2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
یعنی کاریوتایپ خودت مورد داشته؟ خوب به جای تخمک اهدایی یه بار پی جی اس رو امتحان کن شاید جنین سالم ...

آره عزیزم ، کاریوتایپ دادیم همسرم سالم بود ، خودم جابجایی کروموزومی داشتم

دکتر ژنتیک با بررسی شرایط و اختلال گفت تخمک اهدایی

عزیز دلم مواظب خودت و فندقمون باش.ان شاالله به سلامتی میگذرونی این دوهفته ی آخرو.تجربه نکردم اما میگ ...

فداتون....

ایشالله تک تکتون این روزارم تجربه میکنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام؛دوستان من خواننده خاموش بودم؛خیلی ازآشنایی باشماخوشحالم؛من دیروزاولین ازمایش بتارودادم عددش ۱۶. ...

عزیزم حتما تکرارش کن.....

ایشالله شادی منتظرته عزیز دلم.....

به خونه خودت خوش اومدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخییی عزیزم هرچه زودتر جواب بتاتو بیار ان شالله ما بازهم خوشحال بشیم ازوجود یه مامان دیگه😍😍 ببخش ...

عزیزم اینجا من و شما نداریم هر کی بتونه کنار دوستاش باشه و کمک حالشون من دستاشو میبوسم....

اینجا به لحظه هم دوستان زودتر از نگرانی در بیان و احساس تنهایی نکنن غنیمته.....

عزیزم استراجت مطلقی؟؟چرا؟؟

عزیزم اواخر به خاطر ریسک زایمان زودرس و افزایش انقباضا بستری بوده و استراحت مطلق شده....

ایشالله به سلامتی دردونشو در آغوش بگیره....

عزیزم حتما تکرارش کن..... ایشالله شادی منتظرته عزیز دلم..... به خونه خودت خوش اومدی.....

ممنون آناجون مهربونم،💜ایشالاهمیشه دلت خوش ولبت خندون باشه عزیزم که باحرفات آرامش میدی ب منوامثال من😙

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ممنون نیکی جونم ایشالاشمام هرچی ازخدامیخوای بهت بده😘ببخشیدمن خوب واردنیستم چطورمیشه ریپلای کردپیام ...

برای ریپلای پایین پست قلب و فلش و.... هست این فلش کجه رو بزنی ریپلای میشه.....

میگم دوستان این اینترنت هم یه سری خوبیاداره هم بدی؛اینقدمن تواین تاپیکهامیخوندم همه علائم داشتن بعدا ...

عزیزم بهتره هر تاپیکی نرین.....

اینطوری استرس میگیرین.....

هر چیزیو نباید خوند.....

از بعضی پستا باید سریع گذشت....

اگه قرار باشه هر اتفاق بدی که میخونیم برا خودمون فرض کنیم که دق میکنیم.....

فقط دنبال انرژی های + باشین.....

الانم یه بی بی مارک اطلس امتحان کردم بازهالش خیلی کمرنگه ؛معلومه بتارشدی نداشته؛کاش اگه نمیخوادبگیره ...

عزیزم من سر این بارداریم موقع سونوی قلب تازه فهمیدم باردارم و بتام بالای صدهزار بود.....

باورت میشه دو تا بی بی زدم هیچ کدوم دو تا خط پر رنگ نداشت یعنی همرنگ نبودن.....

پس چه انتطارز داری از بی بی؟

که با رقت ادرار و هزار تا چیز در ارتباطه.....

فقط آز خون!!!!!

سلام خوبی گلم ؟ دیروز روز سیزده پری رفتم سونو ک ب ماه بعد انتقال بدم ک گفتش کیست داری و خیلی مایع تو ...

شما طبق دستور پیش برو تا رحمت پاکسازی بشه.....

سلام بچه هامن مدت یک هفته شیاف پروژسترون 11 شب و 7 صبح استفاده کردم . آخه قبلش آمپول میزدم . وقتی دک ...

نه عزیزم ایرادی نداره از الان میتونی هر کدومو یه کم جابجا کنی که بشه هر ۱۲ ساعت.....

و یه سوال دیگه اگه سونو و آزمایش  ان تی خوب باشه سونو انومالي باز ممکنه مشکل داشته باشه ؟ خیلی ...

معمولا احتمالش خیلی خیلی خیلی کمه.....

ببین عزیز دلم همه این سونوها و آزها تا یه درصدی میتونن نظر بدن در کل باید سپرد به خدا.....

پس ته دلت با تمام وجودت بسپر به خدا!!!!!

عزیزم استراجت مطلقی؟؟چرا؟؟

آره عزیزم.هفته 30 انقباض و خونریزی دادم. خطر زایمان زودرس. دهانه رحمم یک سانت باز شد.دو شب بستری شدم و استراحت مطلق تا پایان هفته 36. 

قبلا هم به خاطر جفت پایین خونریزی دادم که اونم باز استراحت مطلق بودم