2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048023 بازدید | 684638 پست
وقتی دست میذارم رو قسمت شکم سرد ،همه بدنم گرم ،موقع پریودی هم درد زیاد دارم و خون سیاه و ...

پس احتمالا سرده.....

برا منم این علایم بودن و رحمم سردم بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم همه این موارد رو دارم ولی خون پریودیم خیلی سیاه 😣 ببخشید 

مال منم قیر بوددددددد...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انا جون دوستان من فردا صبح انتقال جنین دارم برام دعاکنین

عزیزم به سلامتی.....

ایشالله دو هفته دیگه جشن مامان شدنته.....

دخترا از انا جون خبری نیست 

عزیزم دیروز کمی حالم خوب نبود....

باز بهترم اما دیگه نازش داره زیاد میشه قربونش برم.....

دو هفته هم صبر کنه خیلی خوب میشه.....

نه نیست.منم‌تو فکرشم.ان شاالله که حال‌خودش‌و نی نیش خوبه

ببخشین نگرانتون کردم.....

علی الحساب الان خوبم....

دعا کنین دو هفته هم این وروجک تحمل کنه.....

ایشا هر جا هست خدا محافظ خودشو دل مهربونشه

فداتون عزیزای دلممممممم.....

شماهارو نداشتم چیکار میکردم......

@تورک_آنا    واقعا اسمرم اهدایی وجود داره ینی میشه

عزیزم بله هست ولی بعضی مراکز انجام نمیدن.....

باید ببینی مرکزی که میری شرایطشو داره یا نه.....

اره عزیزم اثرش رفته من انتقال اولم بتام 48 بود که گفتن اثر امپوله دو روز بعدم یک شد اگه اثر امپولا ب ...

ممنون عزیزم خداروشگر پس😘😘😘

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
خيييييلييييي مباركه، انشالله به سلامتي و دلخوشي، شرايط همسرتون چي بود آرل جون؟ مورفو تحرك؟

سلامت باشین عزبزم ممنون...مشکل اصلی من بودم عزیزم پلی کیستیک ...شوهرم مورفو ۵درصد بود که دکتر بیشعور  بهش گفت عالیه الان هر کس دیگه ای بود با یه شب باردار بود فقط خانومت نمیتونه...با اینکه تعریفم نداره اصلا مورفوش

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
سلامت باشین عزبزم ممنون...مشکل اصلی من بودم عزیزم پلی کیستیک ...شوهرم مورفو ۵درصد بود که دکتر بیشعور ...

امان از دست بعضي دكتراي بيفكر خدا جلو راه كسي قرار نده

...
ستاره جون در چه حالي؟ سونو داپلر دادي ؟

ممنون پرپرجون. آره سونو داپلر را دادم. خدا را شکر همه چیز خوب بود . فقط دیگه خودم خیلی خسته شدم. نیست که بیشترش را استراحت بودم دیگه از خوابیدن حالم بد میشه.تو در چه حالی؟

در مورد پوست دور ناف منم خیلی پوستم میسوزه.مخصوصا من عمل لاپاراسکوپی انجام دادم . حالا جای بخیه اش که کش میاد میسوزه و یه حالیه

سلامت باشی عزیزم انشالله قسمت شما ک بقیه اقدامیا...والا من قصدم بیمارستلن مادر و کودک یزد بود که نیم ...

خداروشکر که جواب گرفتی گلم.مواظب خودت و تودلیت باش

برای ما هم دعا کن💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم