2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم منم مشکل انعقادی دارم و در حال حاضر روزی ۴ تا استرادیول میخورم فقط آب زیاد بخور

مرسي عزيزم اين دردارو شماهم داري؟ 

نميدونم چطور بگم چه درديه ولي مثل استخون درد بخصوص دست و پا ،روي پا و انگشتاي دست... زودم خواب ميره دست و پام و گزگز ميكنه ميگم نكنه اثر اسپرين رو داره از بين ميبره!؟ يا داره خونمو لخته ميكنه ... 😭 خيلي نگرانم

از الان يه هفته قبل انتقال نبايد كلگزان و ميزدم ؟ 

سلام عزیزم مرسی تو خوبی؟وای من با ال دی لک بینی دارم نمیدونم چبکار کنم.چندم سیکلته؟از کی شرو میشه سی ...

عزیزم منم هر سه سیکلم با ال دی لک داشتم نگران نباش.....

برا من با شروع لک استروژن کنژوگه ۱/۲۵ اضافه میکرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام، من اینطور بودم، نگران نباش، 

مثبت شدی از روز چندم همچین احساسی داشتی

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
آنا جون من امروز بعد از نزدیکی لک دیدم چیکار کنم 12 تا از ال دی مونده

به دکترت بگو منم مثلا ۷-۸ تا ال دی مونده لک میدیدم.....

دکترم میگفت ۷-۸ تا استروژن کنژوگه ۱/۲۵ تهیه کن به تعداد ال دی های مونده و با اونا اینارم استفاده کن.....

چند روزه قطع میشد لک بینی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانم ها عزیز خیلی التماس دعا دارم خیلی  

عزیزم ایشالله بهترینا منتظرته....

مرسي عزيزم اين دردارو شماهم داري؟  نميدونم چطور بگم چه درديه ولي مثل استخون درد بخصوص دست و پا ...

والا من استخوان درد آنچنان که ندارم شکر خدا، فقط گاهی یکی از پاهام درد میگیره انگاری که زیاد راه رفته باشم با اینکه زیاد راه نمیرم.از بعد لکه بینی هم آسپرینم قطع شده و فقط روزی یه دونه آنوکسان میزنم که از چند روز قبل انتقال شروع کردم

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
سلام عزيزان  من همين روزا انتقال دارم و قرص استراديول دكتر داده روزي سه تا من مشكل انعقادي هم ...

عزیزم بله منم استرا داشتم ولی حتما آب زیاد بخور.....

آسپرین چی نداری؟

انوکسانتم شروع بشه بهتر میشی.....

علی الحساب آب زیاد بخور که غلظت خونتو کمتر کنه....

نمیدونم گلم شاید بخاطر غرورمه شاید چون احمقم ولی اون بچه نه از منه نه از شوهرم و منم که دارم به دنیا ...

آره عزیزم هرچی یا هرکاری بهت آرامش میده رو انجامش بده 

به این چیزا فک نکن به این فک کن که همسرتم اندازه تو یا شایدم بیشتر دوست داره بچه داشته باشه 

همسر من آزواسپرمه ولی خداروشکر تو نمونه برداری از بیضه اسپرم پیدا شد 

ماشالله روحیه خودش عااالیه یا حداقل اینکه اونه که به من روحیه میده من توروش اصلا ازاینکه شاید بچه دار نشیم و این حرفا حرف نمیزنم ولی چه شب هاکه قایمکی ازش سرمو فرو میکردم تو بالش و گریه میکردم 

این روزا میاد و میره میشه خاطره مطمئنم توکلت به خدا 

خدا دوست داره تو بهترین موقعیت زمانی و مکانی بچه دارشیم خدا مارو خیلی دوست داره ❤❤❤❤

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم به نظر به من به دکترت اعتماد کن بارادرای با بلاستوسیست احتمالش خیلی بیشتر میشه من جنینم&n ...

ان شاالله جواب بگیرین عزیزم.

انتظار سخته. 

من بین پانکچر و انتقالم دو سه ماهی طول کشید ،حوصلم خیلی سر رفت.به هیچ کار دیگمم نرسیدم درست و حسابی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
آره عزیزم هرچی یا هرکاری بهت آرامش میده رو انجامش بده  به این چیزا فک نکن به این فک کن که همسر ...

هیچ وقت بهش نگفتم که بچه دار نمیشه ولی دیدم که چه شبا تنهایی تو‌خلوتش زیر پتو گریه میکنه و غصه میخوره خداکنه همچی حل بشه مردا مث ما نیستن به کسی بگن دردشونو همش میرزن تووخودش ن امیدوارم فردا دکتر سریعا دستور فریز اسپرمشو بده

من چهار تا جنین پنج روزه انتقال دتدم تو سه رئز فریز بودن دو روز قبل انتقال از فریز در اومدن به مرحله ...

اونوقت اینا کل جنین هاتون بودن یا چیزی هم باقی موند براتون؟

۴ تا یک کم زیاد نیست؟ 

ممکنه ۴ قلو بشه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اونوقت اینا کل جنین هاتون بودن یا چیزی هم باقی موند براتون؟ ۴ تا یک کم زیاد نیست؟  ممکنه ۴ قل ...

اره فریز دارم نمیدونم دکتر انتقال داد.منم میدونم منفی میشه چون هیچ علایمی ندارم و مطمینم الکی انتظار میکشم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه