2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
ممنونم. فقط برام سواله که اگر مثلا یکی برسه یا اصلا هیچ کدومشون به اون مرحله نرسه چیکار میکنن؟ میشه ...

فک نکنم همه رو بزارن ک بلاست بشن.احتمالا چند تایی ازشون بزارن برا بلاست شدن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اناجان من مرکززنگ زدم میگه انوکسارو قطع نکن چون دوقلوی هستی.من که میگم یکیش افتاد.دکتراینجابهم گفت م ...

آره خوب تو دو قلویی غلظت خون بالاتره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره خوب تو دو قلویی غلظت خون بالاتره....

آنا جون من امروز بعد از نزدیکی لک دیدم چیکار کنم 12 تا از ال دی مونده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستای گلم. بالاخره منم رسیدم به انتقال، سه شنبه انتقالمه. الان دارم روزی سه تا قرص استرادیو ...

عزززم اصلا نمیشه چیزی گفت....

ممکنه همه بلاست بشن ممکنه کمتر.....

شما + فکر کن ولی کاش لااقل نصف رو بذارن بلایت بشه همه رو نه.....

حالا این پیشنهادو بده بهشون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم. فقط برام سواله که اگر مثلا یکی برسه یا اصلا هیچ کدومشون به اون مرحله نرسه چیکار میکنن؟ میشه ...

احتمالش هست عزیزم اما خوب کمتره احتمالش.....

خدای نکرده همچین اتفاقی بیفته و هیچ کدوم نرسن یعنی جنینی نخواهی داشت ولی سعی کن انرژی منفی نفرستی به جنینات.....

و سوال دیگم اینه که قبل از انتقال کار خاصی میشه کرد؟ چیز خاصی خورد؟ و هر توصیه ای؟ من شنیدم باید گ ...

عزیزم با شنیدمها کاریت نباشه.....

طبق طبعت پیش برو اگه طبعت سرده چه قبل، چه بعدش گرمی واست خوبه غیر قاعده آورا.....

اما اگه طبعت گرنه بهتره تو خوردن گرمی زیاده روی نکنی.....

سلام عزیزم ببخشید ی سوال .من فردا آز ایمنی و قند و انسولین دارم آزمایشگاه گفته 12تا 14ساعت ناشتا باش ...

فکر نکنم.....

سلام بچه ها من برام یدونه جنین بلاست پنج روز انتقال دادند امروز روز سوم انتقالم پاهام یخ کرده کسی بو ...

عزیزم بله بودن کسایی که با این شرایط +م شدن.....

خانم ها عزیز خیلی التماس دعا دارم خیلی  

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
سلام عزيزم،بله منم پاهام يخ ميكردن و شكر خدا مثبت شدم

الان چند ماهت  ازکی احساس سرما تو.پاهات کردی

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

سلام عزيزان 

من همين روزا انتقال دارم و قرص استراديول دكتر داده روزي سه تا

من مشكل انعقادي هم دارم و پلاكتم يكم بالا بود. و از روز انتقالم فكر كنم آمپول كلگزان دارم... الان اسپرين هم ميخورم

حالا اين قرص استراديول رو به كسايي كه مشكل انعقادي و ... دارن هم ميدن؟؟؟ من بعد يكي دو روز خوردن اين بدن درد ميگيرم مخصوصا دست و پا و ... 

سرچ كردم ديدم اين قرص با اثرات انعقاد خون مقابله ميكنه و كلا باعث افزايش فاكتوراي انعقادي ميشه 

اين دست و پا درد يه جورايي مثل استخون درد واسه خون هس، كسايي كه گردش خونشون كند ميشه و ... من احساس ميكنم اين قرص داره اين فاكتور انعقادي رو تشديد ميكنه... 

ميخوام بدونم به كسايي كه اين فاكتور خونشون مشكل دارن دكتر استراديول ميده يا مهم نيس؟ الان اين دردا طبيعيه ؟؟ 

سلام عزيزان  من همين روزا انتقال دارم و قرص استراديول دكتر داده روزي سه تا من مشكل انعقادي هم ...

سلام عزیزم

منم مشکل انعقادی دارم و در حال حاضر روزی ۴ تا استرادیول میخورم

فقط آب زیاد بخور

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

سلام خانومای گل من چندروزی نتونستم بیام سایت.کسی از آرل خبر نداره؟

امروز روز ازمایشش بوده.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....