2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047804 بازدید | 684626 پست

آنا جون در مورد نازک بودن دیواره رحم اطلاعاتی داری؟ من الان چند ماهه دکتر نتونست برام انتقال انجام بده چون ضخامت از ۴میلی متر بالاتر نمیره. یه دوره شیاف استرادیول و امپول استروژن زدم ولی حتی یه میلی هم بالاتر نرفت. خیلی ناامید شدم چون هیچ راه حلی برای کسی که استروژن کمکش نکنه وجود نداره 😔 دکترم می گفت حتما کورتاژ کردی قبلا درحالیکه نکردم. یه بار سقط طبیعی داشتم تو هشت هفتگی. یه بارم خارج رحمی داشتم که یه لوله مو برداشتن. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی عزیزم اینقدحرص نخور؛یکم حرف میزنی دلت سبک میشه من اصلانفهمیدم امروزچطورشب شدالان میگم کاش ازقبل ...

وقتي در اين مورد حرف ميزنم احساس ميكنم فهمش صففففر ميشه عين يه بدوي كه از توي جنگل اومده باشه يعني گويا كه اصلا متوجه نيس خدا ميدونه الان يك ماهه فقط ب بشقاب نگاه ميكنم وقتي پُر ميخوره ميخوام وردارم بپاشم رو سرم

...
وقتي در اين مورد حرف ميزنم احساس ميكنم فهمش صففففر ميشه عين يه بدوي كه از توي جنگل اومده باشه يعني گ ...

محیاجون خونواده همسرتم درجریانن؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
وقتي در اين مورد حرف ميزنم احساس ميكنم فهمش صففففر ميشه عين يه بدوي كه از توي جنگل اومده باشه يعني گ ...

عزیزم خودتو خیلی درگیر نکن

من چهار مااااه شوهرمو بستم به اصطلاح تغذیه سالم

همش نخود، کشمش، پیاز، انجیر‌، عسل، بادوم، کاسنی و..... اما آز داد، آزمایشش بدتر شده بود، این وسط فقط معدش خراب شد

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

انا جون صبح  جوابمو بده 😍

من رفتم کلینیک اندومتریوز ابن سینا.دکتر رکسانا کارگر معاینه م کرد.سونو کرد.بعد یه سونو با دکتر اصفهانی نوشت برام که امروز رفتم انجام دادم.دکتر اصفهانی اندومتریوزی ندید .نه تو کلیه ها و تخمدانها و نه تو لگن.پولیپو فیبروم هم نداشتم خداروشکر.منتها ازمایش ذخیره تخمدان که نوشته بود برام رو هم انجام دادم که ذخیره م ۵ و نیم بود .ولی سال قبل این موقع ۹ بود.یعنی خیلی داغون شده؟😔 ناراحت شدم که انقدر کم شده سر ای یو ای ها و اقدامای طبیعی با داروهای زیاد بیخود!!

به نظرتون یه بار هم با دکتر پادمهر ویزیت شم؟یا نه تشخیص دکتر کارگر کافیه ...

راستی دکترم واسه شروع سیکل ای وی اف برام گونال اف ۴۵۰ نوشته .نمیدونم چند واحد دقیق.ولی دیدم تو پرونده نوشته برام که ماما برام بنویسه..به نظرتون این دارو به ذخیره من جواب میده؟؟ 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
فدات بشم هر چه دل تنگت میخواد بگو..... اینجا خودتو خالی کن که خللی به رابطه تون وارد نشه....

ممنونم، خدا اجرتون بده دست من كه خاليه،،،

اناجان ممنون ميشم كمكم كنين طي اين بيست الي بيست و پنج روز مانده به پانكچر ناهار و شامش چي باشه خوبه؟؟

يعني به قدري امشب بهم فشار اومد از وضعيت تغذيه ش كه  از فردا به ههههر قيمتي شده حاضر نيستم اجازه بدم اينجوري بخوره، كدوم ادم سالمي نصف نون بربري ميريزه تو آش ميخوره از روشم برنج پرچرب ميخوره؟؟؟؟؟؟ دارم خففففففه مييييييشششششممممممممممممم،،،،،،،، ميكشمش از فردا

...

دوست جونیااین سه نقطه سمت راست ک ریپلایم همونجاست اونومیزنیم گزینه حذف داره یعنی حذفوبزنیم پیاممون کلاحذف میشه ازتاپیک؟مثلاادم یه چیزاشتباه بفرسته میشه حذف کرد؟

محیا جون مردا همه شون مثل همن..خودتو اذیت نکن.منم تا قرصاشو ندم دستش نمیخوره.به خدا همه رو جدا کردم .مرتب گذاشتم تو یه طبقه کمد جدا.هزار بار بهش توضیح دادم چی بخوره .ولی باز مثل خنگا میگه نمیدونم باید چی بخورم.خیرسرش مهندس یه کارخونه س و کلی دستگاه زیر دستشه.منظور اینکه نه که ندونه ها نمیخاد بدونه ... ولی دیگه کاریش نمیتونم بکنم...توهم به خودت برس که شرایط رحم و کیفیت تخمکات خوب باشن که نی نی تپلی ناز بیاد تو دلت لونه کنه..😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممنونم، خدا اجرتون بده دست من كه خاليه،،، اناجان ممنون ميشم كمكم كنين طي اين بيست الي بيست و پنج رو ...

محیاجون تومیخوای اقاتودرست کنی تغذیشوولی داری خودتونابودمیکنی دخترخوب؛استرس بدترین چیزه برات،هورمونای خودت بهم میریزه بعد

عزیزم خودتو خیلی درگیر نکن من چهار مااااه شوهرمو بستم به اصطلاح تغذیه سالم همش نخود، کشمش، پیاز، ا ...

جدا؟؟نكنه مناسب طبع نبوده؟ آخه اناجون ميگن تغذيه مهمه كه مناسب طبع باشه

چه طور بود آزشون؟؟

حالا عاخه من كه نميخوام چيز خاصي بدم بخوره

فقط و فقط انتظار دارم نرمال و سبك تناول بفرمايند و حداقل شبيه بشكه نشن تا من سكته نكنم

...
دوست جونیااین سه نقطه سمت راست ک ریپلایم همونجاست اونومیزنیم گزینه حذف داره یعنی حذفوبزنیم پیاممون ک ...

يه دقيقه اولش قابليت حذف داره فقط، بعدش گزينه ي حذفو برميدارن و نميشه ويرايش يا حذف كرد

...