2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

سلام بچه ها خوبین؟من از دیشب یبوست خیییییییییلی شدید داشتم فک کنم بخاطر قرص دمیترون هست ک تقریبا یه هفتس مصرف میکنم همراه ال دی.دیشب جوشونده برگ سنا و گل سرخ خوردم باز بی فایده بود صب شربت منیزیم خوردم هیچی بعدشم خاکشیر باز هیچی.اشکم دراومده بود از فشار و درد حتی ادرارم هم سد شده بود نمیومد دیگه با هزار زور و بدبختی آخرش تخلیه شدم قیامتو جلو چشام دیدم واقعا.یعنی هر بار تو دسشویی نفسم میرفت سرم گیج میرف تمام بدنم عرق سرد مینشست.الان بعد از دفع هموروئید زده بیرون خیلی میترسم چیکار کنم بره؟خونریزی هم نداشتم از مقعد.نمیخوام دوباره تکرار شه چیکار کنم بنظرتون؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من جمعه قبل اخرهفته ۵ همینطورشدم یهو خون اومد نوار گذاشتم البته لخته نبود.بعد سریع شیاف اضافه کردم و ...

من ابریزش داشتم خیلی زیاد بود با یه عالمه اب خون ولی اصلا لخته نبود دل دردم نداشتم رفتم بیمرستان اونام گیج تر از من هیچ کلری نکردن واسم گفتتن برو پیش دکترت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خوبین؟من از دیشب یبوست خیییییییییلی شدید داشتم فک کنم بخاطر قرص دمیترون هست ک تقریبا یه ...

عزیزم.دمیترون همین بلارو سر من اورد خیلی عذاب کشیدم.دیگه ترجیحا نخور.پماد انتی هموروئید بخر استفاده کن خیلی خوبه انشالله مشکلت حل میشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.دمیترون همین بلارو سر من اورد خیلی عذاب کشیدم.دیگه ترجیحا نخور.پماد انتی هموروئید بخر استفاده ...

وای قربونت برم فک کردم فقط رو من اینقد تاثیر بد گذاشته.الان دارم کمپرس یخ میزارم شب برم پماد بگیرم ببینم خوب میشه.مرسی گلم ک جواب دادی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
من ابریزش داشتم خیلی زیاد بود با یه عالمه اب خون ولی اصلا لخته نبود دل دردم نداشتم رفتم بیمرستان اون ...

عزیزم استرس به خودت نده منم مثل خودت بودم.میخواستم برم سونو گفتم الان بیمارستان الکی علاف میشم.دکترم گفت خونریزی داشتی شیافتو بیشتر بزار.خدای نکرده اتفاقی هم بیفته بیمارستان نمیتونه کاری کنه تا۳ماهگی هیچ کاری غیر شیاف نیست خدای نکرده اگه سقط بشه ودرد داشته باشی باید بری .استراحت کن

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
دلیلت چیه نمیخای بری پیشش؟ من دودلم نمیدونم با کدوم دکتر اننتقال بدم جنین دارم

کرج ،رویش میرین شماهم؟؟ .

من قبلا میکرو شده بودم وسه دوره انتقال منفی ر تجربه کرده بودم.اگرچچه هردفعه کلی التماس دکترم میکردم که آزمایش های تکمیلی ر برام بنویسن امانمینوشتن.خلاصه جنینای من تموم شد ومنفی شدم. بعد طبیعی باردارشدم بازخودم ر رسوندم رویش و آویزون دکترم شدم تا شاید بچه برام بمونه. اما دریغ از تجویز یه دارو...و سقط شد و رفت.

دکترح ی د ر ،رتعریفش ر خیلی شنیدم،میگفتن پنجه طلاست. رفتم پشش،همه جریان ر گفتم واصرارکردم آزمایش ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ و سی دی ها ر برام بنویسه. برام آزمایش نوشت اما نه اینهایی که می خواستم ر.

بعد یه آیوآی کرد بدون آمپول آنوکسان و بدون پردنیزولون وحتی بدون شیاف پروژسترون..

منفی شدم.اماطبق شواهدگفت بارداری ضعیفی بوده که دفع شده.

بعدمنفی شدن رفتم پیشش ،گفت باید سیکل جدید میکرو ر شروع کنیم. گفتم: قدم از قدم برنمیدارم تاعلت مشکلم ر نفهمم.لطفا آزمایشهای تکمیلی ر برام بنویسید. برام آزمایش نوشت ولی نه کامل.

نه سی دی ها ر نوشت،نه کاریوتایپ( معتقده کاریوتایپ بر ازدواج فامیلی یه) فقط سه مورد از آزهای تکمیلی تو آزمایشهای بود.

منم رفتم  پیش یه متخصص زنان ساده تو شهر،لیست ر گذاشتم جلوش وماجرا رگفتم وگفتم میخوام برم پیش یه دکتر راه دور،گفته اینها ر بده جوابشون ر بیارپیشم.خداخیرش بده نوشت..

حالا دکتر ح ی در این آزمایشها ر برم ننوشته که برم پیشش،شاید ازشون سر درنمیارم که نمینویسن.

دکتر رزاقی گفت: انعقاد ی شدیدم وباید قبل شروع به کار دو ماه دارومصرف کنم.

اگر تو رویش برام آزمایشها ر مینوشتن و انعقادی بودنم رو میشد...بچه برام میموند..و هزینه یه آیوآی هم رو دستم نمیذاشتن.

اما باز از ح ی در تعریف میکنن. شما اگه آزمایشهای تکمیلی ر ندادی حتما بده نذار جنین هات حیف شن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام بچه ها خوبین؟من از دیشب یبوست خیییییییییلی شدید داشتم فک کنم بخاطر قرص دمیترون هست ک تقریبا یه ...

نیوا جان شربت انجیر از دارو گیاهی بخر خیلی خوبه هروقت اینطوری شدی ۲ لیوان بخوری سریع جواب میده

پناه برخدا خیلی دعام کنین

خیره عزیزم.منم استرس گرفتم اماخداروشکرچندروزبعدرفتم قلب تشکیل شده بود.دکترگفت اسپرین رو قطع کنم وشیاف رو بیشتر.حموم الان نرو.انشالله خدا ۹ماه محافظمون هست 

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
نیوا جان شربت انجیر از دارو گیاهی بخر خیلی خوبه هروقت اینطوری شدی ۲ لیوان بخوری سریع جواب میده

مرسی گلم انشالله ک دیگه اینجوری نشم خیلی بد بود خیلی.الان مشکلم بیرون ردن هموروئیده بیشتر

خیره عزیزم.منم استرس گرفتم اماخداروشکرچندروزبعدرفتم قلب تشکیل شده بود.دکترگفت اسپرین رو قطع کنم وشیا ...

انشالا فعلا که کاری از دستم برنمیاد منتظرم ببینم چی پیش میاد دعام کنین

شاید اینجوری به این شدت که بسوزه معدم  رو در کل زندگیم دو بار دیگم تجربه کردم. آره آسپیرین میخ ...

خوب آسپرین معده رو داغون میکنه خوب.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه بعد غذا میخورم؟بایدناشتابخورم؟

عزیزم بهتره با شکم خالی بخوری.....

من یکی قبل صبحونه میخورم.....

دکتر داروخونه هم گفت ناشتا قبل صبحونه بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون یه سوال شما قبل از درمان اندومتریوز مایع درون حفره رحم داشتین؟ واین موضوع تو سونو نشون داد ...

عزیزم میدونم به چیزی تو این مایه ها بود.....

مایع آزادی چیزی.....

الان دقیق حضور ذهن ندارم.....

باید سر فرصت ببینم میتونم مدارکو پیدا کنم.....