2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

سلام آنا جون من همسرم چند بار رفت برای تست اسپرم ولی نتونست نمونه بده هفته دیگه قراره با جراحی ازش نمونه بگیرن و اگه مشکلی نباشه همونا رو فیریز کنن به نظرتون وقتی فیریز میشه اسپرم تو کیفیتش تاثیری نداره؟؟

خدا جونم شکرت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

👈تغذیه مناسب در دوران بارداری ·       تنوع و تعادل در برنامه ریزی غذایی روزانه (است ...

عزیزم با اجازت توصیه هاتو بذارم توی تاپیکی که به همین دلیل ایجاد کردم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
ممنون ک برام دعاکردین؛ایشالادوستای دیگمون مثبت بشن؛افسون جون دعاگوت هستم عزیزم؛دیگه واقعابریدم؛خیلی ...

متاسفم عزیزم.همه ما حداقل یبار این راهو رفتیم و به در بسته خوردیم..

ایشالا به زودی معجزه خدا قسمتت بشه❤💓🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
متاسفم عزیزم.همه ما حداقل یبار این راهو رفتیم و به در بسته خوردیم.. ایشالا به زودی معجزه خدا قسمتت ...

من۶بارتاحالارفتم؛جنین فریزاگه داشتم کمترناراحت میشدم؛دوباره استرس دوباره گرفتاری،وااااای؛بیچاره شوهرم چقدامیدواربوددلم خیلی براش سوخت؛مادرم عمه هام،چجوری بگم بهشون

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ممنون عزیزم میدونی من شمارو ندیده خیلی دوست دارم یه حس خوبی بهتون دارم فقط از دوقلویی استرس دارم ولی ...

عزیزم بهت تبریک میگم

دوقلویی تازه بهتره

دوتا جفت هورمون ترشح میکنن جای بچه هات محکم تر میشه

😍😍😍

مبارکت باشه هدیه های الهی

براشون سوره هایی که آیات بهشت و نعمت ها دارن بذار

دستورات دینی رو انجام بده

توی شکمت تربیتشون کنی یه عمر راحتی

مواظب لقمه هاتم باش

هر روز هم مقدار کمی صدقه بده

واسه این و اون دل نسوزون اما دعای کلی واسه همه ما منتظرا بکن مث من و جانان و ...

از مادر شدنت لذت ببر خوشحالم برات😍😍😍🌹🌹🌹

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
من۶بارتاحالارفتم؛جنین فریزاگه داشتم کمترناراحت میشدم؛دوباره استرس دوباره گرفتاری،وااااای؛بیچاره شوهر ...

کاش اون روزی که انتقال میدی به هیچ چیز فکر نکنی

برو پارک برو با دوستات دور همی برو گردش تور تفریحی و خرید و ....

شادی و استرس و ناراحتی به یک اندازه مضر هستن

باید عادی باشی

سلام آناجون ،بتای ۲۳۰۰ برای روز پانزدهم انتقال خوبه؟سونو هم شدم دکتر گفت ۲تا ساک حاملگی میبینه دوهفت ...

واسه تشکیل قلب هم شنیدم سوره ملک خوندن خوبه

سوره انبیا خوبه

بزن تو نت دستوراتشو ببین

لطفا سعی کن نی نی سایت نیای خصوصا تاپیک های فاز منفی نخون اصلا

صلوات بر محمد و آل محمد بگو

ذکر بگو 

دائم الوضو باش 

جاهاش شلوغ نرو

آیت الکرسی بخون

من از آیت الکرسی محافظتی دیدم به چشمم که خدا میدونه...

بی بی

عزیزم خب اشتباه کردی بی بی هیچ اعتباری بهش نیس اونم روز 10،ببین چقد استرس ب خودتم وارد کردی،توکل بخدا کن هر چ صلاح بدونه همون میشه.انشاللخ ک صلاحتو تو مامان شدنت بدونه...

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان بتام شد۶؛دلم خیلی شکسته،نمیدونم چراامیدالکی داشتم ته قلبم😥

جانان عزیزم خیلی ناراحت شدم برات؛نمیدونم چی بگم انشالله خدا برات جبران کنه و طبیعی بارداربشی خودت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
شرایط آزش شکر خوبه..... ایشالله دی اف آی هم خوبه..... برا این میگه که کیفیت جنینات پایین میشه با د ...

آناجون کیفیتشون با گریدشون فرق داره؟گرید جنین هام همگی آ هستن آخه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آناجون موقع زایمانت واسم خیلی دعا کن اخه من قبلا یه بارداری ناموفق داشتم ....

عزیزم من لایق باشم همیشه دعاگوی دوستان هستم.....

ایشالله این دفعه پایان شیرینی منتظرته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون من همسرم چند بار رفت برای تست اسپرم ولی نتونست نمونه بده هفته دیگه قراره با جراحی ازش ن ...

عزیزم معمولا تاثیر نمیذاره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com