2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
خب گونال خیلی بهتره حداقلش اینه پولتو دور نمیریزی

نيواي نازنين خوبي؟ چرا ميخواي ب دكتر بگي برات اونو بنويسه؟ من هم گنگ و خنگم و از هيچ جي سر در نميارم هم كاملا بي جراتم يعني فك ميكنم دكتر منو پرت كنه بيرون اگر خودم بهش بگم دارويي بده،، مكملم زورم نرسيد ازش بگيرم، حالا از ديروز سر خود اووبوست ميخورم

...
عزیزم من استراحتی نداشتم از بیمارستان که رسیدم خورشتمو از روز قبل پخته بودم ولی پاشدم برنج پختم و رف ...

منم سی تا پله رو اول اومدم بالا.بعد هم پسرم شیطونه همش میخواد بیاد بغلم و .....

اما همین یک کم استراحت رو هم که دارم ، داره حالمو بد میکنه.کرخت و تنبل شدم انگار.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نيواي نازنين خوبي؟ چرا ميخواي ب دكتر بگي برات اونو بنويسه؟ من هم گنگ و خنگم و از هيچ جي سر در ن ...

ممنون گلم شما خوبب؟اووبوست من تقریبا یکماهه دارم میخورم و ادامه میدم.والا من چون ذخیرم پایینه میخوام آمپول خیلی قوب بهم بده.چرا بندازتت بیرون عزیزم؟خب نظرتو بگو پس پول ویزیت برا چی میدی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

دوستان شهرستانی کا انتقالشون تهران یا یه شهر دیگه بوده ، سوال دارم.

من ۳شنبه انتقال دادم.آیا جمعه صبح با ماشین شخصی بریم به سمت بندرعباس تا شب برسیم ایراد داره برام؟

یا با ماشین نرم و شنبه با پرواز برم .

البته اینم بگم اگر بخوام با پرواز برم ، همسرم نمیاد دیگه.منم باید با بچم بره که نگه داشتن و اگر بخوابه بغل کردن بچه برام دشواره.

چیکار کنم به نطرتون.

مرکز هم جواب نمیده.

دوستان شهرستانی کا انتقالشون تهران یا یه شهر دیگه بوده ، سوال دارم. من ۳شنبه انتقال دادم.آیا جمعه ص ...

عزیزم دکترا ماشین شخصی رو ب هواپیما ترجیح میدن فقط باید آروم حرکت کنه و صندلیتو بخوابون و دراز بکش.بخواد بگیره ب این چیزا نیس گلم انشالله ک میگیره برات

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممنون گلم شما خوبب؟اووبوست من تقریبا یکماهه دارم میخورم و ادامه میدم.والا من چون ذخیرم پایینه میخوام ...

نيواجون اووبوستو دكتر بهتون داد؟ روزي چن تا ميخوري؟

ميگم كه باختم انگار خودمو هيچ جراتي ندارم متاسفانه، ميدوني راستش اين مسائل كاملا روحي و درونيه كه متاسفانه طي مدت انتظار و سردرگمي دچارشون شدم،براهمين فعلاً كاري با خودم ندارم نميخوام اين وسط به خودم يه فشار اضافه بيارم، فعلا خنگي و بي اعتماد بنفسينو موقتا پذيرفتم😅انشالله اين قائله ختم ب خير بشه بايد رو خودم كار كنم،، فعلا از اينجا از شما دوستاي خوبم راهنماييهامو ميگيرم، از خدا ميخوام به همه ي منتظرا به خصوص بچه هاي اينجا خير بده و به زووووودييييي از خزانه كرم خودش دامن ها رو سببببزه سبز كنه  

...
عزیزم دکترا ماشین شخصی رو ب هواپیما ترجیح میدن فقط باید آروم حرکت کنه و صندلیتو بخوابون و دراز بکش.ب ...

منم اینو شنیده بودم.خواستم مطمین بشم.

فقط مشکلم اینه پسرم همش بپر بپر میکنه.

باید احتمالا برم عقب بخوابم.

ممنون از راهنماییتون.

فقط یه چیزی ، دو روز و نیم گذشته زود نیست.یکی میگفت دکتر گفته ۶ روز.

انا جان ، چرا من بدنم انقد داغه ؟ ببخشید ولی وقتی به زیر سینه هام دست میزنم خیلی گرمه ، حرارت بدنم ب ...

عزیزم خوب از خانواده ال دی هست احتمالا.....

هورمونیه دیگه احتمالا باعث پرگرفتگیت شده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آهاا.یعنی ربطی به اینکه روز چند پریودی تخمک کشی شدی نداره؟؟ ممنون آنای مهربون😘😘😘

خوب شروع تولید تخمکرو همون استاندارد ۱۴ روز در نظر میگیرن.....

به هر حال سیکلت مصنوعیه پس استانداردشو در نظر میگیرن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنای عزیز من باز پریروز باز رفتم آزمایش AMH رو تو ی آزمایشگاه دیگه انجام دادم اینبار همون آزمایشگاهی ...

والا عزیزم خور کم شدنش نرماله تو یه آزمایشگاه.....

تو چه مدت از ۶ رسیده به ۴؟

دوستان شهرستانی کا انتقالشون تهران یا یه شهر دیگه بوده ، سوال دارم. من ۳شنبه انتقال دادم.آیا جمعه ص ...

آنا جون و لاله جون.ممنون میشم شماهام که با تجربه ترین ، نظرتون رو بدین.

آنا جان من الان هفته 12 هستم یه رابطه داشتم ولی نه لک بینی هیچی نداشتم فقط صبحش مثل همیشه کمر دردو ...

عزیزم نگران نکن خودتو اما به نظرم ریسک نکنین دیگه....

تا سونو هم صبر کن نگرانم نکن خودتو.....

اناجان بعد دیده شدن قلب دکتر روند داروهامو تغییرداد من رویان انتقال دادم امادکترشهرستان میرم دیگه سخ ...

عزیزم درکت میکنم کلا اعتماد به دکتری که از اول تو جریان کارت نبوده سخته.....