2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
قربونت عزیزم؛آخه بتای من خیلیی کمه ب ندرت پیش میادخوب بالابره؛ولی خب باآناجون حرف زدم یکم امیدوارشدم ...

قربونت فردا منتظر خبرای خوبتم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
والا همش پلاس شدم تو گوشي هي اينور اونور ميچرخم زمانو گم كنم

آره انصافا گوشي و نت گردي بهترين وقت تلف كنه تاريخه

ولي خب پاشو با دوستي كسي برو يه كافي شاپي جايي خلاصه كه حواستو پرت كن، دختر تو كه قهرمان بودي ١٤ روزو گذروندي حالا دو ساعت رو بلدي چه جوري حواستو پرت كني قطعا😉 

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خيلي لحظات سختيه نه عزيزم نزدم مرسي ايشالا

امروزخوب بودا یه بی بی میزدی قبل آزمایش دادن؛من هاله انداخت بعدنیم ساعت تازه فهمیدم بتام مشکل داره چون زیر۵دقیقه میگن درسته، ولی عین این عقده ایهاهردقیقه نگاش میکردم دلم نمیومددوربندازمش،آرزوی همین هاله رودلم مونده بودلامصب؛ایشالااین ارزوی مثبت شدن رودل هیچ زنی نمونه؛همه مامان بشن ایشالا؛واقعالحظات سختواسترس آوری روماهاتحمل میکنیم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
منتظرم هف هش ده روزي بگذره موعد بشه برم تو سيكل انشالله لا حول و لا قوه الا بالله همسرخان هم اصلا ه ...

انشالله به سلامتي عزيزم 

انشالله خودت بزودي خوش خبر باشي

چرا همكاري نكرد شوشو

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
انشالله به سلامتي عزيزم  انشالله خودت بزودي خوش خبر باشي چرا همكاري نكرد شوشو

نه آز هورموني اي نه ويتاميني، فقط الكارنتين و بس، سارا سيكلت كوتاه و بدون ال دي بود؟ از همينايي كه از روز دوم پري برات دارو شروع ميكنن؟؟

...
آره انصافا گوشي و نت گردي بهترين وقت تلف كنه تاريخه ولي خب پاشو با دوستي كسي برو يه كافي شاپي جايي ...

واي نه گوشي رو ميگيرم دستم ميزارم زمين ميرم يه دوري ميزنم  تو خونه دوباره ميام پي گوشيم 

دور خودم ميچرخم

اومدم خونه مامانم يواشكي هم رفتم از اگه مثبت بشه شوهرمو سوپرايز كنم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
شما طبق دستور پیش برو تا رحمت پاکسازی بشه.....

گلم آزمایش ذخیره دادم الان ک جوابش اومد ذخیره رو زده ۲/۸۷ .پارسال برج پنج ذخیره دادم شده بودش ۲/۶۳ و امسال برج یک دادم زده بودش ۶/۵ و الان دادم زده ۲/۸۷ . سوال اولم اینکه بعد از هر پانکچر چقد ذخیره کم میشه ؟ یعنی اگه ذخیره دومم ۶ بوده و بعد از پانکچر اینقد پایین میادش یعنی ۴ تا کم شده ؟ سوال دومم ذخیرم ک الان ۲/۸۷ هستش یعنی اینکه دیگه تنبلی ندارم ؟ سوال سوم هر وقت ال دی میخورم دیگه تخمک گذاری ندارم ؟ این قضیه ذخیره چیه ک هر بار ی جوری نشون میده ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
امروزخوب بودا یه بی بی میزدی قبل آزمایش دادن؛من هاله انداخت بعدنیم ساعت تازه فهمیدم بتام مشکل داره چ ...

واي عزيزم اره ب خدا منم انقدر بي بي منفي ديدم عقده اي شدم

اگه مثبت بشم ١٠ تا بي بي ميزنمو يادگاري نگه ميدارم ب خدا

انشالله با ازمايش بعديت بتات قشنگ رفته بالا😍

نه آز هورموني اي نه ويتاميني، فقط الكارنتين و بس، سارا سيكلت كوتاه و بدون ال دي بود؟ از همينايي ...

اااا واقعا همكاري نكرده پس

نه شوهر من از خودم به فكر تر بود اخه مشكلم از اون بود

اره از روز سوم پري من شروع كردم ب مصرف دارو

واي عزيزم اره ب خدا منم انقدر بي بي منفي ديدم عقده اي شدم اگه مثبت بشم ١٠ تا بي بي ميزنمو يادگاري ن ...

آره بخدامنم ب شوهرم گفتم این بی بی چکوبایدقاب بگیرم بزنم ب دیوارهروق نگاش کنم دلم واشه یکم؛😂قربونت عزیزم،ایشالاکه مثبتی بابتای تپل ک خیالت راحت شه😘

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اااا واقعا همكاري نكرده پس نه شوهر من از خودم به فكر تر بود اخه مشكلم از اون بود اره از روز سوم پر ...

مشكل ماهم ضعف همون تحركه ولي خب زجر كش كرد منو سر دارو، طفلي تقصيري هم نداره دو ساله همش ويتامين خورده الان شش ماهه خسته شده،، سارا همسرت چه داروهايي ميخوردن از دو ماه قبل؟؟

...
آره بخدامنم ب شوهرم گفتم این بی بی چکوبایدقاب بگیرم بزنم ب دیوارهروق نگاش کنم دلم واشه یکم؛😂قربونت ...

يادگاري نگه داريا😍

قربونت بشم مهربون😚💞🍬