2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
افسون جان شما انگار جزو دوستانم نیستین اگه میشه شما خودتون بهم درخواست دوستی بدین من نمیدونم از کج ...

دخترا از انا جون خبری نیست 

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
عزیزم امیدت به حدا باشه یکیش پنجاه به بالا بود یکیشم نزدیک چهل بود...این چهلیه انتقال اولش مثبت شده ...

شوهرم همششش میگه توکل به خدا

خدا درست میکنه

شما مراقبت خاصی داشتی قبلش؟ تو انتقال چی؟ مشکل از همسرت بود؟ انتقال اولته؟ دوتا جنین گذاشتن برات؟ جندروره بودن؟

ببخشیدا انقد سوال دارم😊😊😜😜

به عشق باردار شدن هرچه زودترمه تیکرم😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟؟روز چند؟؟خیلی نگران بودم..الهی که اونم دوبرابر بشه😍 با دونفر دیگه ای که با هم انتقال دادیم ...

عزیز دلم تبریک‌میگم بهت مامان جووون😍😍😍😍ان شاالله‌دوران بارداریتو به سلامتی بگذرونی و نی‌نی یا نی نیاتو سالم بغل‌بگیری

میتونم بپرسم زیر نظر کدوم دکتر‌بودی؟چون من هم‌یزد میرم،البته بیمارستان مادر‌و‌کودک میرم.ببخشید من همه چیز خوب‌یادم نمیمونه،شما خودتون‌مشکل داشتین یا شوهرتون؟بازم عذرمیخوام

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دخترا از انا جون خبری نیست 

نه نیست.منم‌تو فکرشم.ان شاالله که حال‌خودش‌و نی نیش خوبه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
افسون جان شما انگار جزو دوستانم نیستین اگه میشه شما خودتون بهم درخواست دوستی بدین من نمیدونم از کج ...

لاله جونم رفتن کار خیلی مهمی باهاشون داشتم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
شوهرم همششش میگه توکل به خدا خدا درست میکنه شما مراقبت خاصی داشتی قبلش؟ تو انتقال چی؟ مشکل از همسر ...

نه فقط از یکی دو ماه قبلش شکمم رو با روغن سیاهدونه ماساژ میدادم غذاهای سرد و ترشیجاتم خیییلیی کم میشد بخورم..من مشکل از خودم بود..دو تا حنین سه روزه گذاشتن برام...آره انتقال اولم 

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
عزیز دلم تبریک‌میگم بهت مامان جووون😍😍😍😍ان شاالله‌دوران بارداریتو به سلامتی بگذرونی و نی‌نی یا نی ...

سلامت باشی عزیزم انشالله قسمت شما ک بقیه اقدامیا...والا من قصدم بیمارستلن مادر و کودک یزد بود که نیمه شب رسیدیم و با پرس و جو سر از  مرکز نابتروری دزآوردیم..دیگه شوهرم گفت حتما خیریتی داره همینجا درمانو ادامه بدیم...قصدمون دکتر گریم زاده بود توی بیمارستان مادر 

توی این مرکز روز انتقال دکتر فیروز آبادی انتقال دادن

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
سلام شبتون خوش امیدوارم همگی خوب باشین و این دو سه روز که نرسیدم تاپیک رو بخونم خبرهای خوبی تو راه ...

سلام عزيزم، مرسي بابت اطلاع رساني، به منم گفت ٣٥، و واسه بند ناف هم گفته بود اگه ميخواي اقدام كني زودتر ، كه شرايطش شامل حالم نميشد و چقددددم گرون شده ! 

سلامت باشی عزیزم انشالله قسمت شما ک بقیه اقدامیا...والا من قصدم بیمارستلن مادر و کودک یزد بود که نیم ...

دکتر راضیه دهقانی فیروز آبادی؟؟؟ من دیروز رفتم پیش ایشون

آره آره خودشونن..خب چیشد؟؟

گفت هروقت دکتر شوهرم اجازه بده میریم برا ای وی اف

دکتر شوهرمم سه ماه به شوهرم دارو داد، گفت بعد سه ماه بیا