2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047743 بازدید | 684623 پست
منم خیلی کم.پریا جون دیگه برو ازمایش بده دختر میدونی کم موند یه ماه بشه انتقال دادیا

خودمم خسته شدم از بس روزشماری کردم ولی چاره ای نیست باید تحمل کنم مثبت کاذب نشون میده از اون طرفم شوهرم نمیزاره یه روز زودتر برم میگه همون روز که دکتر گفته برو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها یه سوال شماچطورحموم میرید.من هفته ای یکبار اونم ۵دقیقه اما میایم بیرون بدنم پوست میده انگارچر ...

عزیزم آب خوردن بدن بد نیست، گرما و بخار توی حموم زیادیش خوب نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس بتا من روز قبل از سونو ٨٥٣ بود بتاي اوليم ك شنبه بود٤٤٨ بود  يعني بتاي من كم بوده ؟ بايد چ ...

بستگی داره ولی معمولا بالای ۱۵۰۰ باشه احتمال نشون دادنش هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان شما بعد از انتقال چه قدر استراحت می کنید؟ چه قدر رعایت میکنید, موقع انتقال اولم خیلی رعایت می ...

عزیزم نگران نباش.....

من خودمم نمیدونم با یه بچه کوچیک اصلا چطوری باردار شدم تازه تا سونوی قلبم از بارداریم خبر نداشتم و روزی ده بار یه بچه یازده کیلو رو بلند میکردم و هیچیم نمیشده.....

پس به خودت اصلا استرس نده.....

من سر انتقال +م چند روز اول استراحتم بیشتر بود اما نه اینکه یه بند بخوابم فقط کار نکردم.....

اما بعدش کارای روزمره رو میکردم.....

آشپزی.....

گردگیری....

ققط کار سنگین نمیکردم.....

تو هم با شرایطی که داری اصلا به خودت استرس نده چون بخواد بگیره به این چیزا نیست.....

انا جون یعنی باید از اخرین پریودیمون حساب کنیم؟ 

نه دقیقا عزیزم.....

البته یه جورایی معادل آخرین پریودی میشه اما یه تاریخ پریودی قراردادی میشه واسه ماها.....

یعنی از تاریخ لقاح دقیقا دو هفته زودتر شروع بارداریو میزنن....

حالا مال یکی با تاریخ پریش یکی میشه برا یکی نه....

انا جون تا چند وقت بعد انتقال خم شدن ممنوع هستش من این دو روز اخیر مجبور شدم دو سه بار خم بشم و چیزی ...

عزیزم سخت نگیر.....

تا میتونی رعایت کن اما خوب نمیشه که مثل چوب خشک شد.....

سلام انا درجریان قیمت های امپول گونال ستروتایید کلا امپولای ناباروی هستی میدونی چند شده

عزیزم نه اصلا در مورد قیمتهای جدید نمیدونم....

سلام  خانما  چطورید  ان شاالله  نی نی های گلتون سللامت باشن . آنا جو ...

عزیزم اطلاعی ندارم اما اگه اطلاعاتی بدست آوردین ممتون میشم بگین....

عزیزم نگران نباش..... من خودمم نمیدونم با یه بچه کوچیک اصلا چطوری باردار شدم تازه تا سونوی قلبم از ...

ممنون عزیزم همه اینها رو میدونم اما وقتی از شما میشنوم خیالم بیشتر راحت میشه ، ممنون از لطفتون 😘

سلام بچه ها

من اين ماه پانكچر شدم.روز يازدهم سيكل، درست يازده روز بعدشم پريود شدم.روز اول خيلي شديد،روز دوم خيلي كم بعدشم تموم.يعني كلا دو روز.اين طبيعيه؟من يكسالي هست پريودم كم شده.ماه پيشم كه بخاطر امپولا در حد لكه بيني بود.تازه هايپر هم شدم.گفتم چه بهتر بزار پري بياد رحمم تميز شه كه اينجوري اومد.تازه سيكلمم ٢٢ روزه شد يعني پنج شش ووز زودتر شدم😔😔😔

ميگم نكنه ميگن اي وي اف يايسگي زودروس مياره اين نشونه اشه؟

ميترسم

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم ببین مشکل ایمنی قضیش فرق داره نهایتش اینه که یا باردار میشی یا نمیشی یا سقط میشه یا نمیشه یعنی ...

انا جون...خوبي عزيزم؟اين مسيله انعقادي چيه؟دكتر بمن چيزي نگفت.چقدر وحشتناكه😲ازمايشش چيه خودم قبل انتقال برم؟من تا حالا سقط و اينا نداشتم.اينم بار اول انتقالمه.

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷