2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047796 بازدید | 684626 پست

عزیزم اگه خوابم برد بیدار بشم حتما پستارو میخونم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مرکز ناباروری نه ولی برای آی یو آی تو مرکز آی وی اف بیماریتان دی نمونه داد خوب بود منم حتی از نظر هورمنی هم گویا بررسی شدم طبق گفته پزشکم طبیعتم و میسناسم کلا تغذیه ام افتضاح ولی سعیم و میکنم طبق طبیعتم پیش برم تمام آزمایشهای قبل بارداری حتی ابتلا قبلی به سرخک و آبله و .. رو هم دادم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خوب دوستان زیادی بودن تجربه تورو داشتن..... بعضا یه استراحت و حتی سیکل نچرال میتونه بدنتو به ...

ممنون از جوابت و از دلداریت عزیزم. بعد از یه دوره استروژن که جواب نداد، گفتم سیکل طبیعی داشته باشم ببینم چی میشه ولی دوباره ضخامت ۴ شد و رو همون موند. اصلا فکرشم نمی کردم رحمم مشکل داشته باشه. همه جور رژیم غذایی و مکمل رو هم امتحان کردم. از روی چهار میلیمتر تکون نمی خوره😌 بعد از کلی سختی و دو بار آی وی اف دو تا جنین پی جی اس شده فریز داریم ولی همونم نمی تونیم انتقال بدیم. حالا دکترم گفته این بار که پریود شدم بعدش آمپولهای آی وی اف رو بزنم فقط برای افزایش ضخامت. تازه با اون داروها ضخامت به حدود شش و خورده ای شاید برسه (تو آی وی افهای قبلی اینطور بود ولی اون موقع چون هدف فقط تخمک بود هیچ کس به ضخامت فکر نمی کرد). حالا اینو هم امتحان می کنم ولی انگار به بن بست رسیدم😢 خوب میشه منتظر شد تا ماههای بعد ببینیم چی میشه ولی خیلی سخته. 

همش شک دارم که آیا موقع عمل لاپاروسکوپی برای برداشتن لوله یا موقع پانکچرها آیا دکترا به رحمم صدمه زدن یا اینکه علتش عدم خون رسانیه. من فیبروم هم دارم ولی دکتر میگه خیلی مهم نیستن فیبرومهام. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
مرکز ناباروری نه ولی برای آی یو آی تو مرکز آی وی اف بیماریتان دی نمونه داد خوب بود منم حتی از نظر هو ...

عزیزم پس اولین کارتون این باشه یه آز اسپرم حتما ابن سینا، یا رویان بده......

اگه اوکی بود رو خودت زوم کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون از جوابت و از دلداریت عزیزم. بعد از یه دوره استروژن که جواب نداد، گفتم سیکل طبیعی داشته باشم ب ...

ایشالله جواب میده.....

عزیزم پس اولین کارتون این باشه یه آز اسپرم حتما ابن سینا، یا رویان بده...... اگه اوکی بود رو خودت ز ...

من جواب سوالم و نگرفتم عزیزم بنظرتون برم پیش پزشک ماهرتر یا کلا برم مرکز ناباروری ؟و اگر جوابتون مرکز ناباروری کدوم مرکز بهترینِ؟

من جواب سوالم و نگرفتم عزیزم بنظرتون برم پیش پزشک ماهرتر یا کلا برم مرکز ناباروری ؟و اگر جوابتون مرک ...

عزیزم خوب منظورم این بود ببینی اصلا میتونه مشکل از اسپرم باشه یا نه.....

بعد بر اساسش تصمیم میگیری.....

والا من شخصا روحیاتم برا مراکز و کار گروهی جور در نمیاد.....

سلیقه ایه دیگه.....

من ترجیح میدم با یه دکتر طرف باشم.....

من خودم درمان از طریق مطب رو دنبال کردم.....

اما خوب دوستان زیادی بودن از مراکزم جواب گرفتن.....

مثل ابن سینا، رویان و.....

ممنون از جوابت و از دلداریت عزیزم. بعد از یه دوره استروژن که جواب نداد، گفتم سیکل طبیعی داشته باشم ب ...

سلام عزیز، برای ضخامت اندومتر بهتون استرادیول دادند؟ من هم ضخامت اندومتر هم روز نهم سیکل قبلش خیلی پایین بود به زور سه بود اما دکترم برام ۵ تا استرادیول شروع کرد و روز ۱۲ سیکل انتقالم اندومتر هم خیلی خوب شده بود الان هم که روز ۱۰ انتقال هنوز دارم ۵ تا استرادیول رو میخورم

سلام عزیز، برای ضخامت اندومتر بهتون استرادیول دادند؟ من هم ضخامت اندومتر هم روز نهم سیکل قبلش خیلی پ ...

سلام. آره به من قرص استرادیول دادن که خوردنیه ولی دکترم گفت به عنوان شیاف واژنی استفاده کنم چون اینجورب جذبش بیشتره. سه روز در میون هم آمپول استروژن میزدم. ولی اینا رو ضخامت دیواره رحم من هیچ اثری نداشت متاسفانه‌. سطح استروژن بدنم به شدت بالا رفت ولی بی نتیجه. خدا رو شکر که رحم شما به استروژن جواب داده. مال من عین خیالش نیست! 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
منم از همین گروهی بودن خوشم نمیاد حس خوب ندارم مرسی که وقت گذاشتید اصلا حال روحی مساعدی نداشتم یهو ت ...

عزیزم مزاحم چیه؟

اینجا خونه خودته.....

دوستای زیادی کنارتن و دردتو میفهمن.....

به اندازه تمام ۳۴ سال عمرم آرز ی مرگ کردم امروز  

عزیز دلم این چه حرفیه؟

ببین به خدا نفسم از جای گرم بلند نمیشه.....

دوستان میدونن منم کم سختی نکشیدم تا اینجا رسیدم.....

فقط اینو بدون امید و شکرگذاری و تلاش میتونه شادی وصف ناپذیریو بهت هدیه بده.....

من برا دخترم خیلی دوندگی کردم.....

کلی هزینه روحی و جسمی و مالی دادم.....

سه بار پانکچر شدم.....

لاپراسکوپی کردم.....

بارداری سختی داشتم.....

اما خدا در کمال ناباوری این وروجک دومیو بهمون هدیه داد.....

پس از رحمت خدا ناامید نشو و قدر داشته هاتو بدون.....

اولین و با ارزشترینشم همین سلامتیه که واقعا با هیچی نمیشه عوضش کرد.....

ببین عزیزم از من بهت وصیت.....

سلامتیت نباشه نه میتونی از زندگیت لذت ببری نه میتونی مادری کنی نه همسر خوبی باشی.....

پس قدرشو بدون.....

عزیز دلم این چه حرفیه؟ ببین به خدا نفسم از جای گرم بلند نمیشه..... دوستان میدونن منم کم سختی نکشید ...

از دیروز نخوابیدم همینجوری اشکم میاد شوهرم بغلم کرد بخاطر اشکام کلی گریه کرد آخ چرا خدا من و داره زجرکش میکنه

از دیروز نخوابیدم همینجوری اشکم میاد شوهرم بغلم کرد بخاطر اشکام کلی گریه کرد آخ چرا خدا من و داره زج ...

عزیزم خدا خیلی دوست داره داره الماس وجودتو رو میکنه.....

داره روحتو سیقل میده.....

خدا بنده های خاصشو امتحان میکنه.....

مطمئن باش بهترینا منتظرته.....

ببین عزیزم تو فکر میکنی همون آغوش پر محبت همسرت و گریه هاش کم چیزیه؟

با دنیا نمیتونی عوضش کنی.....

عشق بی بدیلترین سرمایه زندگیه.....