2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047854 بازدید | 684630 پست
بچه ها یه سوال شماچطورحموم میرید.من هفته ای یکبار اونم ۵دقیقه اما میایم بیرون بدنم پوست میده انگارچر ...

عزیزم هفته ای یه بار سخته خوب.....

حالا چند روز اول نری ایرادی نداره اما بعدش تند تند هم بری که بهتره وگرنه بعد یه هفته که با پنج دقیقه تمیز نمیشی.....

ببین عزیزم اتفاقا میتونی اول بری و کمی که خیس خوردی کیسه بکشی و بعد دوش بگیری.....

مهم اینه حموم پر بخار و گرم نباشه که مشکلساز نشه.....

حموم ولرم و بدون بخار ایرادی نداره.....

یه دور خودتو خوب تمیز کردی از این به بعد یه روز درمیون راحت یه دوش بگیر دیگه چرکها جمع نمیشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهار جون عزیزم به نظر که خوب میاد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان شما بعد از انتقال چه قدر استراحت می کنید؟ چه قدر رعایت میکنید, موقع انتقال اولم خیلی رعایت می کردم اصلا از خونه بیرون هم نرفتم اما الان با وجود یک بچه اصلا استراحت ندارم ☹️ نگرانم

پس بتا من روز قبل از سونو ٨٥٣ بود بتاي اوليم ك شنبه بود٤٤٨ بود  يعني بتاي من كم بوده ؟ بايد چ ...

سلام عزیزم نگران نباش برای دیدن ساک بتا باید بالای ۱۰۰۰ باشه

خداجونم شکرت       
الا ن مهم تر از همه چ خوب شدن مادرمه هنوز هوشیارییش برنگشته خودمم روحیه ندارم فعلا

عزیزم انشالله حال مادرتون بزودی زود خوب میشه و رو به بهبودی پیش میرن 

خداجونم شکرت       
باشه ان شاءالله  حالا ١٠ مهر سونو دارم ك تا اون موقع ميشم ٥ هفته و ٥ روز  توكل بر خدا&nb ...

فک کنم معمولا اولین سونو بعد بتای مثبت دوهفته بعدش میشه یعنی ۶ هفته دو روز ،سه روز.. البته اگه اشتباه نکنم بازم دوستان اطلاعاتشون بیشتره 

ولی احساس میکنم خیلی زود رفتی سونو

خداجونم شکرت       
عزیزم هفته ای یه بار سخته خوب..... حالا چند روز اول نری ایرادی نداره اما بعدش تند تند هم بری که بهت ...

انا جون تا چند وقت بعد انتقال خم شدن ممنوع هستش من این دو روز اخیر مجبور شدم دو سه بار خم بشم و چیزی بردارم.ولی نرمو سبک.فردا روز نهمم......کشتم همه رو خدایا من مثبت کن همه از شرم راحت شن

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
دوستان شما بعد از انتقال چه قدر استراحت می کنید؟ چه قدر رعایت میکنید, موقع انتقال اولم خیلی رعایت می ...

بارداری اولتونم ای وی اف بود؟پس خودتون حسابی تجربه دارین ما باید از شما بپرسیم.روز چند انتقالین

یعنی اصلا نباید خم شد ؟ من خم شدم ولی نه زیاد

منم خیلی کم.پریا جون دیگه برو ازمایش بده دختر میدونی کم موند یه ماه بشه انتقال دادیا

سلام  خانما 

چطورید 

ان شاالله  نی نی های گلتون سللامت باشن .

آنا جون و لاله خانم که لطف میکنید سوالآت رو جواب میدین 

تا بحال درباره پی آر پی بیضه چیزی شنیدید ..توی نت هیچی ندیدم 

اگه کسی  از بچه های اینجا بوده که  همسرش انجام داده لطفا اطلاع بده  مرسی ..

یکی از کاربرا میگفت مرکز نجمیه توی کرمان برا همسرش که آزو  بوده انجام دادن و نتیجه اینکه یک میلیون اسپرم تولید کرده   و میکرو کردن  

اگر اطلاع دارید استانهای دیگه انجام میشه لطفا بگید مخصوصا خوزستان 

بارداری اولتونم ای وی اف بود؟پس خودتون حسابی تجربه دارین ما باید از شما بپرسیم.روز چند انتقالین

بله بارداری اولم ivf بوده من خیلی اون موقع استراحت داشتم با اینکه دکترم گفته بود جز ۲۴ ساعت اول لازم نیست اما این دفعه از روز اول دخترم سرماخورده بود و بهونه می کرد تمام کارهاش رو من باید کنم( ۲ سالشه )، الان روز پنجم انتقال هستم