2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047854 بازدید | 684630 پست
عزیزم هفته ای یه بار سخته خوب..... حالا چند روز اول نری ایرادی نداره اما بعدش تند تند هم بری که بهت ...

فدات.اره من قبلا هرروز حموم بودم الان هفته ای شده اینجور شدم اصلا عادت کیسه نداشتم.حموم نمیرم انگار روحیمم شاد نیست فکر میکنم مریضم کسلم.قربونت خانم باتجربه😍😍

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
گلم شما بار چهارمتون بود؟ این بار چه کارهایی کردید؟ که سزی هایی قبل انجام ندادید؟ 

اره عزیزم بارچهارم.اینبار خوب جنینم ۵روزه بود کیفیت اسپرم شوهرم بهتر شده بود به دوستان گفتم جنسینگ خورد وبااب سرد شست شو داد بهترشد.ولی ازلحاظ استراحت خیلی ریلکس بودم اشپزی کردم حتی هرروز میرفتم درمانگاه امپول میزدم قبلا تکون نمیخوردم  حموم هر۴روز رفتم کلا ارام بودم.الان مثبت شد اونم دوقلو میترسم اگه یک قل بود ریلکستربودم.البته اینسری امپول پروژسترون دادن بجای شیاف همچنین انوکسا .انشالله که خدا به همه فرزند سالم بده.دعاکنید منم تااخر خوب پیش برم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان بعد از سه بار آی وی اف، امروز جواب بتام مثبت شد. امروز روز چهاردهم انتقالم بود. عدد بتا ...

عزیزم مبارکت باشه.ایشالا صدای قلبشونم میشنوی😘😘😘😘🍀🍃 التماس دعا🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بهار جون عزیزم به نظر که خوب میاد.....

ممنون عزیزم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
بعد ورم کردنات بوده یا قبلش؟ اگه قبلش بوده بدی بد نیست.....

اره گاهی ورم میکردم
خیلی زیاد نه اما وقتی تو گرما میرفتم خرید صورتم ورم میکرد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خانوما پرولوتون تا هفته چند ميزنين؟ انوكسا تا چند ؟ به من گفت پرولوتون تا ٣٦ بعد تا اول ٣٧ هم انوكسا ...

من شنبه نوبت دکتر دارم
میشم 32 هفته
باید برم ببینم بازم مینویسه یا نه
میام میگم تا چند هفته داد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها خیلی غصه میخورم.اخه من سن پایین نامزد شدم.بچه بودم تو دوران عقد رابطه داشتیم با شوهرم و من حا ...

عزیزم خودت میگی اصلا تو اون زمان متوجه این چیزا نبودی
زمان ما اون موقع ما خیلی از چیزا رو نمیدونستیم
مثل بچه های الان نبودیم که همه جیزو از همون انتدایی میدونن بیشتر از زنای شوهر دار
خداوند هم حتما بخشید شما رو
ناراحت نباش

برای اینکه خیالت کاملا راحت بشه از مرجع تقلیدتون بپرس دیه ی اون بچه چقدره اونو بدین تا دینی به گردنتون نباشه و فکرت ازاد بشه

سلام بچه ها من اين ماه پانكچر شدم.روز يازدهم سيكل، درست يازده روز بعدشم پريود شدم.روز اول خيلي شديد ...

نگران نباش.....

هر دو حالت کم یا زیاد شدن طبیعیه.....

برا هر کسی یه جوری میشه....

برا منم کم میشد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون...خوبي عزيزم؟اين مسيله انعقادي چيه؟دكتر بمن چيزي نگفت.چقدر وحشتناكه😲ازمايشش چيه خودم قبل ان ...

عزیزم قرار نیست با دیدن یه چیزی نگران بشین.....

تو فعلا فقط آب زیاد بخور.....

عزیزم خوب بهتره بررسی بشه ولی متاسفانه دکترا به سختی مینویسن.....

تستهای تکمیلیو میذارم.....

نسخه ۳ و ۵ مورد اول نسخه ۴ مربوط به بحث انعقادیه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها امروز رفتم دسشويي لك ديدم قهوه اي تيره بود خيلي هم كم بود ببخشيد انگار توش يكي دوتا مويرگم بود

امروز نه روز از ميكروم گذشته يعني روز دهمم

يعني لانه گزينيه؟ 

دكترم شيافمو يكي اصافه كرد ٣ تا شد الان

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
انا جون...خوبي عزيزم؟اين مسيله انعقادي چيه؟دكتر بمن چيزي نگفت.چقدر وحشتناكه😲ازمايشش چيه خودم قبل ان ...

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

بچه ها امروز رفتم دسشويي لك ديدم قهوه اي تيره بود خيلي هم كم بود ببخشيد انگار توش يكي دوتا موير ...

ایشالله که لانه گزینیه عزیزم....

ایشالله که لانه گزینیه عزیزم....

انا جون ممكنه نباشه؟ از استرس سكته زدم بخدا

٥ روز تا ازمايشم مونده

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
انا جون ممكنه نباشه؟ از استرس سكته زدم بخدا ٥ روز تا ازمايشم مونده

چرا نباشه عزیزم؟

تو به چیزای خوب فکر کن.....

به تایمشم میخوره برا لانه گزینی باشه.....

چرا نباشه عزیزم؟ تو به چیزای خوب فکر کن..... به تایمشم میخوره برا لانه گزینی باشه.....

ايشالا♥️