریم آی وی اف کنیم و اگه نداشته باشه میگیم طبیعی باردار شو.
از اونجا که من جنین سالم و بدون هماتوم هم داشتم توی بارداریهام(یکی از قل ها و یک بارداری دیگه که بخاطر چیز دیگه ای سقط شد) به این نتیجه رسیدم مشکل از دوطرف نمیتونه باشه.چون احتمالش پنجاه درصده تقریبا.
الان من و شوهرم تصمیم گرفتیم یکبار دیگه فقط با آ اس آ اقدام کنیم و به محض بارداری بریم پیش دکتر و اونو توی عمل انجام شده قرار بدیم.چون مرکز تحقیقات بود حس کردم این آزمایش هارو واسه کارهای تحقیقاتی شون میخوان.
چون میبینم توی سایت همه کسانی که مشکل انعقادی دارن با همین آ اس آ و انوکسپارین یا هپارین ویا ... دارن بارداریشونو میگذرونن.
حالا دارم ازشون راهنمایی میگیرم ببینم قبل از بارداری چیکار کردن و من بعد از بارداریم برم دکتر برام چیکار میکنه.