2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048040 بازدید | 684638 پست
آخ جون امروز کلی خبر خوش داریم.....

انشاالله♥️

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
من الان دوازده ذوز از انتقالم گذشته قبلا علایمی داشتم ولی الان یه اتم هم علایم ندارم فردا یا پس فردا ...

فردابایدتکرارکنم،علایمم فقط خیلی کم کمردرداونم بخاطرخوابیدن زیاده بنظرم چون اصلابیرون نرفتم کارم نمیکنم توخونه؛ یه گرفتگی خیلیی کم زیردلم درست مثه هاله های بی بی چک هست میگیم خیلی کمرنگه اونقدکمه،بعضی وقتایه کوچولوتنگی نفس ک اونم واسه امپولاست،دفعه پیش پادردوکمردردکشت منوولی منفی بود

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افسون جون شمادفعه دومه درسته؟بتاتون۴۰بودسری اول شمابودین دیگه درسته؟اینقدسریع صفه هاروخوندم برسم ب اخراسمهایادم نیست ولی شماتوذهنم موندی اگه بایه افسون جون دیگه اشتباه نگرفته باشم

سلام عزيز دلم خوبي واي رفتم از دادم ١/٣٠ حاضر ميشه دعا كنيد برام😰🙈🤭

آخی ایشالامثبت بشین بابتای عالی؛انتظارواقعاسخته؛بی بی زدی ساراجون؟

افسون جون شمادفعه دومه درسته؟بتاتون۴۰بودسری اول شمابودین دیگه درسته؟اینقدسریع صفه هاروخوندم برسم ب ا ...

درسته عزیزم سری قبول اگه رعایت میکردم میگرفت اصلا رعایت نداشتم قربون خدا بشم این سری رعایت کردمو هیچی

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
افسون جون شمادفعه دومه درسته؟بتاتون۴۰بودسری اول شمابودین دیگه درسته؟اینقدسریع صفه هاروخوندم برسم ب ا ...

بتام چهل بود بعد سه روز اومد پایین ولی یه خانمی نوشته بود بتاش کم بود بعدا بالا رفته گلم ایشا برا تو هم اینطور یاشه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
درسته عزیزم سری قبول اگه رعایت میکردم میگرفت اصلا رعایت نداشتم قربون خدا بشم این سری رعایت کردمو هیچ ...

چرامیگی هیچ افسون جونم مگه علم غیب داری؟اصلاثابت نشده بااستراحت مثبت میشه عزیزم دکتررزاقی ب من گف نیازب استراحت نیس بروبیرون ولی ازاونجایی ک من خیلی فازمنفیم زیاده بعدش عذاب وجدان میگیرم ک اگه استراحت میکردم شایدمیشدنرفتم اصلا۵بارقبلم نرفتم ولی بتا۱میشدب اینانیس عزیزم؛بازشماک یه بارمثبت شدی شانست بیشتره یعنی بدنت جنینومیپذیره این عالیه ایشاااالامثبتی عزیزم؛ایشااااالا

بتام چهل بود بعد سه روز اومد پایین ولی یه خانمی نوشته بود بتاش کم بود بعدا بالا رفته گلم ایشا برا تو ...

قربونت عزیزم؛آخه بتای من خیلیی کمه ب ندرت پیش میادخوب بالابره؛ولی خب باآناجون حرف زدم یکم امیدوارشدم تاخدانخوادبرگ ازدرخت نمیفته افسون جون؛بایدببینیم خداچی میخوادبرامون

@تورک_آنا    آنا جون سلام ، دکتر ژنتیک به من بخاطر مشکل جابجایی کروموزومی و سابقه جنین نا ...

عزیزم برو پی جی اس انشالله مشکلت حل شه چرا تخمک اهدایی؟خیلیم هزینش از تخمک اهدایی کمتره .تورویان هرجنینی ۱میلیون pgsمیکنن

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
سلام عزيز دلم خوبي واي رفتم از دادم ١/٣٠ حاضر ميشه دعا كنيد برام😰🙈🤭

خيلي به فكرت بودم، مامان خوشگل  حسااااابي تَح دلم از خداي مهربون ميخوام كه خوشحال بشي و خوشحالمون كني

...
آخی ایشالامثبت بشین بابتای عالی؛انتظارواقعاسخته؛بی بی زدی ساراجون؟

خيلي لحظات سختيه نه عزيزم نزدم

مرسي ايشالا

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
خيلي به فكرت بودم، مامان خوشگل  حسااااابي تَح دلم از خداي مهربون ميخوام كه خوشحال بشي و خوشحالم ...

مرسي فدات شم ايشالا خرش خبر باشم براتون

تو چه خبر عزيزم در چه حالي

سارايي ببين الان يه كار سرگرم كننده برا خودت دست و پا كن تا اين دو ساعت اصلا حس نكني كِي گذشت

والا همش پلاس شدم تو گوشي هي اينور اونور ميچرخم زمانو گم كنم

مرسي فدات شم ايشالا خرش خبر باشم براتون تو چه خبر عزيزم در چه حالي

منتظرم هف هش ده روزي بگذره موعد بشه برم تو سيكل انشالله لا حول و لا قوه الا بالله

همسرخان هم اصلا هييييچگونه همكاري نكرد خدا ب خير كنه

...