2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست
سلام عزیزم مرسی تو خوبی؟وای من با ال دی لک بینی دارم نمیدونم چبکار کنم.چندم سیکلته؟از کی شرو میشه سی ...

نیواجون من ال دی ندارم،فردا حتما از دکترت بپرس،بیس سیکلم شما چندی؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من همچین جسارتی نکردم..... که همسرتو دوست نداریو..... گفتم کلاهتو قاضی کن و خودت سبک سنگین ک ...

میفهمم حرفاتو ولی همه مون فرق داریم باهم واقعا من عصبی شدم امشب از دستش شاید ناخواسته بوده نمیتونم خودمو تو عصبانیت کنترل کنم به هیچ وج من اینهمه زحمت میکشم کنترل دارم رو غذا دارو محیط از طرفی درسامو بخاطرش گذاشتم کنار اما اون با اینکاراش دیوونم میکنه

والا برا من دردهای کشنده پریودی بود...... درد حین ن ز د ی ک ی هم بهش اضافه کن.....

سلام انا جان

منو يادتونه

قرار بود انتقال داشته باشم، ولي خونابه صورتي داشتم كه كنسل شد، بهم مدروكسي دادن

سيكل قبل هم بخاطر لكه بيني كنسل شده بود

من خيلي نگرانم ! تو نت خيلي چيزاي بدي نوشته از لكه بيني مداوم

سه ماه قبل هيستروسكوپي شدم، پوليپ داشتم كه برداشتن

به نظرتون دليل اين لكه بيني ها چي هست؟! چرا دكترم درماني انجام نميده؟

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
نیکی جون کی انجام دادی؟ 🤗🤗

یکسال و خرده ای قبل

البته تازگی هم انعقادی انجام دادم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
نیکی جون کی انجام دادی؟ 🤗🤗

البته بیمه من تامین هست نمیدونم چجوری میشه واسه شما

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
سلام انا جان و دوستان عزیز که میکرو کردین... من تو سیکل میکرو ام  بهم گفتن 10 مهر برم..تا الان ...

عزیزم معمولش اینه پریود بشی بری حالا تخمینی یه تاریخی گفتن نمیدونم میخوان سونو کنن یا بدون شروع پریودی میخواد داروهاتو شروع کنه.....

پانکچر داری با انتقال جنین فریز؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید اینو نوشتن  میشه بگین به نظرتون با این نوشته پانکچر چه تاریخی میفته؟ حالا حدسی...

عزیزم پس میخوان سونوت کنن....

پانکچرم داری یعنی کلا اولین بارته.....

عزیزم والا بعد شروع داروهای اصلیت که معمولا روز دوم سوم پریودیته خوب دقیق نمیشه نظر داد چون باید ببینن بدنت به دارو چه جوابی میده.....

من خودم یه نفرم سه بار پانکچر شدم هر بار روزش فرق داشته.....

روزهای پانکچرم اینا بودن....

۱۶، ۱۳، ۱۲ سیکل!!!!

تو فکر کن بدن من به عنوان یه نفر پاسخ متفاوت داده پس چطور میشه در مورد دو نفر متفاوت نظر داد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
۱۴ میلیون😲

بلهعزیزم برا من لگنم درگیر بود و داشته به روده هام میرسیده.....

اگه روده هامو درگیر کرده بود میتونست بیشتر از اینام بشه.....

دوستی بود اونجا که روده هاش درگیر بود و یه قسمت از روده شو کات کردن و ۶ روز بیمارستان بود و یکی دو روزم آی سی یو هزینش ۳۰ تومن شد.....

من سه روز بیمارستان بودم.....

بعضیام هزینه عملشون خیلی پایینتر بود.....

خوب این نوع عمل رو دقیق نمیشه هزینه شو گفت چون به تایم و حجم و دقت کاری کهنیازه بستگی داره..... 

سلام خانوما خوبين شبتون بخير.جوشونده به بعدازانتقال خوبه بخورم بجاي چايي؟

عزیزم من توصیه نمیکنم چون دقیق نمیدونم اثرش تو بارداری چیه.....

حالا اگه حوس چایی داری خیلی خیلی کمرنگشو بخور.....

سلام دوستان جان امیدوارم همه خوب باشین و پر از خبرای خوش  اناجون هفته چندی بسلامتی دیگه اخراش ...

عزیزم ایشالله دوشنبه ۳۶ رو پر کردم.....