2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست

سلام به همگی 

دیروز آقای همسر درمرکز ابن سینا آز اسپرم داد بنا به درخواست دکتر امیرجنتی.که شرحش به این صورت بود:

تعداد 80میلیون قبلا 155میلیون بود

مرفولوژی 4درصد قبلا 2درصد بود

تحرک 15درصد که رنجش 30درصده

دکتر براش سونو نوشت بخاطر اون ورم بیضه مشخص شد بیضه آب آورده و آزمایش دی ان آی اسپرم که 21 مهر آماده میشه.

بعد گفت اگر دی ان ای مشکل داشته باشه جنین هات باید ریخته بشه دور.آخه چرا؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم تهران که منتفیه نمیدن..... شهرستان باز شانس بیشتره.....

والا از من که فعلا گذشت

تا برم سونو و دوباره بپرسم که مطمئنه فقط پردنیزولون برام کفایت میکنه!؟

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اناجون من ويتامين اي پارسال يكسال تمام خوردم، از عيد نخوردم ديگه،، حالا اضافي ميشه توي بدنم اگه بخور ...

عزیزم والا ویتامین ای رو سر خود نخوری بهتره....

مولتی دیلی یه مولتی ویتامینه مجموع ویتامینا توش هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایزوکسوپرین نداری؟ برا من برا درد واژنم داده بود.....

میترسم علامت زایمان زودرس باشه یا سقط 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم شایداونم ناراحته ولی نشون نمیده توخودش میریزه بعداعصابش خوردمیشه اینطوری سرِناسازگاری باشمامیذ ...

چرا راضيه خيلي هم عجله داره ولي احساس ميكنم خيلي ضعيف و لوس بوده خبر نداشتم، شايد زيادي ليلي ب لالاش گذاشتم نميدونم چرا در اين مورد انقدر خودشو لوس ميكنه و انگار كه گوشاشو سيمان بندي كردن نميشنوه، ميخوام خودمو خفه كنم وقتي حاضر نيست حتي يه آز هورموني بده، ميخوام سرمو بكوبم وسط ديوار وقتي خودش نميفهمه بايد كمي جلوي شكمشو حداقل موقتا بگيره😭 حلالش نميكنم، ببخشيد جايي نداشتم درد دل كنم مزاحم تاپيك شدم

...
اخه شنیدم بتای خیلی بالا خارج رحمی هستش میترسم

نه بابا بتایی که رشدش نا معقوله مورد داره ضمنا با این بتا اگه خدای نکرده خارج رحمی بود الان دور از جون حال خوشی نداشتی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس بدتر شده..... مال منمدومی بدتر از قبلی بود در عرض ۶ ماه افتضاح شده بود..... حالا برا تو تقریبا ...

پس احتمال داره واسه اینکه تعدادکمتری مشکل داشت دوتاسرم داده باشه اناجون؛چراتغییرمیکنن اخه عددا

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
نه نداده از امروز شروع شده . اگه ادامه داشته باشه فردا می رم دکتر . درد شما از روزی 4/5 بار بیشتر بو ...

الان که خیلی دارم اما اوایل که درد واژن داشتم بعضا ممتد میگرفت بعضا ول میکرد.....

من بعضا حتی نمیتونستم قدم از قدم بردارم....

سلام به همگی  دیروز آقای همسر درمرکز ابن سینا آز اسپرم داد بنا به درخواست دکتر امیرجنتی.که شرح ...

شرایط آزش شکر خوبه.....

ایشالله دی اف آی هم خوبه.....

برا این میگه که کیفیت جنینات پایین میشه با دی اف آی بالا.....

چرا راضيه خيلي هم عجله داره ولي احساس ميكنم خيلي ضعيف و لوس بوده خبر نداشتم، شايد زيادي ليلي ب لالاش ...

فدات بشم هر چه دل تنگت میخواد بگو.....

اینجا خودتو خالی کن که خللی به رابطه تون وارد نشه....

سلام به همگی  دیروز آقای همسر درمرکز ابن سینا آز اسپرم داد بنا به درخواست دکتر امیرجنتی.که شرح ...

برا همسر منم آز کاریوتیپ اسپرم نوشت 

یکیش گفت یه ماه دیگه آماده میشه، یکیش یه هفته دیگه

اگه این آز ها خوب نباشن، نمیتونن از اسپرمشوت استفاده کنن ؟ یا دارو داره؟؟

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
پس احتمال داره واسه اینکه تعدادکمتری مشکل داشت دوتاسرم داده باشه اناجون؛چراتغییرمیکنن اخه عددا

عزیزم معمولا برا ۱۹ سرم نمیدن.....

احتمالا دو تارو هم احتیاطا داده.....

عزیزم خوب ایمنیت بالاپایین بشه اعداد تغییر میکنه دیگه.....

میتونست بهترم بشه....

یعنی اسپرم هست و میشه استفاده کنن؟؟

بستگی داره بعد شستشو نتیجه چی بشه.....