2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
کیست تخمدان.فعالیت کم تخمدان.خونریزی نامنظم یا لکه بینی یا استحاضه.خون پریودی روشن و رقیق.مثل وقتایی ...

منم همه این موارد رو دارم ولی خون پریودیم خیلی سیاه 😣 ببخشید 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خداروشکر نمیدونی چقدر امیدوار شدم دفعه اولت بود انتقال دادی عزیزم؟ اونا که همراه شما بودن سنشون ز ...

عزیزم امیدت به حدا باشه

یکیش پنجاه به بالا بود یکیشم نزدیک چهل بود...این چهلیه انتقال اولش مثبت شده بود یه بچه دوساله داشت این انتقال دومش بود

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته من آمپول hcg نزدم. اما شما 48 ساعت بعد دوباره آز بده و از بارداریت لذت ببر😊

البته این مال وقتیه که یه جنین انتقال دادی

اگه بیشتر از یکی انتقال دادی سعی کن یه سونو بدی تا از جای جفت و جنین مطمین بشی عزیزم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
دیگه خودت دست خود استرس میاری آرامش واسه بارداریت خیلی لازمه.اصلا به این فکز نکن که بارداری.سایت نی ...

از همون روز انتقال براش قدآن میذارم والا😂😂😂

سایت نیام دق میکنم

مرسی از راهنمایی های مفیدت عزیزم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
منم همه این موارد رو دارم ولی خون پریودیم خیلی سیاه 😣 ببخشید 

داروی هورمونی استفاده میکنی؟مثلا دوفاستون؟ببخشید ناحیه ی مهبلت ضخیم و زمخت نشده؟

اگه اینجوریه اون قرص فیک بوده و هورمونهات بهم ریخته.از داروی خارجی استفاده کن.

اگه نه نمیدونم علتش چیه به دکترت بگو

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
وقتی دست میذارم رو قسمت شکم سرد ،همه بدنم گرم ،موقع پریودی هم درد زیاد دارم و خون سیاه و ...

دستوراتی که اینجا دادم یا توی تاپیک" توصیه برای کسانی که انتقال دارن" از تاپیک های خودمه بخون اونجا گفتم چیکار کنین

سلام شبتون خوش
امیدوارم همگی خوب باشین
و این دو سه روز که نرسیدم تاپیک رو بخونم خبرهای خوبی تو راه بوده باشه

من دیروز نوبت دکتر داشتم و قرار بود در مورد پرولوتون و اینکه تا چند هفته قراره استفاده بشه بیام خبر بدم ، فک کنم سوال پرپر جون بود
دکترم برای من تا هفته 35 نوشت
و فکر کنم دیگه از هفته 35 قطع میشه یعنی در واقع هفته 35 اخریش هست

یه نکته ی دیگه ، دوستانی که میخوان خون بند ناف رو ذخیره کنن یه سری اطلاعات بدم شاید برای کسی لازم شد
اول اینکه کسانی که بتامتازون میزنن تو 3 مرحله ، اگه بخوان خون بند ناف رو ذخیره کنن دیگه مرحله سوم رو نمیتونن بزنن ، دکترم گفته بود تا دیروز که هفته 32 بودم تصمیم بگیرم و اگه قراره ذخیره سازی بشه دیگه مرحله ی سوم رو تزریق نکنم

دوم اینکه من ثبت نام کردم از طریق سایت تا ببینم شرایط چطوره ، امروز باهام تماس گرفتن و گفتن طبق پرونده ی الکترونیکی که پر کردین شما منع قرار داد دارین چون البومین تزریق داشتین (با اینکه 3 سال قبل بوده )

یه سری داروهای دیگه مثل سرم ای وی ای جی هم همین طور هستن و تعدادی داروی دیگه یا بعضی واکسن ها و...
بنابراین حتما و حتما کسانی که هایپر میشین یا کلا بیمارستان بستری میشین حتما تحت هر شرایطی اسم داروهاتون رو بدونین که الکی هزینه نکنین و بعدا از رو آزهایی که رو خون بند ناف انجام میدن بفهمن که شرایط ذخیره سازی نداره

و اینکه هزینه اش هم سوال کردم برای دوستانی که تصمیم دارن ذخیره کنن
هزینه اش 3400 هست !!
خدا خیر بده از دو برابر هم بیشتر شده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام شبتون خوش امیدوارم همگی خوب باشین و این دو سه روز که نرسیدم تاپیک رو بخونم خبرهای خوبی تو راه ...

چه بلایی دارن سر نسلمون میارن!!یعنی چی که نمیشه بند نافو ذخیره کرد؟یعنی چی که بدرد نمیخوره؟چه مشکلی براش پیش میاد؟چه تغییری؟!

چه بلایی دارن سر نسلمون میارن!!یعنی چی که نمیشه بند نافو ذخیره کرد؟یعنی چی که بدرد نمیخوره؟چه مشکلی ...

عزیزم ذخیره کردن خون بند ناف یه سری قوانین داره دیگه
مثلا من چون تزریق داروی غیر مجاز داشتم منع ثبت قرار داد دارم
یا کسی که یه سری واکسن ها در یک طال قبل از بارداریش زده ، یا تاتو کرده یکسال قبل از بارداری و...
یا مثلا کسانی که اسپرم اهدایی گرفتن یا تخمک اهدایی یا رحم اجاره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون باهاتون کار داشتم لطفا اومنی بهم تو خصوصی پیام بدین ممنونم

افسون جان شما انگار جزو دوستانم نیستین
اگه میشه شما خودتون بهم درخواست دوستی بدین
من نمیدونم از کجا باید درخو.است بدم

افسون جان شما انگار جزو دوستانم نیستین اگه میشه شما خودتون بهم درخواست دوستی بدین من نمیدونم از کج ...

عزیزم من فرستادم بالا رو اسمم که افسون نوشته بزن بالاش نوشته ارسال درخواست دوستی

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
افسون جان شما انگار جزو دوستانم نیستین اگه میشه شما خودتون بهم درخواست دوستی بدین من نمیدونم از کج ...

عزیزمرو اسمم کیزنی میاره دعوت به دوستی

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه