2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
سلام من یک هفتس انتقال دادم و یک هفته دیگه باید برم آز بارداری. ولی هیچ علامت بارداری ای ندارم. این ...

عزیزم دنبال علایم نباش چون واقعا اولین علامت بارداری همون بتای + هستش.....

هر کی بگه علایم داره مال داروهاست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان بچه ها من ماه پيش پانكچر شدم.ماه اينده انتقال دارم.اين ماه اصلا ترشح تخمكگذاري نداشت ...

نه عزیزم فقط چون تعادل هورمونیت به هم خورده واسه اونه.....

نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم من روز ۱۶ پری هستم از چه روزی بیبی نشون میده؟؟ هرچی گشتم کیت تخمک گذاری پیدا نکردم ببین ...

عزیزم تا قبل تاخیر معمولا نشون نمیده....

نه عزیزم فقط چون تعادل هورمونیت به هم خورده واسه اونه..... نگران نباش.....

سلام گلم . روز سیزده پری ک رفتم سونو نوشته مقداری مایع  آزاد تو کلدوساک خلفی مشاهده شد این یعنی تخمک گذاری کردم . سوالم اینه وقتی مینویسه مایع آزاد دقیقا یعنی چند ساعت قبلش تخمک گذاری شده ک مایع ازاد مشاهده شده ؟ من دو شب قبل از سیزده پری مقاربت داشتم و دو شب بعد از سیزده پری . احتمال بارداری چند روز بعد از تخمک گذاری هستش ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
راستی مشکل انعقادی دلشتی یا دکتر بخاطر هماتوم فقط بهت آنوکسپارین داده؟ جواب این سوال دیگه بدردم نمی ...

عزیزم اگه مشکل انعقادی از نوع غلظت خون داشتی و بهت رقیق کننده خون ندادن ممکنه تو خونرسانی به جنین مشکلی پیش اومده باشه و دردونه هات دچار مشکل شده باشن.....

اما خوب من اشراف به شرایطت ندارم.....

بچه هایی که اواخر بارداریتون هست انا جون پرپر جون ستاره جون و... من دیگه این روزا اکثر اوقات احساس ...

آره عزیزم منم دقیقا اینطوریم.....

بعضا میگم الام دل و روده مو میریزه بیرون.....

کلیه، کبد، هر جایی بتونه لگد میزنه.....

بعضا حتی به سمت بالا  قفسه سینمم میزنه....

یا محکم میزنه سمت واژنم.....

تکرر ادرار که چه عرض کنم من میرم دستشویی قبل خشک شدن دستام دوباره حس دستشویی دارم حرصم میگیره.....

منم تکرر ادرار دارم.این حس فشار تو شکم را شبها دارم.کلا شب ها شکمم مثل سنگ میشه.اما باز هم حتما بادک ...

عزیزم دیگه انقباضا که هستن ولی دکتر من گفت تا وقتی که به کمر درد پریودی ممتد تبدیل نشه جای نگرانی نیست......

از الان دیگه باید حواسمون به حرکاتشون باشه......

دکتر من هفته آخر حرکاتش خیلی کم شد و رفتن ان اس تی و گفتن دیگه خوب نیست و وقت زایمانه.....

در کل اگه غیر عادی نسبت به قبل حرکاتش کم یا زیاد بشه باید حتما دکتر رفت.....

یکیم در صورت لک بینی و آبریزش.....

سلام ب همگی...خانمای باردار ی سوال: من الان تو هفته نوزده هستم تکونای بچه ی روز خیلی زیاده ی روز اصل ...

عزیرم بستگی به تغذیه و تحرک خودتم داره.....

بعد یه ساعاتی که خوب خوابه....

باید به مرور تشخیص بدی که عدم تحرکش برا خوابه یا نه.....

دستت میاد....

یک هفته دیگه باید برم دکتر برای اندازه گیری طول سرويکس . دو هفته پیش اندازه زدم 32 بود . دکتر گفت خو ...

هر دو تقریبا یکین عزیزم.....

عزیزم‌وقتی دوم‌آمپولو شروع میکنم باز باید اول تا سوم سونو شم؟پس چرا دکتر نگفت بیا.یعنی نیازی نداشته ...

عزیزم درستش اینه که روز اول تا سوم سونو بشی   بر اساس اون داروهاتو شروع کنه نه با سونوی روز اول تا سوم دو سه ماه قبل.....

خوب تو این دو سه ماه معلوم نیست چه اتفاقی افتاده که!!!!!

انا جون لاله جون یه سوال داشتم من الانی یهویی احساس کردم یه عالمه اب از بدنم زد بیرون نگاه کردم میبی ...

عزیرم برا اطمینان حتما برو بیمارستان یا مرکزی که تحت درمانی.....

اگه کیسه آب باشه باید بررسی کنن.....

عزیزم درستش اینه که روز اول تا سوم سونو بشی   بر اساس اون داروهاتو شروع کنه نه با سونوی روز اول ...

اناجون سلام خوبي؟ بهتري؟ اناجون من خيلي اذيت ميشم كه شرايط مالي و همراهي خانواده براي آزهاي أيمن و انعقادو ندارم، اصلا اعصابم خورد ميشه، ميخواستم سوال كنم دكتر من كه گفت در هر صورت اسپرينو ميده، آيا اگر مسئله انعقاد جزئي باشه با همون حل ميشه؟؟ ميتونم اصرار كنم انوكسا بده؟ وزنم ٥٨ كيلوئه

@لاله_سرخ      

...
خانوما اينكه ميگن جفت قدامي احتمالش بيشتر كه دختر باشه درسته؟! 😅

نه عزیزم فکر نکنم ربطی به نوع جفت داشته باشه.....

فقط جفت خلفی حرکاتو زودتر از قدامی حس میکنی.....

من الان جفتم خلفیه فکر کنم لاله جونم قدامی باشه البته اگه اشتباه نکنم.....

هر دو هم جنسیت یکیه.....