2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
الان که خیلی دارم اما اوایل که درد واژن داشتم بعضا ممتد میگرفت بعضا ول میکرد..... من بعضا حتی نمیتو ...

یعنی دکتر معاینه و سونو کرد گفت طبیعیه و مشکلی نیست ؟ یعنی مال منم طبیعیه ؟ شایدم به خاطر جفت پایین و هماتوم دردش بیشتر میشه 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا همسر منم آز کاریوتیپ اسپرم نوشت  یکیش گفت یه ماه دیگه آماده میشه، یکیش یه هفته دیگه اگه ا ...

عزیزم برا دی اف آی اسپرمخوب دارو میدن و یه سری چیزا و تغذیه و خنکی و.... رو باید رعایت کنه.....

میتونه بهتر بشه.....

اما کاریوتایپ مورد داشته باشه به نوع مشکل ربط داره.....

اونم راهش پی جی اس هست که جنین تسکیل میشه بعد سلامت جنین باید تایید بشه اگه سالم بود انتقال بدن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا راضيه خيلي هم عجله داره ولي احساس ميكنم خيلي ضعيف و لوس بوده خبر نداشتم، شايد زيادي ليلي ب لالاش ...

آخی عزیزم اینقدحرص نخور؛یکم حرف میزنی دلت سبک میشه من اصلانفهمیدم امروزچطورشب شدالان میگم کاش ازقبل انتقال ورودب سایتویادمیگرفتم خیلی اینجاخوبه بهم ارامش میده وگرنه تمام امروزوبایدگریه میکردم،خداآناجونوبرامون حفظ کنه این تاپیکوراه انداخت درکت میکنم چی میگی؛قدم گذاشتن تواین راه ب اندازه کافی استرس ودردسرداره حالاادم شوهرشم همپاش نباشه خیلی سخته؛ایشالاخدادلشونرم میکنه باهات همکاری کنه،نمیتونی یکم باهاش صحبت کنی ببینی اخه چرااینجوری میکنه؛بگواگه همکاری نکنی همه پولووقتمون هدرمیره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
یعنی دکتر معاینه و سونو کرد گفت طبیعیه و مشکلی نیست ؟ یعنی مال منم طبیعیه ؟ شایدم به خاطر جفت پایین ...

نه معاینه نکرد من که گفتم واژنم درد میکنه و حس میکنم انگاری اون ناحیه استخوناش دارن خورد میشن دارو داد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فکر کنم به درد نمیخوردن که اجازه آی وی اف نداد اگه بهتر نشه باید اسپرم اهدایی بگیریم؟ 

اگه تو نمونه نباشه این دفعه بیوپسی میکنن احتمالا اونا به درد بخورن.....

اگه اونم جواب نده دیگه بحث اهدایی میاد وسط....

عزیزم برا دی اف آی اسپرمخوب دارو میدن و یه سری چیزا و تغذیه و خنکی و.... رو باید رعایت کنه..... میت ...

دعا کن برامون.... دعا کن خوب باشه همه چی و بریم واسه میکرو

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍
دعا کن برامون.... دعا کن خوب باشه همه چی و بریم واسه میکرو

ایشالله بهترینا منتظرتونه....

سلام به همگی  دیروز آقای همسر درمرکز ابن سینا آز اسپرم داد بنا به درخواست دکتر امیرجنتی.که شرح ...

سلام ثمین جانم،من همش توفکرتم؛دلم روشنه برات ایشالاهرچه زودترنی نی داربشی؛نی نیهای سالم وصالح؛😍

دوستای گلم من دیگه برم لالا.....

دوستون دارم و براتون بهترین بهترین بهترینارو از خدا میخوام......

@hellosara    

عزیزم ناراحت شدم از ته قلبم.. خیلی سخته.میدونم.ولی توکل به خدا....انشاالله یه معجزه ی شیرین قسمتت بشه به زودی زود...

نی نی هامون ناز دارن ...میخان قدرشونو بیشتر بدونیم...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
دوستای گلم من دیگه برم لالا..... دوستون دارم و براتون بهترین بهترین بهترینارو از خدا میخوام......

شبت بخیرآنای مهربون؛خوب بخوابی عزیزم😚😚💜